خط تولید گوشی تلفن همراه ایرانی فردا در شیراز افتتاح می شود
ارسال شده: دوشنبه ۲۵ تیر ۱۳۸۶, ۸:۰۵ ب.ظ
موبایل نیوز - مدیر عامل کارخانجات مخابراتی ایران گفت: خط تولید گوشی تلفن همراه ایرانی ( ITMC ) فردا سه شنبه در شیراز آغاز می شود.
"ابراهیم مطلع"، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه ایران اظهار داشت: با گشایش این پروژه، سه مدل از پنج مدل گوشی ایرانیITMC ایرانی تولید می شود.
وی در ادامه گفت: تولید 5 هزار گوشی تلفن همراه در هر ماه در اولویت برنامه های کارخانجات مخابراتی ایران قرار دارد.
مطلع در خصوص شریک خارجی خط تولید گوشی در شیراز گفت: خط تولید گوشی های ITMC با شریک کره ای آغاز می شود ولی در هر حال ما تولید کننده هستیم و در هر شرایط که مشارکت توجیه اقتصادی داشته باشد دارای حق انتخاب خواهیم بود و هیچ گونه اجبار و انحصاری در این زمینه وجود ندارد.
وی در پاسخ به این که این گوشی های ایرانی با چه قیمتی وارد بازار خواهند شد، گفت: هم اکنون قیمت عرضه این نوع گوشی ها به بازار مصرف مشخص نیست و در چند روز آینده قیمت قطعی گوشی ها مشخص می شود.
مدیر عامل کارخانجات مخابراتی ایران اعلام کرد: این سه مدل گوشی نام مشخصی ندارند و هم اکنون با عدد های خاص عرضه می شوند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا لغو طرح رجیستری و یا این که کاهش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه موانعی برای تولید ایجاد می کند، گفت: این عوامل قطعا در تولید داخل اثر گذار بوده و ضررهای اقتصادی برای تولید کنندگان داخلی به همراه خواهد داشت.
مدیر عامل کارخانجات مخابراتی ایران افزود: همان گونه که دولت در این زمینه پیشتر سیاست گذاری کرد باید برنامه ریزی ها به صورتی باشد که تولید کننده بتواند به کار خود ادامه دهد و در غیر این صورت تمامی سرمایه گذاری و هزینه های انجام شده متوقف می شود و حفظ تولیدکنندگان برای ادامه فعالیت در این حوزه میسر نخواهد بود.