تقسيم بندي قدرت هاي دوربين هاي موبايل
مدیر انجمن: شوراي نظارت
سلام دوستان گوشي من 6280 هستش ولي رزوليشن داره و اونو رو 640 * 840 اگه اشتباه نكرده باشم تنظيم كردم
هنوز معتقدم رو گوشي من گوشي براي فيلم برداري نيومده مثلا N 81 كه 3 مگاپيكسل هستش ولي خوب فرقي زيادي با گوشي من نداره بهر حال نظر هم دادم ولي رزوليشن رو بالاببرم بهتره يا دست نزنم
هنوز معتقدم رو گوشي من گوشي براي فيلم برداري نيومده مثلا N 81 كه 3 مگاپيكسل هستش ولي خوب فرقي زيادي با گوشي من نداره بهر حال نظر هم دادم ولي رزوليشن رو بالاببرم بهتره يا دست نزنم
my GF kill me if I speak with U
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
Admiral عامل مهم دركيفيت تصوير لنز دوربين هست و تعداد پيكسلها در كيفيت ثبت اونچيزي كه توسط لنز گرفته شده تاثير داره، اندازهي عكس رو بالاتر ميبره، به هر حال اندازهي VGA چندان جالب نيست، و بالاتر ببريد بهتره 

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد