صفحه 1 از 1

گوگل بمبهای گوگلی‌ را خنثی‌ می‌کند

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۵, ۱:۰۵ ق.ظ
توسط gigi64
گوگل از این پس با بمباران های گوگلی‌ برخورد کرده و نمونه های قبلی‌ را نیز رفع خواهد کرد.

به گزارش روز شنبه گروه علمی ایسکانیوز در واقع این موضوع زمانی‌ ایجاد می‌ شود که تعداد زیادی از کاربران اینترنت با استفاده از یک کلید واژه مشخص به یک آدرس خاص لینک دهند و با این عمل موتور جستجوی گوگل آن کلید واژه را ارزش گذاری می‌ کند و با دادن امتیاز بالا، به هنگام جستجوی این کلید واژه خاص سایت مورد نظر را به عنوان نتایج اولیه نمایش می‌ دهد.
یکی‌ از نمونه های این بمباران را می‌ توان استفاده از کلید واژه Failure به معنای شکست خورده و لینک دادن آن به سایت کاخ سفید به منظور مورد هدف قرار دادن جرج بوش را نام برد و از نمونه های بارز دیگر می‌ توان به مساله خلیج فارس‌ اشاره کرد که کاربران ایرانی‌ با استفاده از کلید واژه Arabian Gulf به آدرس arabian-gulf.info لینک دادند که در این سایت صفحه ای با محتوای عدم وجود این مکان و جستجو برای Persian Gulf قرار گرفته بود.
براساس گزارش گوگل کمتر از 100 بمب گوگلی‌ از سال 2001 ثبت شده است که در کل مساله مهمی‌ را ایجاد نمی‌ کنند و مساله اصلی‌ آن است که گوگل با توجه به برداشت نادرست برخی‌ از افراد در مورد نتایج ایجاد شده و استنباط دخیل بودن گوگل در این نتایج، قصد دارد تا با ایجاد تغییرات در الگوریتم موتور جستجوی خود از ایجاد بمب های گوگلی‌ جلوگیری کرده و آنها را خنثی‌ کند.

[External Link Removed for Guests]