اين کد همين کار رو ميکرد اما الان بگير نگير داره ستاره 21 ستاره صفر 98 مربع و براي کنسلش مربع 21 مربع ببخشيد نتونستم درست تايپ کنم همین الان تست کردم جواب داد
نوبت باران هميشه محفوظ است...
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
سلام
sandbad, اين کدي که دادي کد divert all voice calls است. که در اين صورت تمام تماس هايي که با شما گرفته مي شود مي گو يد در دسترس نيستيد. ولي اگر به جاي وارد کردن اين کد از call settings گزينه divert if busy را انتخاب کنيد و هر شماره اي دليل ندارد 098 باشد. 0119 و حتي 02115668998 را که وارد کنيد هر کسي که به شما زنگ زد شما متوجه مي شويد اگر مي خواستيد صحبت کنيد صحبت مي کنيد در غير اين صورت اگر تماس را قطع کنيد اعلام مي کند مشترک مورد نظر در دسترس نيست.
من هم تست کردم !! کار ميده !! ممنونم ..
دليلش هم اينه که سطح فلزي کروي شکل نميذاره که سيگنالي عبور کنه ... دقيقا همون آزمايشي که توي دبيرستان و راهنمايي انجام مي داديم ! و به يک کره فلزي بار ميداديم و بعد تست مي کرديم که سطح داخلي کره بدون بار است !!
Free! Download Center [External Link Removed for Guests] & P30Forum ... where you not Alone : [External Link Removed for Guests]
farshid, Reibon2002, امواج مربوط به موبايل از نوع الکترومغناطيس هستند که اين امواج از سطوح فلزي نميتونن رد بشن چون قسمتي از اين امواج جذب رسانا ميشود... براي همين پوشاندن گوشي با فويل سبب از بين رفتن آنتن گوشي در نتيجه در دست رس نبودن اون ميشه..... البته کارامد ترين راهش همون در آوردن باطري هستش....
زندگي زيباست... البته اگه بزارن....;)
------------------------------------------------------------
تمام مسائل مربوط به iPhone و دیگر محصولات Apple
[External Link Removed for Guests]
با سلام حالا من یه روشی بهتر دارم باتری گوشی را همانطور که روشنه در بیار و دیگه گوشی را روشن نکنید وقتی که شمارتونو بگیرید نمیگه گوشی خاموش است میگه مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد.