«كيومرث ملك مطيعي» درگذشت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

خبرگزاري فارس: كيومرث ملك مطيعي ساعاتي پيش به دليل بيماري گوارشي درگذشت.
  تصویر

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، زنده ياد كيومرث ملك مطيعي يكي از هنرمندان پيشكسوت در عرصه تلويزيون، تئاتر و سينما ساعت 14:50 امروز به علت بيماري در بيمارستان شريعتي تهران درگذشت.
بنابراين گزارش، يكي از كاركنان بيمارستان شريعتي ضمن تائيد خبر فوق گفت: زنده ياد مطيعي به دليل سابقه مشكلات گوارشي مدتي در اين بيمارستان بستري شده بود.
كيومرث ملك مطيعي ساكن كرج بود و سالها در زمينه هنرهاي نمايشي فعاليت كرده است.
كيومرث ملك مطيعي سال 1315 در بندرانزلي متولد شد. بازي در تئاتر را از سال 1330 در رشت و بازي در سينما را از سال 1350 شروع به كار كرد.
اين هنرمند با چندين هنرمند پيشكسوت ديگر معاصر بوده و از ميان آثاري كه در آنها ايفاي نقش كرده، مي‌توان به گل بارون (1388)، پسر آدم، دختر حوا (1387)، پوست موز (1387)، صبح روز هفتم (1387)، كلانتري غيرانتفاعي (1387)، خروس جنگي (تلخ و شيرين) (1386) و قاعده بازي (1385) اشاره كرد.
عروس فراري (1383)، فردا روز ديگري است (1374)، الو!الو! من جوجوام (1373)، ديدار (1373)، آواي دريا (1369)، ترن (1366)، جنگلبان (1366)، سرزمين آرزوها (1366)، بگذار زندگي كنم (1365)، معما (1365)، مهماني خصوصي (1365)، تفنگ شكسته (1364) و راه دوم (1363) از ديگر آثاري است كه ملك مطيعي در آنها ايفاي نقش كرده است.
انتهاي پيام/
[External Link Removed for Guests]
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: «كيومرث ملك مطيعي» درگذشت

پست توسط sinaset »

با حضور جمعي از هنرمندانپيكر ملك مطيعي تشييع شد
جام جم آنلاين: پيکر کيومرث ملک‌مطيعي بازيگر تئاتر، تلويزيون و سينما صبح امروز سه شنبه با حضور جمعي از هنرمندان از مقابل تالار وحدت تشييع شد.

تصویر

به گزارش مهر، جمعي از هنرمندان و مردم با لباس‌هايي سياه وارد تالار وحدت مي‌شوند. ساعت متوقف شده عمر کيومرث ملک مطيعي فضاي تالار وحدت را در سيطره خود درآورده است. شبنم‌ها ناخودآگاه از گوشه چشم حاضران مي‌چکد. هر يک از اين شبنم‌ها دنبال روزنه‌اي در چشم ديگري مي‌گردد که شايد چشمي با کليد نگاهش قفل شود و تسکيني براي درد خود پيدا کند. حضور شاپرک‌ها را در اطراف تالار وحدت حس مي‌کنم که آمده اند تا پيکر سرد کيومرث ملک‌ مطيعي را همراه خود ببرند. هوا پر از عطر غربت است.

در ميان جمع هنرمندان، حسين قاسمي‌وند فيلمبردار سينما اولين کسي است که سخنراني مي‌کند. او در حالي که بغض در گلويش چنبره زده، مي‌گويد: ما نمي‌ميريم و زنده‌ايم. عطاء‌الله زاهد هميشه مي‌گفت ما نمي‌ميريم، ولي اگر ادب نداشته باشيم اين نميرها به بميرها تبديل مي‌شود. هنرمند بايد ادب باشد و تئاتر ، آينده زندگي ما است. عزيزان قدر پدران را بدانيم. پدر عزيز است و ...

ملکه رنجبر مي‌گويد: من دست همه شما را مي‌بوسم که در اين مراسم حضور داريد. شما عزيزان قدر ما هنرمندان را مي‌دانيد و ما هم خدمتگزار شما هستيد. من هرگز خاطراتم را با ملک مطيعي در تئاتر لاله زار از ياد نمي‌برم. او همکاري مهربان بود و نمي‌توان براي اين مهرباني‌اش حدي قائل شد.

وي ادامه مي‌دهد: متاسفم زنده هستم و امروز شاهد مرگ يک يک همکارانم مي‌شويم . ما در کنار شما مردم عزيز زنده هستيم. باور کنيد سختي‌هايي که ما در گذشته براي بازي کشيده‌ايم الان کسي تحمل نمي‌کند. در گذشته ما را ننگ جامعه مي‌دانستند، اما ما ايستاديم و آن هم به عشق وطن.

رضا بنفشه‌خواه از ديگر هنرمندان حاضر در اين مراسم بعد از ملکه رنجبر مي‌گويد: من خاطرات زيادي از کيومرث دارم. به ياد دارم براي شرکت در جشنواره‌اي سفري به کيش داشتم و با کيومرث و برادرم هم اتاق بودم. او تا صبح لطيفه تعريف کرد و نگذاشت ما بخوابيم.

در بخشي از اين مراسم قاسمي‌وند متن لوحي را از طرف انجمن بازيگران که به کيومرث ملک مطيعي اهدا شده بود را مي‌خواند و بهروز بقايي هم با گفتن تسليت به حاضران چند بيت شعر قرائت مي‌کند.

حسين خاني‌بيک هم مي‌افزايد: عزيزان شما اعتبار هنرمندان هستيد و نام و خاطره کيومرث ملک‌مطيعي از ذهنمان پاک نمي‌شود. چندي پيش رضا کرم رضايي و محمود بنفشه‌خواه را از دست داديم و حالا کيومرث. من به خانواده او تسليت مي‌گويم.

در اين مراسم هنرمنداني چون جلا پيشواييان ، منوچهر آذري ، فرهاد بشارتي ، ابراهيم آبادي ، جمشيد جهانزاده و ... حضور داشتند.

منبع:jamejamonline.ir
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”