mohammad-ranjbar نوشته شده:melmdoost نوشته شده:ho3ein2000 نوشته شده:سلامی مجدد
میشه اول شما بگید میزان جابجایی عقربه چقدر است/
بر حسب میلیمتر و تقریبی باشه بهتر است
سنسور دمای آب بسته به نوع و مدل خودرو در جاهای مختلفی هست
میزان جابجایی عقربه آب بعضی اوقات تا انتها یعنی خط های قرمز هم میره و بعضی وقتا هم تا دو خط بالا میره.
توضیحات اضافی: در تمامی اوقات عقربه از خط وسط پایین تر نمیاد. یعنی بین خط وسط و دو خط سبز رنگ بالایی یا دو خط قرمز بالایی در حال نوسانه!
پس نظر شما اینه که با سرویس کردن دینام این مشکلات حل میشه.
سلام خدمت همه دوستان عزیز
علت بالا رفتن دمای اب در زمان زیاد شدن مصرف برقی ماشین اونم توی حالت دور موتور پایین میتونه از دینام و سیم های اصلی و تسمه دینام باشه
اگر علت غیر از این بود ربطی به روشن شدن چراغ های جلو نداشت
اتصالی توی مسیر چراغ ها و دمای اب خیلی نادره چون اصولا سیمکشی مجزا دارند
دوست عزیز توی حالت دور ارام مصرفتون رو زیاد کنید حتی امکان داره چراغ روغن هم یه لحظه روشن بشه
امتحان کنید (روشن کردن همزمان چراغ جلو و پوژکتور چراغ ترمز و کولر رو درجه اخر)
درضمن با یه مولتی متر میتونید راحت اندازه بگیرید
سیم های مولتی متر رو بزنید دوسر باطری و چراغ های جلو رو روشن کنید (معمولا باید یه کسری از ثانه نوسنا داشته باشه و در حدود14یا 13.9 باشه )
به چند تا باطری ساز خوب نشون بدین باطری و دینام تون رو چک کنند (یه دستگاه خاصی دارند براش )
در ضمن خرابی دینام نمیتونه باعث ضعیف شدن استارت و باطری بشه مگر اینکه دینام شارژ نکنه و باطری خالی بشه
مشکل ما ضعف دینام در مقابل حالت بار زیاد تور سلو دور هست یا پاسخ دیر دینام توی مدار
با سلام خدمت آقای رنجبر عزیز
تشکر بابت راهنمایی
فقط من توجه منظور شمانشدم:
گفتید که : (دوست عزیز توی حالت دور ارام مصرفتون رو زیاد کنید حتی امکان داره چراغ روغن هم یه لحظه روشن بشه
امتحان کنید (روشن کردن همزمان چراغ جلو و پوژکتور چراغ ترمز و کولر رو درجه اخر)
درضمن با یه مولتی متر میتونید راحت اندازه بگیرید
سیم های مولتی متر رو بزنید دوسر باطری و چراغ های جلو رو روشن کنید (معمولا باید یه کسری از ثانه نوسنا داشته باشه و در حدود14یا 13.9 باشه ))
...
خوب یعنی من باید تمام مصرف کننده ها رو با هم روشن کنم ، بعدش بیام با مولتی متر دوسر باتری رو اندازه گیری کنم؟؟؟
اگه 14 ولت بود پس مشکل از دینام نیست؟؟؟
منظورتون همین بود؟