تهاجم فرهنگي

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

تهاجم فرهنگي

پست توسط sares »

با سلام ، اقا این سایت تاپیک سیاسی نداره یا من ندیدم، خوب حالا زیاد مهم نیست .
می خواستم نظرتون رو در مورد این سوال بپرسم که : به نظر دوستان ، کشورهای غیر اسلامی چند درصد موفق به تهاجمات فرهنگیشون شدن در کشور جمهوری اسلامی ایران ، صادق باشید و راستگو

خوب ، حالا ما توی جنک تحمیلی دفاع کردیم ، درسته ؟؟؟ خوب حالا باید برای این جنک چی کار کنیم؟؟؟

و کارهای که داریم انجام می دیم درسته ؟؟؟؟ گدوماش ؟؟؟
با تقديم بهترين ارزوها D.z
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72688 بار
سپاس‌های دریافتی: 31682 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sares
در اين انجمن نه تنها بخشي براي موضوعات سياسي وجود نداره، بلکه مطرح کردن بحث‌هاي سياسي هم ممنوع هست
لطفا يک بار قوانين رو کامل مطالعه کنيد
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=7
البته فکر ميکنم تهاجم فرهنگي بيشتر اجتماعي و فرهنگي باشه تا سياسي :shock:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط arash_slayer »

sares,
دوست عزيز در اين سايت بحث هاي سياسي ممنوع مي باشد و تا انجايي که من اطلاع دارم هر تاپيکي که سياسي شود , قفل و هر پستي که سياسي باشد پاک مي شود .
و در رابطه با 3 سوالي که شما پرسيديد براي هر يک بخشي مناسب در سايت وجود دارد که مي توانيد سوال خود را در انجا مطرح کنيد.
خوب ، حالا ما توی جنک تحمیلی دفاع کردیم ، درسته ؟؟؟ خوب حالا باید برای این جنک چی کار کنیم؟؟؟

فکر مي کنم مناسب ترين بخش "شهداء و ايثارگران جنگ " باشد.
او دوم دسامبر به دار اويخته شد
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط sares »

بله از همکاريتون ممنون ، خداييش شما اخر مديريتين ، و اما من کفتم وجود داره ، تاپيک سياسي رو مي کم ، نکفتم مي خوام اون تو بنويسم ، دوما : فکر نمي کنم چنين مبحثي جالبيو ، تيکه تيکش کنم ، راستي شما هم يک کتاب مديريت بکيرين و بخونين ، ثواب داره ، ادم پشيمون ميشه توي اين سايت موضوعي رو بيان کنه ، در ضمن اين نظر نويسندش که تاپيکشو کجا بنويشه نه شما ، تازه به نظر من سايتي که اسم خودشم تخصصي کذاشه باشه و از موضوعات سياسي اين طوري دوري کنه ، به در ( خودتون مي دونيد ) مي خوره ، تازه نصف ضربه که ما داريم مي خوريم ندانستن مسائل روزه ، حالا چه سياسي چه غير سياسي ، واقعا :-x ::ss :-(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sares
اگر دوست داريد راهکار ارائه کنيد بفرماييد، اما اگر ميخواهيد بحث رو به سياست مربوط کنيد، بهتره به فکر مطرح کردن اون در جاي ديگه‌اي باشيد
لطفا حدود حودتون رو هم رعايت کنيد، در مورد اينکه نظر نويسنده هست که کجا بنويسه، هم بهتره اينطور عرض کنم، نويسنده حق انتخاب داره، اما مديران بر اون نظارت خواهند داشت، در ضمن دقت کنيد فردي که به شما توضيح داده مدير نيست، در ديگر موارد هم نظر شما محترم هست، اما اين انجمن جاي بحث‌هاي علمي هست، نه بحث‌هاي سياسي که شکر خدا از بيسواد تا .... در موردش نظر ميدهند و خودشون متخصص اين عرصه ميدونند
در صورتي که به توهين‌هاتون نسبت به مديران و کاربران ادامه بديد رفتار ديگري با شما صورت خواهد گرفت :-P

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط sares »

خداييش ، توهين نبود ؛ اونم اصلا ، تا يک جاييش باهاتون موافق بودم ، خوب حالا جناب عالي دستور مي ديد من با اين تاپيک چي کار کنم ، خاکش کنم ، يا .... در ضمن خداييش بحث علمي هم .... 8)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sares
اگر قصد مطرح کردن راهکار و بحث منطقي و بدور از سياست داريد بفرماييد ادامه بديد

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

Re: تهاجم فرهنگي

پست توسط Sardar »

sares نوشته شده:با سلام ، اقا این سایت تاپیک سیاسی نداره یا من ندیدم، خوب حالا زیاد مهم نیست .
می خواستم نظرتون رو در مورد این سوال بپرسم که : به نظر دوستان ، کشورهای غیر اسلامی چند درصد موفق به تهاجمات فرهنگیشون شدن در کشور جمهوری اسلامی ایران ، صادق باشید و راستگو

خب شما بفرما معیار و تعریفتان از تهاجم فرهنگی چیست ؟ بعد لطف کنید چند تا کشور غیر اسلامی موفق در مبارزه با تهاجم فرهنگی را نام ببرید.(با دلیل)
آخرین ويرايش توسط 1 on Sardar, ويرايش شده در 0.
هیهات منا الذلة
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط sares »

سردار جان ؛ خوبي >؟؟؟؟

خوب تهاجم فرهنگي : داداش کوچولو داري اون بلده

دو شما که سريعا نقل قول مي کنين ( اون جمله صادق باشين و راستکو رو نديد ) البته تهاجم فرهنگي ، توليد کشور خاصي نيست ، شيطونا فقط وسوسه مي کنه ، ما ميريم طرفش
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

خب حالا بنده از شما براي شروع يک تعريف از تهاجم فرهنگي خواستم به همراه بام بردن چند کشور غير اسلامي که در مقابل تهاجم فرهنگي موفق عمل کرده اند(با دليل)؟!؟!
چيز بسيار مشکلي نيست شما فقط چند سطر بنويسيد تا بحث بياد رو کار ::ss
هیهات منا الذلة
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

به نظر شما تهاجم فرهنگی با جهانی سازی مترادف است ؟
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط sares »

نه با جهان و فرهنگ خرابکني مترداف ، و در جواب سردار عزيز
وقتي يک سري زدي به امريکا ؛ بکو اينجا قبل از شما سياه پوستا بودن ؛ اونا مي کن بله
شما بکو من مي خوام چند نفرشون رو ببينم ، اونا مي کن چشم
برو اونجا مي بيني که ( به به برو بچ تلويزيون و کت و شلوارو و .... ) فرهنگشون به زور عوض شد ، اصلا اونجا نتونستي بري بيا توي خيابون شهر خودمون ؛ هر شهري که بودي ؛ يک نکاه هم به فرهنک ما بنداز از تو کتاب ؛ بهد مي فهمي تهاجم فرهنگي چي ؟؟؟

تازه من در مورد فرهنک واقعي ايران و اسلام چيز زيادي نمي دونم ؛ مي خواستم با کمک هم به يک نتيجه برسيم ؛ حالا اونش زياد مهم نيست

ولي شما اگر ؛ هر چه دانشتون در مورد فرهنگ بيشتر باشه ؛ وقتي توي خيابون يا پارک سر کوچتون قدم مي زنيد ؛ و وقتي وجدانتون بيدار بود ( قصد توهين ندارم ) اون موقع هر چه قدر ناراحت شدي ؛ بدون همون قدر فرهنگ ما تغيير کرده

البته نه با زور بلکه ( با پنپه )
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”