از 29 دزد دریایی 12 نفر پاکستانی و 6 نفر ایرانی بودند

"الکساندر ازویاگینتسف" (Alexandr Zvyagintsev) معاون دادستان کل فدراسیون روسیه روز جمعه اطلاع داد که در بین دزدان دریایی که در ماه آپریل توسط ناو نظامی "ادمیرال پانتلییف" دستگیر شده بودند، 12 تبعه پاکستان و 11 تبعه سومالی و 6 تبعه ایران وجود داشتند.
ناو غول پیکر ضدکشتی روسی در تاریخ 28 آپریل سال جاری در نزدیکی سومالی 29 دزد دریایی را بازداشت کرد که پس از آن تحویل ایران و پاکستان داده شدند. در وزارت دفاع روسیه توضیح دادند که در بین دزدان دریایی نه تنها سومالیایی ها و بلکه ایرانی ها و پاکستانی ها نیز دیده می شدند.
معاون دادستان کل در مصاحبه ای با روزنامه "ایزوستیا" اظهار داشت: "اکنون اتباع سایر کشورها نیز به سومالی جذب شده اند، بعنوان مثال در بین 29 دزد دریایی که 28 آپریل توسط تفنگداران روسی ناو "ادمیرال پانتلییف" دستگیر شده بودند، 12 تبعه پاکستان، 11 تبعه سومالی و شش تبعه ایران دیده شدند".
ازویاگینتسف معتقد است که تهدید "اپیدمی دزدی دریایی" وجود دارد که می تواند به سایر مناطق آبهای جهانی نیز گسترش یابد.
معاون دادستان کل فدراسیون روسیه گفت: "مثلاً برخی کارشناسان معتقدند یمن که در سواحل مقابل سومالی، سواحل دریای سرخ و خلیج عدن قرار دارد، در آینده نزدیک می تواند به کانون جدید حملات دزدان دریایی تبدیل شود".
به گفته وی، دزدی دریایی بعنوان منبعی برای تغذیه تروریستان اسلام گرا در منطقه شاخ آفریقا، می تواند منجر به ایجاد تشکیلات دولتی تروریستی شود که تروریسم را به همه جهان صادر کنند.
ازویاگنتسف افزود: "حضور تروریستان در حملات دزدان دریایی این امکان را فراهم می کند که همواره در حالت نظامی و آماده باش برای گرفتن سایر ناوهای دریایی با اهداف تروریستی باشند. محوطه عملکرد دزدان دریایی محلی مساعد برای اجیرکردن تروریستان است، بویژه زمانی که بازرگانی آنها بطور قابل توجهی محدود شود".
[External Link Removed for Guests]