[External Link Removed for Guests]
بابا شوخی کردیم گفتیم عاشق شهادتیم. سرشو بگیر اونور بابا.!!!!
تمرین نظامی بانوان!!!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
اون مرده ارتشي هست يا سپاهي؟اخه اموزش بانوان رو بسيج و سپاه به عهده داره.ولي جديدا ارتش پايگاه هايي در سطح برخي شهرها(مثل شيراز)و اغلب در حومه منازل مسکوني ارتش تاسيس کرده.شايد از اونا باشه .اخه واحد خواهران هم داره.مثل پايگاه خودمون.

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم

- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
mehdi321 عزيز نيازي به خواهش نيست اين عکس از منبع معتبري گرفته شده ...که منبع خبر براي حفظ قانون کپي برداري شما رو به منبع اصلي متصل مي کنه ...
يکي از معتبرترين سايت هاي فارسي هستش ...
شما مي تونيد در اين سايت ,عنوان تايپيک رو پيدا کنيد ...
که البته در اين سايت عنوان اين هست:سرشو بگیر اونور خانم.عکس
در ضمن مشابه اين عکس در کتاب دفاعي سال دوم دبيرستان وجود داره بيشتر مطالعه بفرماييد ...(اگر اشتباه نکنم)
اين عکس و منبع اون مشکلي ندارند ...
يکي از معتبرترين سايت هاي فارسي هستش ...
شما مي تونيد در اين سايت ,عنوان تايپيک رو پيدا کنيد ...
که البته در اين سايت عنوان اين هست:سرشو بگیر اونور خانم.عکس
در ضمن مشابه اين عکس در کتاب دفاعي سال دوم دبيرستان وجود داره بيشتر مطالعه بفرماييد ...(اگر اشتباه نکنم)
اين عکس و منبع اون مشکلي ندارند ...

- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
جواب من رو ندادين...اون مرده ارتشي هست يا سپاهي؟اخه اموزش بانوان رو بسيج و سپاه به عهده داره

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
soroush.b , جان
منظور بنده فقط همین خبر نبود به طور کلی گفتم و همچنین منظورم هم از سایت معتبر یک سایت رسمی بود که این سایت todaylink که من دیدم به نظر رسمی نمی یومد.
به هر حال ببخشید .
منظور بنده فقط همین خبر نبود به طور کلی گفتم و همچنین منظورم هم از سایت معتبر یک سایت رسمی بود که این سایت todaylink که من دیدم به نظر رسمی نمی یومد.
به هر حال ببخشید .
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»

- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
جمله ي قشنگي نوشته بودن تو نظرات
عده اي ميخواهند ازشهادت برهند اما گو اينكه برخي هرگز نميتوانند ازمرگ( موتوابغيضكم)رهايي يابند
عده اي ميخواهند ازشهادت برهند اما گو اينكه برخي هرگز نميتوانند ازمرگ( موتوابغيضكم)رهايي يابند
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
mehdi321 عزیز این قسمت که این تایپیک قرار داره قسمت خبری نیست ...
اگر هر کدام از حبرهایی که من قرار دادم مشکل داشته شما لطف کنید لینکش رو در pm برای من بفرستید تا همون خبر رو از منابع دیگری برای شما بفرستم ...
ماهیت این سایت خبری نیست مسلما کسی هم دنبال اخبار کلیشه ای و روزمره در این سایت نیست ...
درباره ی todaylink امار بازدید کننده ها گواه اعتبار این سایت هست
میشه یک خبر رو از چندین سایت گذاشت شاید شما یک خبر رو از فارس قرار بدید من ا همون خبر رو ز فرارو قرار بدم از این که بحث منحرف شد معذرت می خوام...
اگر هر کدام از حبرهایی که من قرار دادم مشکل داشته شما لطف کنید لینکش رو در pm برای من بفرستید تا همون خبر رو از منابع دیگری برای شما بفرستم ...
ماهیت این سایت خبری نیست مسلما کسی هم دنبال اخبار کلیشه ای و روزمره در این سایت نیست ...
درباره ی todaylink امار بازدید کننده ها گواه اعتبار این سایت هست
میشه یک خبر رو از چندین سایت گذاشت شاید شما یک خبر رو از فارس قرار بدید من ا همون خبر رو ز فرارو قرار بدم از این که بحث منحرف شد معذرت می خوام...

- محل اقامت: چهارراه تحویلی
- سپاسهای ارسالی: 705 بار
- سپاسهای دریافتی: 160 بار
- تماس:
dr_mehdi57 نوشته شده:از رو درجه اش معلومه که سپاهيه
سلام
بله معلومه دیگه
این بنده ی خدا یکی از مربیان نطامی سپاهه(پاسدار) که در حال آموزش خواهران می باشد و اون زنه هم در حال کمک به مربیشه. قبضه رو گرفته تا مربی بتونه راحت تر ودقیق تر توضیح بده.
دستشون درد نکنه.
علی یارتون