موتورولا سیستم های نرم افزاری Leapstone را می خرد
ارسال شده: چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۳۸۶, ۸:۲۸ ب.ظ
موبایل نیوز - شرکت موتورولا روز چهار شنبه اعلام کرد قرار است سیستم های Leapstone را که در اختیار بخش خصوصی است خریداری کند. مبلغ معامله فاش نشده است.
به گزارش سلولار نیوز، Leapstone یک تولید کننده نرم افزار های مخابراتی است که یکی از آن ها ابزاری برای مدیریت، و پخش برنامه های ویدیویی، صوتی و اطلاع رسانی است که در اختیار اپراتور های تلفن های ثابت و همراه قرار می گیرد.
بر اساس این گزارش بسته نرم افزاری Communications Convergence Engine (CCE) یک پلتفورم واقعی ارائه سرویس ها است که این امکان را دراختیار اپراتورهای شبکه های همراه و ثابت قرار می دهد تا مجموعه سرویس های خود را گسترش دهند.
برخی از سرویس دهندگان مشهور مخابراتی جهان مانند AT&T و Verizon Wireless، مشتریان خاص شرکت Leapstone هستند.
"دن مالنی" یکی از مدیران موتورولا در این خصوص می گوید: Leapstone طبق این قرارداد متخصصین و پلتفورم ارائه سرویس های هوشمند خود را در اختیار کمپانی ما قرار می دهد و ما از اینکه گروه مجرب Leapstone و پلتفورم قدرتمند نرم افزاری آن شرکت در اختیار موتورولا قرار می گیرد بسیار خوشحالیم."