تاپیک جامع رزمایش هوائی "ميلاد نور ولايت "
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 221 بار
- سپاسهای دریافتی: 752 بار
Re: تاپیک جامع رزمایش هوائی "ميلاد نور ولايت "
با اين ناوگان فرسوده واز رده خارج باز دم خلبانايه ما گرم که همچين رزمايشايي برگزار ميکنن.....من نميدونم مسولين عزيز چه زماني ميخوان باور کنن که پرنده هايه ما ديگه توان پريدن ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
iran_f14 نوشته شده:ميشه در مورد f-4 كوسه توضيح دهيد
iran_f14 عزیز
من هم برام سوال شده بود که این f-4 کوسه چه تفاوتی با بقیه داره
اما متاسفانه دوستان گرم جنگ و جدل خودشون بودند و توجهی نکردند
من فقط تونستم اینارو پیدا کنم:
نود و یکمین اسکادران جنگنده های تاکتیکی به کوسه ها معروف بودند که در پایگاه نهم شکاری بندر عباس مشغول به خدمت بودند اما در سال 1362 وینگ شکاری نود و یکم منحل گردید
اما شاید فانتوم مودر نظر این باشد:
" F-4E با شماره سریال 66**-3 زمانی که در اسکادران 91 شکاری کوسه های بندر عباس خدمت میکرد این فانتوم یکی از فانتومهای ئی بود که موشک ضد کشتی هوا به سطح RIM-66 Standard روی آن نصب شد در تاریخ 9 اسفند 1362 پس از سه تست موفقیت آمیز این فانتوم یک فروند نفتکش یونانی با وزن 255 557 تن به کاپیتانی جان جی پی لیوانوس زمانی که در 170 ناتیکال مایلی شمال شرقی دبی به جزیره خارک در حال حرکت بود مورد اثابت یک موشک استاندارد قرارگرفته و آسیب میبیند.موشکهای استاندارد تنها در دو ماموریت ضد اهداف دریایی به کار گرفته شدند و پس از آن ایدهء استفاده از این موشکها کنار گذاشته شد.
فانتوم فوق نیز اواسط جنگ پس از انحلال اسکادران 91 شکاری به اسکادران ؟ شکاری منتقل شد."

- سپاسهای ارسالی: 559 بار
- سپاسهای دریافتی: 3796 بار
اخیرا یکی از فانتوم های پایگاه ششم بعد از اورهال مثل فانتومهای امریکایی تو جنگ ویتنام منقش به چشمها و دندان یک کوسه شد ، عکس این فانتوم توسط یکی از پرسنل زمینی پایگاه ششم جناب سروان ... در سایت ایرو قرار داده شد ،
خوب حرکتی قشنگی بود ،
ولی اگه به اون تاپیک سر بزنیک یک سری کامنتها می بینید که از خنده روده بر میشید ،
اون موقع می فهمید که ایراد از کجاست.
خوب حرکتی قشنگی بود ،
ولی اگه به اون تاپیک سر بزنیک یک سری کامنتها می بینید که از خنده روده بر میشید ،
اون موقع می فهمید که ایراد از کجاست.
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......

