کار بدی کردند چند هلی کوپتر کبری را زنده کردند؟
من خودم منتقد وضع موجود هستم ولی اگر هم با محتوای تا حدودی اغراق آمیز خبر مشکل داریم دیگه نباید اینقدر زحمات پرسنل هوانیروز و وزارت دفاع را تخطئه کنیم...
انسانهای نازنین و زحمتکشی هستند و بی ریا...

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

iraniran78 نوشته شده:
دوستان خوبم از این مدل هلیکوپترهای کبرا به برخی کشورهای اروپایی مثل ایتالیا هم داده شده. ایتالیا حدود سی و پنج سال پیش این هلیکوپترها رو از آمریکا خریداری کرده و علیرغم رابطه بسیار خوبی که این دو کشور با هم دارند ، آمریکا اجازه سرویس یا هر نوع تعمیر و تعویض قطعه رو نمیده و تمام امور حاضر بکاری این هلیکوپترها توسط کارشناسهای آمریکایی انجام می شه .
دوست عزیز حدود 30 سال است که بالگرد AH-1J SEA COMBRA در ایتالیا با نام آگوستا بل 209 کبری ساخته میشود !!!!

farshad49 نوشته شده: بدونید نژاد ایرانی ( آریایی ) برترین نژاد و تواناترین نسل بر روی کل کره زمینه . بررسی کنید چند درصد از دانشمندان ناسا ایرانی هستند؟
یا علی

sinaset نوشته شده:farshad49 نوشته شده: بدونید نژاد ایرانی ( آریایی ) برترین نژاد و تواناترین نسل بر روی کل کره زمینه . بررسی کنید چند درصد از دانشمندان ناسا ایرانی هستند؟
یا علی
فراموش نکنید هدف اصلی ما حفظ وحدت ببین انسان ، و کمک به جامعه بشریت ، نه که خود نمایی و تو سر زدن باقی قومیت و گفتن کلمات چون ما برتریم ، و این رو فراموش نکنید ،یکی از همین کسانی که حرف ها نژاد پرستانه می زد الان ارتشش و خودش زیر خاک هستن و مورد لعن و نفرین جامعه بشریت هستن
اهداف فقط اسلامی و اسلام = انسانیت و ازادگی به معنایی واقعی .

farshad49 نوشته شده:sinaset نوشته شده:farshad49 نوشته شده: بدونید نژاد ایرانی ( آریایی ) برترین نژاد و تواناترین نسل بر روی کل کره زمینه . بررسی کنید چند درصد از دانشمندان ناسا ایرانی هستند؟
یا علی
فراموش نکنید هدف اصلی ما حفظ وحدت ببین انسان ، و کمک به جامعه بشریت ، نه که خود نمایی و تو سر زدن باقی قومیت و گفتن کلمات چون ما برتریم ، و این رو فراموش نکنید ،یکی از همین کسانی که حرف ها نژاد پرستانه می زد الان ارتشش و خودش زیر خاک هستن و مورد لعن و نفرین جامعه بشریت هستن
اهداف فقط اسلامی و اسلام = انسانیت و ازادگی به معنایی واقعی .
دوست عزیزم قصد ایجاد جنجال یا جر و بحث ندارم .
اون تاریخی که شما ازش متنفرید بدونید که تاریخ درخشان سرزمین منه . اگه فکر میکنید اون فرمانده و ارتشی که الان زیرخاکه به فراموشی سپرده شده ، پیشتهاد میکنم دنیای اطرافتون رو یه مطالعه ای بکنید و ببینید که ابرقدرتهای فعلی جهان از ابهت و عظمت تاریخ کهن سرزمین من به وحشت افتادن و از عصبانیت فیلمهایی مثل 300 و پرسپولیس می سازن تا تاریخ درخشان سرزمین آریایی منو به تمسخر بگیرن. پس این تاریخ عظیم و بزرگ هیچوقت نمرده ، فراموش نمی شه و نخواهد شد .
ببینید که این اعراب دور از تمدن که در اون زمان نوکری ما ایرانی ها رو میکردن و با کلی باج و رشوه به سلاطین سرزمین من تا کمر خم می شدن و تعظیم میکردن ، الان میخوان اسم جاویدان فارس رو به یه نام مجعولی تغییر بدن.
دوست خوبم اسلام فقط سمت شما نیومده ، بنده و سایرین هم مسلمون هستیم اما دلیل نمیشه خودمونو عرب بدونیم.
زنده باد نژاد آریایی و ایرانی
یاعلی