پسرانی با موهای فشن

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: پسرانی با موهای فشن

پست توسط Present »

حادثه فرو ریختن دو ساختمان مرکزی اقتصادی آمریکا که بزرگترین ساختمان های جهان بودند، قبلاً در قرآن گفته شده بود. آیه 109 سوره توبه که نام این دو ساختمان «جورف هار» در این آیه ذکر شده وتعداد طبقات این ساختمان 109 بوده که شماره آیه آنرا نشان می دهد.

تاریخ حادثه روز 11 سپتامبر که نهمین ماه است و در سال 2001 بود که به ترتیب عدد 11جزء و عدد 9 شماره سوره است که این سوره دارای 2001 حرف است.

اعداد و ارقام فوق و نسبت آنها را یک جوان ایرانی در آمریکا کشف کرده است.

اصل آیه:
أَفَمَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى تَقْوَى مِنَ اللَّهِ وَرِضْوَانٍ خَيْرٌ أَمْ مَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى شَفَا جُرُفٍ هَارٍ فَانْهَارَ بِهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ وَاللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (١٠٩)ôلا يَزَالُ بُنْيَانُهُمُ الَّذِي بَنَوْا رِيبَةً فِي قُلُوبِهِمْ إِلا أَنْ تَقَطَّعَ قُلُوبُهُمْ وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ (١١٠)

[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 1 on Present, ويرايش شده در 0.
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

دوست عزیز چه ربطی داره من هم برم تو یه کتابی صفحه ی 109 رو بیارم ! مثلا در کتاب ارباب حلقه ها در صفحه ی 100 تا 120 در باره ی دو برج صحبت می کنه و دقیقا در صفحه ی 109 در باره ی چگونگی سوختن دو برج صحبت می کنه ! به علاوه !
این برادر ایرانی ما مدرکی دقیق در عرفان و دین داره ؟ آیا ایشون اینقدر در عالم قرآن عالم هست که بخواد چنین ادعایی بکنه ؟
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

sand_fighter نوشته شده:دوست عزیز چه ربطی داره من هم برم تو یه کتابی صفحه ی 109 رو بیارم ! مثلا در کتاب ارباب حلقه ها در صفحه ی 100 تا 120 در باره ی دو برج صحبت می کنه و دقیقا در صفحه ی 109 در باره ی چگونگی سوختن دو برج صحبت می کنه ! به علاوه !
این برادر ایرانی ما مدرکی دقیق در عرفان و دین داره ؟ آیا ایشون اینقدر در عالم قرآن عالم هست که بخواد چنین ادعایی بکنه ؟

بله اولش منم مثل شما فکر می کردم ولی وقتی حتی اسم برج ها رو گفته هم می خواهید بگویید شانسی بوده یا اگر معنی ان رو نگاه کنید خواهید فهمید
البته اگر به عکسی که لینک ان رو در زیر پست قبل اضافه کردن نگاه کنید اطلاعات بیشتری دستگیرتون میشه
من حتی برای اینکه مطمئن بشم برای چندمین بار و توسط دو کتاب که یکی چاپ 25 سال پیش و یکی چاپ جدیده چک کردم و کاملا درست می باشد
تازه این مورد یکی از هزاران پیش بینی هست که تا به امروز رمز گشایی شده
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”