صفحه 1 از 1

شارژ بی‌سیم برای تلفن‌های همراه ساخته شد

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۲۶ ق.ظ
توسط DJ.HAMED
قبال قابل‌ملاحظه کاربران به فناوری‌های بی‌سیم موجب شده تا کارشناسان به فکر ساخت شارژهای جدید بی‌سیم بیافتند.
شرکت WildCharge واقع در ایالت آریزونای آمریکا اعلام کرده است که تا اوایل ماه آتی میلادی محصول جدیدی را با نام WildCharger به بازار معرفی خواهد کرد که می‌تواند بدون استفاده از هرگونه سیمی تلفن‌های همراه را شارژ کند.
WildCharger که ظاهری شبیه شارژرهای کنونی دارد، با قرارگرفتن در پریز برق می‌تواند به‌صورت بی‌سیم نیروی لازم برای استفاده از تلفن‌همراه را به آن منتقل کند.
شرکت WildCharge می‌کوشد در آینده نزدیک این شارژ بی‌سیم را برای تمامی دستگا‌ه‌های دیجیتالی قابل‌حمل عرضه کند.

تصویر

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۲:۳۴ ب.ظ
توسط Mohsen1001
این ابتکار مخصوص یک مخترع ایرانی هست که برای اولین بار این کار را انجام داد و سرانجام هم شرکت سونی اریکسون با حدود 5 میلیون دلار از او خرید. :shock: