صفحه 1 از 1
دومین فیلم خصوصی در بازار سی دی فروشان تهران
ارسال شده: سهشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۵, ۹:۵۹ ب.ظ
توسط sir.mohammad
برخورد قاطعانه با عوامل تولید چنین فیلم هایی و نیز توزیع کنندگان آن ها می تواند از یک سو با متعرضان به حریم خصوصی افراد مقابله کند و از سوی دیگر باعث شود کسانی که به نحوی «چهره» هستند، مراقبت بیشتری نسبت به رفتارهای خود داشته باشند.
عصر ایران ـ سی دی فیلم غیر اخلاقی منتسب به یکی دیگر از هنرپیشگان زن شبکه 3 سیما در بازار غیر قانونی سی دی فروشان تهران به فروش می رسد.
به گزارش خبرنگار عصر ایران (asriran.com)، در این فیلم غیر اخلاقی، شخصی که گفته می شود هنرپیشه مذکور است، به همراه چند مرد دیگر دیده می شود.
سی دی فروشان "بازار غیرقانونی فیلم"، با این ادعا که سی دی مذکور متعلق به یکی از بازیگران سریال های معروف صدا و سیما است، آن را تا مبلغ 12 هزار تومان به فروش می رسانند.
در پی انتشار گسترده سی دی منتسب به زهرا امیر ابراهیمی که هنوز ادامه دارد، این دومین پرونده ای است که گریبانگیر بازیگران زن صدا و سیما می شود.
با استمرار افشای این قبیل سی دی ها، به نظر می رسد یک جریان هدفمند در صدد هنجارشکنی در جامعه با استفاده از چهره های مطرح و شناخته شده در میان مردم است.
در جریان انتشار سی دی قبلی، پلیس امنیت تهران توانست با پیگیری و اقدامات سریع خود، جمعی از انتشار دهندگان و نیز متهم فراری را دستگیر نماید.
برخورد قاطعانه با عوامل تولید چنین فیلم هایی و نیز توزیع کنندگان آن ها می تواند از یک سو با متعرضان به حریم خصوصی افراد مقابله کند و از سوی دیگر باعث شود کسانی که به نحوی «چهره» هستند، مراقبت بیشتری نسبت به رفتارهای خود داشته باشند.
ارسال شده: سهشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۵, ۱۰:۰۰ ب.ظ
توسط sir.mohammad
دوستان اين تاپيک فقط جنبه اطلاع رساني داره
خواهش مي کنم با قضاوت هاي بي مورد باعث قفل شدنش نشيد
متشکرم
ارسال شده: سهشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۵, ۱۱:۰۴ ب.ظ
توسط Mahdi1944
sir.mohammad جان
ممنون از اشارهاي که کرديد
فکر ميکنم در صورت باز بودن اين موضوع نيز به جاههايي که نبايد کشيده بشه، ميکشه و ...
پس تاپيک قفل شد تا چنين مواردي رو نداشته باشيم و فقط جنبه خبري داشته باشه

شکایت بهنوش بختیاری از سازندگان فیلم مبتذل منسوب به خود
ارسال شده: شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۵, ۱۰:۳۸ ب.ظ
توسط Ahmad6644
شکایت بهنوش بختیاری از سازندگان فیلم مبتذل منسوب به خود شكايت كرد
بازیگر سریال های طنز شبکه سه سیما از سازندگان فیلم جعلی و مستهجن منسوب به وی شکایت کرد.
به گزارش عصرايران (asriran.com)، بهنوش بختیاری در این باره گفت: پسر جوانی مسوول کنترل ایمیل هایم بود که چند روزی به طور مداوم از ورود فیلم خصوصی من به بازار و ارائه آن در ازای 40 هزار تومان صحبت می کرد.
"پیام آور" با ذکر این مطلب از قول این بازیگر افزوده است: ابتدا باور نکردم اما وقتی یکی از دوستان از انتقال این تصاویر از موبایل به موبایل خبر داد، فاجعه را متوجه شدم. فیلم را دیدم و در کمال ناباوری با تصاویر مستهجن "مونتاژ شده" ای مواجه شدم که به من نسبت داده شده بود.
بنابراین گزارش، بختیاری به همراه محمد حسین آقاسی، وکیل دادگستری با طرح شکایت از این موضوع، تقاضای رسیدگی به این پرونده را از دادستانی تهران کرده اند.
بر اساس این درخواست، به دستور دادستان، پلیس امنیت نیز مسوول تحقیق در مورد این پرونده شده تا تولید کننده فیلم ساختگی را دستگیر کنند.
در همین حال بهنوش بختیاری در گفت و گو با نشریه "ایرانشهر" گفت: مدتی است جو بسیار بدی دور و بر من به وجود آورده اند اما من با قدرت تمام شایعات را تکذیب می کنم.
وی ادامه داد: هم اکنون مشغول بازی در سریال "کیش و مات" هستم و قرار است در دنباله "باغ مظفر" که در تعطیلات نوروزی از سر گرفته می شود هم حضور داشته باشم.
این بازیگر با بیان این که علیه او جوسازی کرده اند، تاکید کرده است که ممنوع الفعالیت نشده است.
گفتنی است شايعه وجود فيلم خصوصي از بختياري كه تقريبا همزمان با ماجراي بازيگر سريال "نرگس" در جامعه پيچيد ،آنچنان نگران کننده بود که می توانست زلزله ای دیگر در فعالیت بازیگران سینما و تلویزیون ایجاد کند اما عملکرد قاطعانه و سریع پلیس امنیت و دادستانی تهران در برخورد با عوامل انتشار چنين فيلم هايي این بار شرایط را پیش از رقم زدن فاجعه ای دیگر، کنترل کرد.
منبع : عصرايران
ارسال شده: یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۵, ۱۲:۳۸ ق.ظ
توسط arash_slayer
من فکر مي کنم اين کار فقط يک مانور تبليغاتي باشد به همان گونه که ابراهيمي هم قبل از اثبات حضورش در فيلم دست به چنين مانور هاييدر سطح وسيعي زد ولي در اخر واقعيت بر همگان اشکار شد...
پلیس امنیت
احمد جان من متوجه منظور اين لغت نمي شوم لطفا مرا ياري کنيد!!!!
ارسال شده: یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۵, ۱۲:۴۲ ق.ظ
توسط Karim1504
دنیا خراب شده.آخر زمانه .آدم بهیچ کس نمی تونه اعتماد کنه

ارسال شده: یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۵, ۱:۲۵ ق.ظ
توسط arash_slayer
دنیا خراب شده.آخر زمانه .آدم بهیچ کس نمی تونه اعتماد کنه
K@RIM1504 عزيز ,
اشتباه نکن , من حداقل به خودم اعتماد دارم

ارسال شده: یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۵, ۱:۵۰ ق.ظ
توسط Karim1504
ولی دوست عزیز واقعا مشکلات زندگی به این مردم ایران همچین حمله کرده که هر کس برای پول دست به هر کاری میزنه .از بی آبرو کردن دیگران تا قتل

ارسال شده: یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۵, ۲:۱۰ ق.ظ
توسط Mahdi1944
فکر مي کنم تاپيک در حد يک خبر بمونه بهتره، همونطور که در گذشته هم اعلام کردم، اين انجمن به هيچ وجه جاي مناسبي براي بحث در مورد اين مسائل نيست،
تاپيک قفل شد ...
شكايت بهنوش بختياري از سازندگان فيلم مبتذل
ارسال شده: سهشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۵, ۱۱:۴۹ ب.ظ
توسط saeed123
بازيگر سريال هاي طنز شبكه سه سيما از سازندگان فيلم جعلي و مستهجن منسوب به وي شكايت كرد.
بهنوش بختياري در اين باره گفت: پسر جواني مسوول كنترل ايميل هايم بود كه چند روزي به طور مداوم از ورود فيلم خصوصي من به بازار و ارائه آن در ازاي 40 هزار تومان صحبت مي كرد.
"پيام آور" با ذكر اين مطلب از قول اين بازيگر افزوده است: ابتدا باور نكردم اما وقتي يكي از دوستان از انتقال اين تصاوير از موبايل به موبايل خبر داد، فاجعه را متوجه شدم. فيلم را ديدم و در كمال ناباوري با تصاوير مستهجن "مونتاژ شده" اي مواجه شدم كه به من نسبت داده شده بود.
بنابراين گزارش، بختياري به همراه محمد حسين آقاسي، وكيل دادگستري با طرح شكايت از اين موضوع، تقاضاي رسيدگي به اين پرونده را از دادستاني تهران كرده اند.
بر اساس اين درخواست، به دستور دادستان، پليس امنيت نيز مسوول تحقيق در مورد اين پرونده شده تا توليد كننده فيلم ساختگي را دستگير كنند.
در همين حال بهنوش بختياري در گفت و گو با نشريه "ايرانشهر" گفت: مدتي است جو بسيار بدي دور و بر من به وجود آورده اند اما من با قدرت تمام شايعات را تكذيب مي كنم.
وي ادامه داد: هم اكنون مشغول بازي در سريال "كيش و مات" هستم و قرار است در دنباله "باغ مظفر" كه در تعطيلات نوروزي از سر گرفته مي شود هم حضور داشته باشم.
اين بازيگر با بيان اين كه عليه او جوسازي كرده اند، تاكيد كرده است كه ممنوع الفعاليت نشده است.
گفتني است شايعه وجود فيلم خصوصي از بختياري كه تقريبا همزمان با ماجراي بازيگر سريال "نرگس" در جامعه پيچيد ،آنچنان نگران كننده بود كه مي توانست زلزله اي ديگر در فعاليت بازيگران سينما و تلويزيون ايجاد كند اما عملكرد قاطعانه و سريع پليس امنيت و دادستاني تهران در برخورد با عوامل انتشار چنين فيلم هايي اين بار شرايط را پيش از رقم زدن فاجعه اي ديگر، كنترل كرد.
ارسال شده: چهارشنبه ۱ فروردین ۱۳۸۶, ۱۲:۰۱ ق.ظ
توسط Karim1504
saeed123, جان
تاپیک تکراریه
