صفحه 1 از 1

تصاویر: نادرترین خودروهای جهان

ارسال شده: یک‌شنبه ۳ آذر ۱۳۹۲, ۳:۴۲ ق.ظ
توسط hani1459
[External Link Removed for Guests]
 
برخی خودروها به دلیل گران بودن و مارک منحصر به فردشان، کم و به اندازه تعداد انگشتان دست تولید می‌شوند و هر کسی قادر به خرید آن‌ها نیست.

به گزارش فارس، برخی از خودروها را به دلیل گران بودن، مارک منحصر به فرد و تولید کم، هر کسی نمی‌تواند خریداری کند اما بسیار زیبا و پر سرعت و متفاوت‌تر از خودروهای دیگر هستند.

لامبورگینی وننو – سوپر اسپرت - از این ماشین تنها سه نسخه تولید شد و به قمیت 3 میلیون بدون مالیات فروخته شده است.

تصویر

پورش کاره را - جی تی زاگاتو – سوپر اسپرت - یکی از اسباب بازی های کلکسیون "ارنست برگ" است. این پورش با نام جدید زاگاتا است.

تصویر

پاگانی زوندا تری کالر – تنها سه واحد از آن ساخته شده و قیمت آن حدوداً 1.3 میلیون یورو است.

تصویر

لامبورگینی رنوتون – در سال 2007 در فرانکفورت پرده برداری شد. لامبورگینی رنوتون یکی از منحصر به فردترین ‌هاست که 21 نسخه از آن تولید شد. قیمت این خودرو 1.3 میلیون یورو است.

تصویر

بوگاتی ویرون – سفید طلایی اسپرت – قیمت، 1.65 میلیون

تصویر

لامبورگینی آونتودور جوتا – این لامبورگینی ایتالیایی بدون سقف، بدون شیشه جلو و مجهز به موتور 700 اسب بخار به قیمت 2.8 میلیون یورو فروخته شد.

تصویر

مرسدس 300 اس ال آر- 8 سیلندر با قدرت 320 اسب. تنها دو نسخه با سقف کشویی برای راننده ساخته شده است.

تصویر

فراری 5/4 پی –در یک نسخه فوق العاده و منحصر به فرد در سال 2006 برای جیمز گلی کنوز، کارگردان تولید شده است. با قدرت 660 اسب بخار و منحصر به فرد که قیمت آن 3 میلیون یورو خواهد بود.

تصویر

مرسدس بنز مک لارن اس ال آر استرلینگ ماس – در سال 2009 تنها 75 نسخه از آن تولید شد. در حال حاضر یکی از نادرترین خودروها در جهان است. با طراحی سورئال و در ابتدا 750 یورو فروخته شد و حالا یک میلیون افزایش یافته است.

تصویر
 
[External Link Removed for Guests]

Re: تصاویر: نادرترین خودروهای جهان

ارسال شده: یک‌شنبه ۳ آذر ۱۳۹۲, ۱۱:۱۵ ب.ظ
توسط mahdi2elve
بازم هست .

Re: تصاویر: نادرترین خودروهای جهان

ارسال شده: دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۲, ۱:۱۱ ق.ظ
توسط shahab313
دوستان قیمیت واقعی این خودرو ها باید بسیار پایین تر از مبلغ فروششان باشد چرا که در صورت تولید انبوه انها هزینه های طراحی وتست بروی سایر خودرو ها سر شکن میگشت و عددی یک چندمی ازء این عدد فروش حاصل میگشت حتی با درث نظر گرفتن این اصل که حتما در طراحی ساخت این خودرو ها از پلت فرم مدل های تولید انبوه مشابه اسغتفاده میگردد هرینه های احتمالی باید حول وحوش یکی دو میلیون دلار باشد این از قیمت فراری 5/4 و لامبورگینی وننو کاملا مشهود است پس احتمالا با پرداخت این میزان پولها شما میتوانید دارای یک سوپر اتومیبل اسپرت تک باشید نه بهترین انها