- سپاسهای ارسالی: 16928 بار
- سپاسهای دریافتی: 4259 بار
مرتضی عزيز اولأ اسم کاربری جديد را تبريک ميگويم .
اما غرض از نگارش اين سطور ، ضمن تشکر بابت اطلاعات مفيدی که ارائه کردی بايد ذکر کنم که تصاوير فانتوم ذکر شده توسط دوست هنرمند جناب bravo عزيز برداشته شده که ايشان خود در مرکز انجمنهای تخصصی حضور دارند . هرچند که تصاوير ايشان بدون ذکر نام در انجمن ما موجود است ولی همين جا شخصأ تشکر ميکنم .
اما مرتضی جان ۲ نکته را خدمتت عرض ميکنم :
۱. با توجه به مشکلات و معذوريتی که پرسنل غيور نظامی دارند و حضور اين عزيزان در دنيای مجازی خالی از اشکال نيست ، اجازه دهيم تا هويت آنان زياد مشهود نباشد و حتی المقدور از معرفی آنان خودداری کنيم . البته چنانچه خود اين عزيزان مايل باشند بحث جداگانه ای است .
۲. باز هم از انجمن دوست ما « تالار گفتگوهای هوانوردی » ياد کردی و مطالبی عنوان شد .
من شخصأ بعنوان يکی از قديمی ترين اعضاء انجمن ياد شده علاقه ای به مطرح کردن مطالبی از اين دست ندارم و بارها تذکر دادم مطالب هر انجمن مربوط به همان جاست و در جايی که کاربران انجمن هوافضا حضور نداشته و قادر به دفاع از مطالب خود نيستند ، نيازی به طرح چنين مطالبی نيست . قوانين انجمن ما هم بر اين موضوع تأکيد دارد.
مجددأ از همه عزيزان درخواست ميکنم مطالب هر انجمن را در انجمن ديگر مطرح نکنند . اگر انتقادی به انجمن هوافضا داريد مستقيمأ با دوست قديمی من اتابک عزيز ( Capello ) مطرح نماييد . با سپاس .
اما غرض از نگارش اين سطور ، ضمن تشکر بابت اطلاعات مفيدی که ارائه کردی بايد ذکر کنم که تصاوير فانتوم ذکر شده توسط دوست هنرمند جناب bravo عزيز برداشته شده که ايشان خود در مرکز انجمنهای تخصصی حضور دارند . هرچند که تصاوير ايشان بدون ذکر نام در انجمن ما موجود است ولی همين جا شخصأ تشکر ميکنم .
اما مرتضی جان ۲ نکته را خدمتت عرض ميکنم :
۱. با توجه به مشکلات و معذوريتی که پرسنل غيور نظامی دارند و حضور اين عزيزان در دنيای مجازی خالی از اشکال نيست ، اجازه دهيم تا هويت آنان زياد مشهود نباشد و حتی المقدور از معرفی آنان خودداری کنيم . البته چنانچه خود اين عزيزان مايل باشند بحث جداگانه ای است .
۲. باز هم از انجمن دوست ما « تالار گفتگوهای هوانوردی » ياد کردی و مطالبی عنوان شد .
من شخصأ بعنوان يکی از قديمی ترين اعضاء انجمن ياد شده علاقه ای به مطرح کردن مطالبی از اين دست ندارم و بارها تذکر دادم مطالب هر انجمن مربوط به همان جاست و در جايی که کاربران انجمن هوافضا حضور نداشته و قادر به دفاع از مطالب خود نيستند ، نيازی به طرح چنين مطالبی نيست . قوانين انجمن ما هم بر اين موضوع تأکيد دارد.
مجددأ از همه عزيزان درخواست ميکنم مطالب هر انجمن را در انجمن ديگر مطرح نکنند . اگر انتقادی به انجمن هوافضا داريد مستقيمأ با دوست قديمی من اتابک عزيز ( Capello ) مطرح نماييد . با سپاس .

