JSF نوشته شده:در صاعقه چه طوریه؟ نکنه ماست مالی شده و تحمل g سازه دم کم شده؟
اين احتمال وجود دارد چون هنوز هيچ آزمايشي با شتاب جي بالا روي آن صورت نگرفته.
چون هبيچ خلباني اجازهء انجام مانورهايي با جي بالا و شکستن ديوار صوتي با هيچ يک از جنگنده هاي نهاجا ندارد.
ريشهء اسکلت تيل در صاعقه هم همان طور که گفتم در آن دو بخش روي بدنه توسط اسکلتهاي مقاوم سازي شده به بدنه متصل شده اند.
خیلی ممنونم
پس یعنی tail صاعقه طوری است که نیروهای آن روی سازه ضعیف تر موتور پخش شود.شاید خوب باشه.
ولی سوالی اینجاپیش میاد اینه که در تصویری که من قرار دادم سازه دم به سمت تیری در
کمر هواپیما متصل میشود و برای استحکام با یک قطعه سازه که در تصویر زیر دورش خط کشیدم به تیری در
شکم هواپیما هم متصل می شود حالا اگر آن را صاعقه بکنند این همه استحکام کجا میره؟ البته فکر کنم در صاعقه شماره یک با توجه به آن قسمت سیاه رنگ(قبل از رنگ آمیزی به رنگ بلو آنجلز!) شاید در زیر آن قسمت سیاه بین دو دم دو تا تیر فلزی کار گذاشته باشند و آن دو تا تیر از وسط به کمر و شکم هواپیما متصل شده باشد و از طرفی خود دم ها رو هم به سازه روی موتور وصل کرده باشند ولی در صاعقه نسل 2 واقعا فکر کنم ماست مالی در کار باشه و فقط به سازه موتور وصل شده باشه.
[External Link Removed for Guests]الان صاعقه های سری دوم مسلسل دارند یا فقط لوله مسلسل دارند؟ اگر دارند چرا آنها بر نمیدارند تا هواپیما سبک بشه و بتواند رادار داشته باشه؟
kpars نوشته شده:با اجازه میخواستم راجب قابلیتهای استیلث قایق پرنده بیشتر توضیح بدهم.
پرواز این نوع قایقهای پرنده WIG مبنی برمشخصات آیرودینامیک سنتی نیستند.
بال یاطاقان زیربناور و ریشه ای این نوع قایقهای پرنده از توسط ملزومات متفاوت میزان و طراحی شده است. فشار هوا در زیر بال این نوع پرنده بسیار متفاوت با هواپیما است و در نتیجه نیروهای آیرودینامیکی روی بال بسیار کمتر است و اجازه میدهد که بالها با مواد تراکم کمتر استفاده بشوند مانند چوب وفایبرگلاس و قاب آلومینیم برای پشتیبان موتور. خاصیت بسیاری از این مواد اینه که جاذب امواج رادارهستند. ابن با شکل مخصوص اجازه میده که سطح مقطع راداری این قایق پرنده حتی کمتر از هواپیماهای دو باله جنگ جهانی اول که همش چوبی بودند باشه! کوچکتر از گنجشک!بیشتر موتور از مواد کامپوزیت با جذب بالای امواج رادار درست میشود و برای پنهانی و کم کردن امواج مادون قرمز اگزوست با هوای سرد قاطی میشود.
بنظر من انهایی که قابلیتهای این نوع لوازم را کم میگیرند در اشتباه هستند.
مگر فایبر گلاس و کامپوزیت و چوب جاذب امواج راداری هستند؟ من که فکر کنم عبور دهنده خوبی باشند؟ مگر دماغه هواپیما از جنس فایبر گلاس نیست؟؟؟
موتور که نمیتواند کامپوزیتی باشه!می سوزه و ذوب میشه!