Darya salar MILAD,
البته دوستان فراموش نکنید هر حرکتی که شکل سازمانی به خود بگیرد باید یک حقیقت داشته باشد تا بتواند عده ای را جذب کند. سازمان مجاهدین فعالیت های مفید زیادی داشت.
این سازمان را باید یک نوع مقاومت در مقابل نهضت اسلامی دانست. در حالی که در انقلاب 52 حزبی ما که حتی احزاب سرخ و کمونیست هم سر تعظیم در مقابل نهضت اسلامی فرود آوردند این مجاهدین بودند که مقابل نهضت اسلامی ایستادگی کردند.
سیاست نهضت اسلامی قوی تر بود و به خوبی همه گروه ها را هر چند با اختلف سلیقه به سمت خود گرایش داد در نتیجه همین احساس ضعف بود که کم کم مجاهدین به سمت دولت های بیگانه کشیده شدند. البته این روند پیش از به ثمر نشستن انقلاب اسلامی آغاز شد.
در ادامه نیز همه گروه ها به شکل های مختلف از صحنه کنار رفته یا به طور کامل به نهضت اسلامی پیوستند. هر چند حمایت نهضت اسلامی از ولایت فقیه موجب گشت که قوامش در میان احزاب بیشتر شود. اما هنوز پیرامون حذف جبهه های دکتر چمران، دکتر شریعتی و ... از صحنه در ردیف اتهام قرار دارند. و البته در مورد حذف جبهه ای سرخ کاملاً این موضوع روشن بود.
نهضت اسلامی در زمان انقلاب به ریاست شورای 3 نفره متشکل از آیت الله خامنه ای، هاشمی رفسنجانی و بهشتی همچنین حضور شهید باهنر فعالیت میکرد. لازم به تذکر هست هر چند این حزب مورد حمایت آیت الله خمینی ای بود اما ایشان هیچ حضور و مشارکتی در تصمیمات و فعالیت های این حزب (جمهوری اسلامی) نداشتند. بعدها نیز در سال 66 که دو نفر از سران حزب (باهنر و بهشتی) به شهادت رسیدند، و همینطور ترور ناموفق آیت الله خامنه ای و ترور هاشمی رفسنجانی که لو رفت این حزب منحل شد.
هر چند در انتخابات دور گذشته هاشمی رفسنجانی در تبلیغات خود گاهاً نوشته بود نهضت زنده است و اشاره ای به حزب جمهوری اسلامی مقصود بود.
البته اطلاعات بالا چون با شناخت بیشتر ماهیت مجاهدین ارتباط داشت و به نظرم مفید بود مطرح شد.
در مورد خبر به اعتقاد من (بررسی اخبار و ارتباط دور با چند تن از اعضا) رجوی گریزان شده و هیچ خبری غیر از نامه های که حتی قابل استناد نیستند که نوشته خودش باشند هیچ اثری از وی نیست.
[HR]
در مورد سایت خبرگزاری ایران من نظرم خلاف شما هست. در بخش ارتباط با ما نوشته شده است:
سایت ایران توسط جمعی از پژوهشگران مقیم امریکا راه اندازی شده است و هیچ گونه وابستگی به هیچ یک از گروه های سیاسی حاکم بر ایران و خارج از کشور ندارد. ارتباط مستفیم با سردبیر و مدیر سایت: mailto:?subject=&body= حال آنکه مدیریت این سایت مفسر خبری نه چندان معروف خانم سارا اندرسون است که در حال گذران خدمت شبه نظامی (تعهد تحصیلی) خود به ایالات متحده آمریکا میباشد. مشخصات مدیر سایت به شرح زیر است:
Please Login or Register to see this code اگر به خانوم اندرسون زنگ زدی بهش نگی من شمارش را دادم ها
البته این آدرس ایمیل Email:info@theworldpress.org متعلق به مسئل پروژه خبرگزاری های زبان های دیگر هست. مثلاً همین خبرگزاری رخداد هم که در سایت مذکور تبلیغش شده توسط فرد دیگر مدیریت میشود اما نهایت به همین مجموعه the world press org
ختم میشود.
البته سایت انتخابات دهم که به تازگی ایجاد شده و تبلیغش در سایت مذکور وجود دارد به پروژه این بنده خدا بی ارتباط هست و توسط آقای XXX ساکن در خیابات ولی عصر تهران .... به شماره تلفن ..224288-021 و کد پستی ...7186678 و تنها با هدف کسب درآمد از راه جذب تبلیغات با توجه به نزدیکی انتخابات ایجاد شده است که از شمارنده صحفه اول سایتش پیداست ان هدفش.
از شانس خوب یک عکس هم از خانم اندرسون در IPS یافتم. گفتم حسابی پر محتوا شرح شخصیت کنم:
این سایت یکی از انبوه سایت هایی است که با هدف پروژه شبیه BBC ایجاد شده که جذب اعتماد کند از سوی خواننده. البته این آمریکایی ها هم مثل ما ایرانی ها هیچ گاه در حفظ اعتدال موفق نیستند و خیلی زود با تندروی خود را لو میدهند.
هر چند اینجا فقط خواستم ماهیت خبرگزاری را روشن کرده باشم، عقل حکم میکند خبری که از دشمن هم به دست میرسد بررسی کن.
البته عهد شکنی شد تا حدی و در سنترال وارد سیاست شدم اما خواستم بگم یک جوان آماتور با اینترنت به قول دوستان کم سرعت میتواند تا کجا ها پیش برود، حالا باز بگید سازمان CIA قویترین سازمان جاسوسی دنیاست