تبریک !!!! تصویب قطعنامه سوم شوراي امنيت درباره ايران
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 361 بار
- سپاسهای دریافتی: 837 بار
نه برادر من ما تعليق بکن نيستيم. ما البته اينجور که از رسانه ها ميگن با آزانس همکاري دارن و آزانس هم فعاليت هاي ايران تاييد ميکنه ولي مشکل از جاي ديگه آب ميخوره. چون همون طور که گفتم ما در سازمان ملل به طور مستقيم يک کشور ديگه رو تهديد کرديم و دشمن درجه يک ابر قدرت ها محسوب ميشيم مسلمه که اجازه ندن ما پيشرفت کنيم. حالا جدا از پست قبلي ما بايد تو سياست هاي خارجي مون يه تجديد نظر اساسي کنيم. عوض جمع کردن کشور هاي مفتخور دور خودمون به فکر يک رابطه اساسي با کشور هاي پيشرفته باشيم. دست از روي حساسيت هاي اونها بکشيم. اينقدر بهشون گير نديم چوب لا چرخشون نذاريم. به اصطلاح چراغ خاموش حرکت کنيم اگه پيشرفتي در زمينه نظامي يا هسته اي داشتيم مانند موشک يا سانترفيوژ لازم نيست ملت خبر دار بشن همه جا جار بزنيم. اينقدر به طور واضح از حزب الله و حماس حمايت نکنيمو البته بگم من کوچيم برادرهاي حزب الله هستم ولي خب متاسفانه دنيا نظر مثبتي نداره. به قول معروف خواهي نشوي رسوا هم رنگ جماعت شو. بعدا انشالله که توانستيم به تمامي افق هاي 20 ساله برسيم حالا اون موقع ميتونيم يه سياست جدا از بقيه اتخاذ منيم نه الان که به شدت محتاج کمک هاي تکنولوژيکي هستيم

- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 8769 بار
- سپاسهای دریافتی: 1710 بار
- تماس:
Mehdi2224, جان درود بر شما ...
خودتون بهتر میدونید که بنده به هیچ عنوان قصد جسارت به کسی رو ندارم و همه ی دوستان انجمن رو دوست دارم مخصوصا خود شما رو
ولی لطف کن به این قسمت از نوشته ی این کاربر توجه کن خودت قضاوت کن که آیا من بیخود تذکر دادم یا نه ...
Please Login or Register to see this code

خودتون بهتر میدونید که بنده به هیچ عنوان قصد جسارت به کسی رو ندارم و همه ی دوستان انجمن رو دوست دارم مخصوصا خود شما رو
ولی لطف کن به این قسمت از نوشته ی این کاربر توجه کن خودت قضاوت کن که آیا من بیخود تذکر دادم یا نه ...
Please Login or Register to see this code

شاد زی مهر افزون ...

-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
به نظر من ما که در حال حاضر تحریم ها رو به صورت کامل نوش جان کردیم بهتر نیست حالا که بهای این کار رو پرداخت
کردیم ساخت سلاح هسته ای رو چه به صورت پنهان چه به صورت آشکار با نهایت سرعت ممکنه ادامه بدیم تا حداقل
بهترین استفاده رو از این بدبختی برده باشیم ؟
سودش اینه که وقتی سلاح هسته رو ساختیم دیگه چیزی نمونده که بر ضد ایران صادر کنن .
ما که داریم نابود میشیم پس بگذارید حداقل به عنوان بهای این ضرر ها چند تا بمب هسته ای هم درست کنیم ما که
دیگه چیزی برا از دست دادن نداریم
( بماند که به گفته احمدی نژاد این قطعنامه ها هیچ تاثیری نداره و برای پیشرفت ایران مفید هم هست
)
کردیم ساخت سلاح هسته ای رو چه به صورت پنهان چه به صورت آشکار با نهایت سرعت ممکنه ادامه بدیم تا حداقل
بهترین استفاده رو از این بدبختی برده باشیم ؟
سودش اینه که وقتی سلاح هسته رو ساختیم دیگه چیزی نمونده که بر ضد ایران صادر کنن .
ما که داریم نابود میشیم پس بگذارید حداقل به عنوان بهای این ضرر ها چند تا بمب هسته ای هم درست کنیم ما که
دیگه چیزی برا از دست دادن نداریم
( بماند که به گفته احمدی نژاد این قطعنامه ها هیچ تاثیری نداره و برای پیشرفت ایران مفید هم هست
)
چي ميگي؟ بمب اتم؟ مثل اينکه تو از گردانندگان جنگ جهاني سوم هستيا. اولندش که بمب اتم ديگه به کار هيچ کشوري نمياد و اين چند تا کشوري هم که دارن ز ترس همديگست وگرنه تا حالا از بين ميبردن. بعدشم بعد از فاجعه ناکازاکي و هيروشيما هيچ کشوري جرات نميکنه از اون بر عليه کشور ديگه اي استفاده کنه.
تازشم ما همينجوري چورابمونو پرچم کردن واي به روزي که به گوششون برسه ما داريم بمب اتم ميسازيم. مطمئن باش ثانيه اي هم تحمل نميکنن و در اولين فرصت حمله مي کنن. شايد چند سال پيش ساخت بمب در دستور کار بود ولي الان فکر نکنم ديگه دنبالش کنن.
تازشم ما همينجوري چورابمونو پرچم کردن واي به روزي که به گوششون برسه ما داريم بمب اتم ميسازيم. مطمئن باش ثانيه اي هم تحمل نميکنن و در اولين فرصت حمله مي کنن. شايد چند سال پيش ساخت بمب در دستور کار بود ولي الان فکر نکنم ديگه دنبالش کنن.

- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
به نظر من در زمينه ي هسته اي كا ملا حق با ماست ولي يكم سياستمون در پيش برد امور نسنجيده بود شايد ميشد با درايت بهتري مسايل رو خل وفصل كرد الان 5 ساله كشور ما به خاطر اين موضوع داره فشار تحمل مي كنه هم سياسي هم اقتصادي و كلي تهديد هاي نظامي و خود همين فشار هاي مختلف متاسفانه تبعاتي براي كشور ما داشته
خود همين تهديد هاي نظامي باعث كاهش سرمايه گذاري و خروج سرمايه از كشور ميشه ما نتونستيم مقابله ي درستي با اين فشار ها داشته باشيم البته اين فشارها مختص اين دولت نيست دولت قبل هم اين فشار ها رو داشت پس اين رو به اين دولت نسبت نديم در باره ي اين كه استفاده از اين فناوري حق كشور و بايد ازش استفاده كرد فكر نكنم كسي مخالفت داشته باشه همه هم مي دونيم كه اين قطعنامه ها نا عادلانه تصويب ميشن اون زماني كه جنگ تو لبنان بود داشتن عليه ما قطعنامه مي دادن يا همين الان تو فلسطين همين وضعيت وجود داره اما باز هم عليه ما اقدام مي كنن پس بهتره چشممون رو به روي حقايق نبنديم كه اينا رو چند تا كشور اداره مي كنن براي پيشبرد اهدافشون اگه هم كسي از ما حمايت نكرد چون همه منافع خودشون رو مي خوان نه منافع ما رو
در باره ي فلسطين هم موافقم ما نبايد با وجود اين همه مشكل براي خودمون جبهه ي جديدي باز مي كرديم و اونو ادامش بديم
خود همين تهديد هاي نظامي باعث كاهش سرمايه گذاري و خروج سرمايه از كشور ميشه ما نتونستيم مقابله ي درستي با اين فشار ها داشته باشيم البته اين فشارها مختص اين دولت نيست دولت قبل هم اين فشار ها رو داشت پس اين رو به اين دولت نسبت نديم در باره ي اين كه استفاده از اين فناوري حق كشور و بايد ازش استفاده كرد فكر نكنم كسي مخالفت داشته باشه همه هم مي دونيم كه اين قطعنامه ها نا عادلانه تصويب ميشن اون زماني كه جنگ تو لبنان بود داشتن عليه ما قطعنامه مي دادن يا همين الان تو فلسطين همين وضعيت وجود داره اما باز هم عليه ما اقدام مي كنن پس بهتره چشممون رو به روي حقايق نبنديم كه اينا رو چند تا كشور اداره مي كنن براي پيشبرد اهدافشون اگه هم كسي از ما حمايت نكرد چون همه منافع خودشون رو مي خوان نه منافع ما رو
در باره ي فلسطين هم موافقم ما نبايد با وجود اين همه مشكل براي خودمون جبهه ي جديدي باز مي كرديم و اونو ادامش بديم

به نظر شما ما ميتونيم جلوي اونهارو بگيريم؟ با اين کارا چيزي از اونها کم نميشه ولي جوانهاي ما چي؟
به نظر شما يک ايران قدرتمند و پيشرفته بهنره يا يه ايران ضعيف و توي تحريم؟ به نظرم ما بهتره از دانش غربيها استفاده کرده و از اون بر عليه خودشون استفاده کنيم. ما ميتونيم خيلي از کشورها رو سر مشق خودمون قرار بديم و از اونها الگو بگيريم. مثل چين،هند،کره جنوبي،ژاپن. صحبت از ژاپن شد بد نيست يه چيزي رو ياد آوري کنم. بعد از جنگ جهاني دوم قرار شد به کشورهاي بازنده جنگ يه خسارتهايي پرداخت بشه. حالا بعضي کشورها پول قبول کردن بعضي هم مثل ژاپن قبول کردن که دانشجو ها و دانشمند هاشون تو آمريکا تحصيل کنه و همين باعث شد که الان ژاپن يکي از قدرت هاي اقتصادي دنياست. يا آلمان هم همين راهو در پيش گرفت. به نظر من تعامل خيلي بهتر از تقابل.
به نظر شما يک ايران قدرتمند و پيشرفته بهنره يا يه ايران ضعيف و توي تحريم؟ به نظرم ما بهتره از دانش غربيها استفاده کرده و از اون بر عليه خودشون استفاده کنيم. ما ميتونيم خيلي از کشورها رو سر مشق خودمون قرار بديم و از اونها الگو بگيريم. مثل چين،هند،کره جنوبي،ژاپن. صحبت از ژاپن شد بد نيست يه چيزي رو ياد آوري کنم. بعد از جنگ جهاني دوم قرار شد به کشورهاي بازنده جنگ يه خسارتهايي پرداخت بشه. حالا بعضي کشورها پول قبول کردن بعضي هم مثل ژاپن قبول کردن که دانشجو ها و دانشمند هاشون تو آمريکا تحصيل کنه و همين باعث شد که الان ژاپن يکي از قدرت هاي اقتصادي دنياست. يا آلمان هم همين راهو در پيش گرفت. به نظر من تعامل خيلي بهتر از تقابل.