این خوشکلتون بود! ( قال میلاد)
ولی خداییش چی چی این خوشگله؟ دماغش و که انگار با گوشکوب کوبیدی. لب که نداره یه چاکه. فرم صورتش که مثل ماهیتابه است. نمیفهمم به چی چی این میگن خوشگل؟ باز میلاد یه چیزی یه خورده قابل تحمل تره یا مثلا خودم من. خودمون حروم کردیم میدون بدیم به جوون تر ها.
جاچن ورتسن زيباترين پسر 19 ساله دنيا!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6735 بار
- سپاسهای دریافتی: 12115 بار
- تماس:
Re: جاچن ورتسن زيباترين پسر 19 ساله دنيا!
همون طور که دخترهایی که به عنوان زیباترین انتخاب میشن زشتن ! اینها هم همونطوری انتخاب میشن !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
گلاب به روتون .روم به دیوار.مثلا این خیلی خوشگله. این یارو خیلی ضایعه
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در

-
- سپاسهای ارسالی: 329 بار
- سپاسهای دریافتی: 448 بار
انتخاب اینا حداقل یه سودی داره اونم اینه که همه ی مارو به قیافه هامون امیدوار میکنه
خدایا شکرت که من شبیه این یارو نیستم.داورای اینجور انتخاب ها یه چند ماهی باید تحت درمان روانشناس ها قرار بگیرن
خدایا شکرت که من شبیه این یارو نیستم.داورای اینجور انتخاب ها یه چند ماهی باید تحت درمان روانشناس ها قرار بگیرن
[FONT=System][External Link Removed for Guests]
[FONT=System]
[FONT=System]618
[FONT=System]
[FONT=System]618