فریبرز خوب، بزرگ و عزیز ،
ممنونم از تذکرتون ، اما بنده در مورد هویت این برادر عزیز مون نهایت احتیاط رو به خرج دادم ، و مطمئن باشید با اونچه که من گفتم احدی نمی تونه ایشون رو بشناسه ، وخدای ناکرده براشون مشکلی پیش بیاد.
و در مورد ایرو ، اولا جزو افتخارات و امتیازات این انجمنه که کاربرانش زیبا ترین و به روز ترین عکسها رو درش قرار میدن ، اشاره بنده به کامنت های اون تاپیک برای عبرت گرفتن خودمونه ، سنترال و ایرو دو دنیای متفاوتند که قطعا شما بزرگوار هم استحضار دارید که با کنار هم قرار دادن این دو دنیا می تونیم چیزهای خیلی زیاد و به شدت ارزشمندی یاد بگیریم ، اگر بنده اون عبارت رو ذکر کردم ، برای این بود که ذهنی که به اون تاپیک میره در مورد این حرف جستجو بکنه و از یک موضع بالاتر بتونه چیزهایی یاد بگیره ،
بنده متاسفانه مجبور شدم یک بار به خاطر مسئلی که به سنترال مربوط میشد در مورد یکی از اعضای اون انجمن سخن بگم ، اما مدیریت و کاربران این سایت دوست با ما از احترام وارادت بنده به اکثریتشون اطلاع دارند ،
اگر این بحث رو طول دادم برای این بود که خدای ناکرده گفتار طبق معمول چند پهلوی من موجب برداشت بد برای کاربران بزرگان ایرو نشه ،
برای اتابک ، امیر ، علی ، و سایر بزرگان ارزوی توفیق دارم ، و امیدوارم این دو دنیا متفاوت بیشتر با هم در ارتباط باشند تا هر دو بتونن بهتر رشد کنن.
ممنونم از تذکرتون ، اما بنده در مورد هویت این برادر عزیز مون نهایت احتیاط رو به خرج دادم ، و مطمئن باشید با اونچه که من گفتم احدی نمی تونه ایشون رو بشناسه ، وخدای ناکرده براشون مشکلی پیش بیاد.
و در مورد ایرو ، اولا جزو افتخارات و امتیازات این انجمنه که کاربرانش زیبا ترین و به روز ترین عکسها رو درش قرار میدن ، اشاره بنده به کامنت های اون تاپیک برای عبرت گرفتن خودمونه ، سنترال و ایرو دو دنیای متفاوتند که قطعا شما بزرگوار هم استحضار دارید که با کنار هم قرار دادن این دو دنیا می تونیم چیزهای خیلی زیاد و به شدت ارزشمندی یاد بگیریم ، اگر بنده اون عبارت رو ذکر کردم ، برای این بود که ذهنی که به اون تاپیک میره در مورد این حرف جستجو بکنه و از یک موضع بالاتر بتونه چیزهایی یاد بگیره ،
بنده متاسفانه مجبور شدم یک بار به خاطر مسئلی که به سنترال مربوط میشد در مورد یکی از اعضای اون انجمن سخن بگم ، اما مدیریت و کاربران این سایت دوست با ما از احترام وارادت بنده به اکثریتشون اطلاع دارند ،
اگر این بحث رو طول دادم برای این بود که خدای ناکرده گفتار طبق معمول چند پهلوی من موجب برداشت بد برای کاربران بزرگان ایرو نشه ،
برای اتابک ، امیر ، علی ، و سایر بزرگان ارزوی توفیق دارم ، و امیدوارم این دو دنیا متفاوت بیشتر با هم در ارتباط باشند تا هر دو بتونن بهتر رشد کنن.

فانتوم كوسه:
[External Link Removed for Guests]
منبع [External Link Removed for Guests]
پ.ن: هر گونه تشكر از اين ژست مر بوط ميشه به كار بر محترم BRAVO ، بنده فقط نقل كننده عكسها هستم ،
با سپاس از ايشون
منبع [External Link Removed for Guests]
پ.ن: هر گونه تشكر از اين ژست مر بوط ميشه به كار بر محترم BRAVO ، بنده فقط نقل كننده عكسها هستم ،
با سپاس از ايشون

