اگر چه تلخ باشید فرقت یار در او شیرین بود امید دیدار
دوستان عزیز سلام
همانطور که اطلاع دارید کم کم داریم به ازمون ورودی دانشگاه های مختلف نزدیک میشویم. همانطور که مطلعید قبولی در دانشگاه سراسری بسیار مشکل به دست می اید و باید برای ان زحمات بسیار کشید. مدتی است که احساس میکنم با این شیوه ی درس خواندن نمیتوان به قبولی در یک رشته ی خوب امیدی داشت. بنابراین تصمیم گرفتم فعالیت های جنبی خودم رو کاهش بدم و وقت بیشتری رو برای درس بگذارم. در همین راستا سعی کردم حضور خودم رو در سایت هم کاهش بدم ولی واقعا نشد. به حدی محیط سایت و صحبت با اعضا و مدیران جذب کننده است که نتوانستم حضور خودم رو کم کنم. برای همین تصمیم گرفتم خیال خودم رو راحت کرده و به کل دیگه به اینترنت نیام. به همین منظور گفتم یه خداحافظی با دوستانم تو این سایت داشته باشم. ابتدا نمیخواستم این تاپیک رو بزنم و قصد داشتم در پیام خصوصی از دوستانم خداحافظی کنم. ولی دیدم اگر بخوام با همه ی دوستانم در پی ام خداحافظی کنم باید به افراد زیادی پی ام بزنم. این شد که تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم و در همینجا از همه ی دوستان خودم در این سایت خداحافظی کنم.
یادمه اون موقع که به این سایت اومدم فرق تامکت و فالکروم رو تشخیص نمیدادم ولی الان حداقل فرق این دو رو تشخیص میدم. در این سایت خیلی چیز یاد گرفتم و با دوستان زیادی اشنا شدم و از اطلاعاتشون استفاده کردم . در همینجا لازم میدونم از مهدی،شهریار،محمد،کیوان،رضا،فریبرز،هومن،دانیال، شهباز،محمد حسین، محمد رزازان، ایمان، میلاد، یاسر،مرتضی، میلی علی،محمد جعفر،حمزه و ... که به طور مستقیم و غیر مستقیم از اطلاعاتشون استفاده کردم تشکر کنم.
ان شاالله اگر در رشته ی مورد علاقه ی خودم قبول شدم بعد از 4 سال و خورده ای شاید بتونم به طور معمول در خدمتتون باشم. اگر هم در رشته ی مورد علاقه ی خودم قبول نشدم احتمالا در تیر ماه سال بعد مجددا مزاحم میشم.
هر چند از دوستانم تشکر کردم ولی به نظرم باید از شهریار،فریبرز،کیوان،محمد و دانیال یک تشکر ویژه کنم. من خیلی از اطلاعات این دوستان استفاده کردم و این عزیزان حق بزرگی بر گردن من دارند.
موفق باشید دوستان عزیزم

خداحافظ

...چون حتی اگر انسان 23 ساعت در روز هم درس بخواند باز هم نیم ساعتی را در سنترال خواهد بود
...