تلاش های بی وقفه جمهوری آذربایجان برای تجزیه تبریز از ایران
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 326 بار
- سپاسهای دریافتی: 1085 بار
Re: تلاش های بی وقفه جمهوری آذربایجان برای تجزیه تبریز از ایران
اون ترکیه جنایتکار بی وجدان 1.5 میلیون ارمنی رو تکه پاره کرد بعدش اومد واسه اینکه ارمنی ستیزی ارواح پدرش راه بندازه رو مسئله کاراباغ(قره باغ)نمک پاشید بعد دید مال اینکارها نیست.دودش به چشم آذریها رفت

- سپاسهای ارسالی: 121 بار
- سپاسهای دریافتی: 97 بار
Re: تلاش های بی وقفه جمهوری آذربایجان برای تجزیه تبریز از ایران
HIPHOP_TBما به ایران وایرانی بودنمون افتخار می کنیم و برامون مهم نیست شما چی میگی وچه مشکلی داری، ضمن این که رو چه حسابی میگی از طرف هموطنام حرف زدم من یکی از هموطنات هستم اصلاً با نظر شما موافق نیستم وبه تمام آذریهای عزیز افتخار میکنم با این که خودم فارس هستم چون آذریها بسیار آدمهای با تعصب وبا استعداد هستن، خودتون میبینید خیلی از مقامات علمی وفرهنگی این مملکت آذری ومایه مباهات این مملکت هستن.ارزش این کشور وقتی معلوم میشه که میبینیم هر ماجرایی که تو ایران عزیز اتفاق میفته روی تمام دنیا تأثیر میذاره وهمه رو به تکاپو میندازه شما هم بهتره برای فروختن چیز دیگه ای رو معامله کنی چون این کشور به این ارزونی نیست که شما بخوای بفروشی.از تمام اعضاء عذر خواهی میکنم ولی چاره ای نبود خیلی ناراحتم کرد ؛ایرانی اونم آإری اینجوری ندیده بودم. زنده باد ایران ،ایرانی وطن دوست، ومخلص همه آذری های عزیز، مطمئنم برای مقابله با این تحرکات همون غیرت شما کافیه. موفق باشید