-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 45 بار
bravo نوشته شده:DJ Dani عزیز
درود
1-F-4 سانحه داده کوسه معروف نبوده است.
2-سقوط هواپیمای f-5f شهید اسدی نیز نه به خاطر خبط خلبان و ایراد هواپیما نبوده است.یعنی هیچکدام از عوامل یاد شده در این موضوع دخیل نبوده اند.تا اینجا بدانید.
3-متاسفانه واضح است که در حال حاضر نیروی هوایی از 30 سال پیش خود پیشرفته تر نیست ولی انجام اینگونه رزمایشها برای خلبانان نیروی هوایی که در حال حاضر قدیمیها و جنگ کرده ها دیگر در آن پرواز نمیکنند لازم است و البته تمام عوامل چه پروازی و په زمینی به کمی و کاستیهای خود پی برده در صدد رفع آن بر میایند.میدونین چقدر این تجربه ها مفیده و گرون تموم میشه؟
تو aerospacetalk نوشته شده!
دوستان عزیز امروز با یکی از دوستانم که مسئول رسیدگی به این حادثه بود صحبت می کردم که موارد بسیار عجیبی رو برای من تشریح کرد .
خلاصه حرفهاش رو براتون نقل میکنم : اون روز قرار بود طبق هماهنگی های قبلی هواپیما در فاصله 500 پایی اقدام به انداختن بمب بکنه . در روز حادثه بعد از انجام اولین مانور و موفقیت آمیز بودن اون دستور میدن که خلبان هواپیما رو در فاصله 300 پایی هدایت بکنه که متاسفانه در همین حین هواپیما آسیب می بینه و سقوط میکنه .
دلیل اصلی این حادثه خبط خلبان گزارش شده است (بر اساس فیلم گرفته شده هنگام مانور). به 2 دلیل :
1- هنگام انداختن بمب در فاصله 300 پایی خلبان می بایست در حالت (های درگ) باشه متاسفانه در حالت (لو درگ) بوده که باعث شد در هنگام انفجار بمب هواپیما بالای سر اون بوده و به علت ترکش بمب هواپیما صدمه دیده و باعث سقوط شده . استادان عزیز میتونن بهتر در این مورد نظر بدن.
2- شهید اسدی در هنگام اجکت عجله کرده و باعث مرگ خودش شده . خلبان می بایست پس از اجکت کابین عقب اقدام به خروج می کرده که متاسفانه اشتباه کرده و هم زمان اجکت کردن که کاناپی کابین عقب باعث کنده شدن سر وی میشه .
(در این مورد فیلم گرفته شده که من دارم و اگه اتابک اجازه بده توی سایت قرارش میدم البته فوق العاده دردناک هستش)
خلبان کابین عقب پس اقدام به اجکت از هواپیما متاسفانه از ناحیه پاها و مهره کمر صدمه شدید دیده که اگه بتونه راه بره شانس آورده (پرواز پیش کش) . البته خلبان کابین عقب هم مقصر بوده چون بند پوتین خودش رو هنگام پرواز باز کرده شاید اگه باز نبود صدمه کمتری بهش می رسید .
در هر صورت این اتفاق افتاد و یکی از عزیزان این میهن شهید و دیگری صدمه دیده .
خلبان قادر اسدی یکی از تاپ گان های نیروی هوایی در سالهای اخیر بوده .
روحشون شاد

- محل اقامت: tehran
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 13 بار
با سلام
من تازه متوجه شده ام که خلبان اسدی در حادثه سقوط سرشان جدا شده بوده و کمک خلبان در بیمارستان بسر میبرند و حالشان بهتر است .
ای کاش خلبان اسدی هم قطع نخاع بودند ولی پدر فرزندشان بودند .
کاش کاش
من تازه متوجه شده ام که خلبان اسدی در حادثه سقوط سرشان جدا شده بوده و کمک خلبان در بیمارستان بسر میبرند و حالشان بهتر است .
ای کاش خلبان اسدی هم قطع نخاع بودند ولی پدر فرزندشان بودند .
کاش کاش

- سپاسهای ارسالی: 16928 بار
- سپاسهای دریافتی: 4259 بار
یک تصوير زيبای ديگر از فانتوم مشهور . با سپاس از bravo عزيز
منبع :
منبع :

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
پس قضیه سقوط یک پرنده طی رزمایش درست بود...یک سؤال چرا همچین اشتباه محضی رو این شهید بزرگوار انجام داده در خصوص حالت پرنده حین بمب ریزی؟!
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
دوست عزیز
اشتباه از خلبان نبوده بهتره از اول تمام روند رزمایش رو پیگیری کنید تا متوجه شوید .
کسی که فرمانده عملیات بوده و معاون پایگاه شکاری دزفول باشه باید در مورد مساله پیش آمده قدری تامل کرد.
اشتباه از خلبان نبوده بهتره از اول تمام روند رزمایش رو پیگیری کنید تا متوجه شوید .
کسی که فرمانده عملیات بوده و معاون پایگاه شکاری دزفول باشه باید در مورد مساله پیش آمده قدری تامل کرد.
از همه دوستان شهيد اسدي ممنونم كه فيلم سربازان نيروي هوايي ارتش رو جمع آوري كرده اند ولي من هنوز جرات آنرا نيافته ام كه بخشي از آن را ببينم و فقط آن لبخندهاي هميشگي شان جلوي چشمانم هست .
ولي چرا مرحله سقوط ناقص است و كنار تصوير گم ميشود . باز هم ممنون.
روحش شاد.
ولي چرا مرحله سقوط ناقص است و كنار تصوير گم ميشود . باز هم ممنون.
روحش شاد.