only SEPAHAN

مدیر انجمن: شوراي نظارت
DJ.HAMED نوشته شده:chobin,![]()
![]()
لازم نیست فراموش کنیم شما بعد از سپاهان باید کور کردن یه سرباز بی گناه رو فراموش کنه.
شما فعلا 9 جدول هستید ما صدر جدول.
به قول آق صمد مرفاوی پارسال می گفتند پرسپولیس 12 امتیاز از ما کمتر داره الان شما هم همین طوری هستند.
DJ.HAMED نكنه اينم كاره طرفدار هاي ماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن خوبه خودتون هم پارسال را گفتيد!!!بالاخره گهي پشت به زين و گهي زين به پشت، حالا انشا الله به آخر فصل هم ميرسيم.

chobin نوشته شده:DJ.HAMED نوشته شده:chobin,![]()
![]()
لازم نیست فراموش کنیم شما بعد از سپاهان باید کور کردن یه سرباز بی گناه رو فراموش کنه.
شما فعلا 9 جدول هستید ما صدر جدول.
به قول آق صمد مرفاوی پارسال می گفتند پرسپولیس 12 امتیاز از ما کمتر داره الان شما هم همین طوری هستند.
شما بعد از سپاهان باید کور کردن یه سرباز بی گناه رو فراموش کنه؟ من تا جايي كه يادم است بعد از بازي با پرسپوليس يك سرباز كور شد. منم كه استقلالي ام، ببخشيد ولي من گيج شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
DJ.HAMED نكنه اينم كاره طرفدار هاي ماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
![]()
در ضمن خوبه خودتون هم پارسال را گفتيد!!!بالاخره گهي پشت به زين و گهي زين به پشت، حالا انشا الله به آخر فصل هم ميرسيم.
![]()

DJ.HAMED نوشته شده:دوست شما استقلالی هستی آخرش زد پرسپولیس هستی سرباز بعد بازی مصدوم شد یقه کسی رو می گیرند که چی که چی پروندش خرابه کی بود وسط بازی نارنجک انداخت طرف تماشاچی های پرسپولیس بالاخره شماها هر کار بکنید چه نکنید پرسپولیس محبوب تر و بهتر و از هر لحاظ بهتر شما برید جای تیم فوتبال خانه سالمندان باز کنید که ماشاا... همه بالای 60 سن دارند.
مسعود جان خون خودتو کثیف نکن دادش اینا با این کارها می خوان بگن ای 6.7تا باخت الکی بوده.تقصیر زمین بوهد که کج بوده تقصیر هوا بوده که گرم بوده.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

در مورد نصرتي هم ميتونيد اونو به تيم حريف هر هفته قرض بدهيد تا براتون گل بزند!
اما ايول اتحادتون اين استقلالي هاي سايت كه هيچ كدوم از ما حمايت نكردند.

chobin نوشته شده:حالا خوبه نيم فصل اول پارسال شما هم بد بودي؟ عجب رويي داريد ها !!!!!!!!!!!!!! جنبه بالاي جدول بودن نداريد ديگه!!! البته بنده هم قهرماني نيم فصلتون را تبريك ميگم. بالاخره ما با جنبه ايم ديگه!![]()
![]()
حالا من كه شوخي شوخي كل راه انداختم آقا مسعود بچه كه زدن ندارده!!!!!!!!![]()
در مورد نصرتي هم ميتونيد اونو به تيم حريف هر هفته قرض بدهيد تا براتون گل بزند!
![]()
![]()
اما ايول اتحادتون اين استقلالي هاي سايت كه هيچ كدوم از ما حمايت نكردند.
![]()
![]()
به هر حال من كلاً زياد فوتبالي نيستم اميدوارم هر تيمي بهتر بود اول بشه كه تو مسابقات جام باشگاهها هم بتونه نماينده خوبي براي ايرن باشه مثل سپاهان امسال.
حیف حجازی برای شماها...
)
Mohammad 1985 نوشته شده:پاس همدان 3 تایش کرد 2 تا هم سپاهان کرد تو پاچش !!تا بادشون بخوابه !
بله پرسپولیس زلزله همینه همینه !!!!