صفحه 1 از 1

تشكيل شوراي مقابله با تجارت جنسي

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۶, ۸:۳۰ ق.ظ
توسط askarieng
سرانجام پس از آسيب هاي جدي شيوع تجارت جنسي در كشورهاي توسعه يافته، اولین شورای مقابله با اين تجارت غيراخلاقي در اروپا افتتاح شد

به گزارش رجانيوز به نقل از یورونیوز، تجارت جنسی در جهان پس از قاچاق مواد مخدر و اسلحه مقام سوم را دارد که اما عاملان آن حتي به عنوان جنایتکار هم شناخته نمی شوند.



بنا براین گزارش، قرار شده است که از قربانیان این تجارت اعاده حیثیت و از آنها حمایت شود. تا کنون بیش از 15 کشور غیر از 47 کشور عضو پارلمان اروپا نیز از این کنوانسیون حمایت کرده اند. 33 عضو خارج از این کشورها نیز ابراز تمایل خود را از این کنوانسیون اعلام کرده اند.



این کنوانیسون، مقابله با تجارت نیروی کار ارزان را نیز شامل می شود. جامعه بین المللی ضد برده داری نیزاز این حرکت استقبال کرده است و نظام بهره كشي موجود از كارگران كشورهاي جهان سوم در كشورهاي صنعتي را، برده داری مدرن خوانده است.



بنا بر اعلام این شورا، سالانه بیش از 600 هزار انسان در اروپا خرید و فروش می شوند و امیدوارند که این کنوانسیون به عنوان سلاح مؤثری علیه برده داری مدرن وارد عمل شود.



گفتني است بنابر آمار سازمان ملل، طي سالهاي90 تا 98 ميلادي بيش از 253 هزار زن و دختر در 12 كشور اتحاديه اروپا براي تجارت جنسي قاچاق شدند و تعداد كل زنان روسپي در اين 12 كشور به بيش از نيم ميليون نفر مي‌رسد.



دكتر صمدي‌راد در اين زمينه مي گويد: در شهر وين اتريش 70 درصد زنان روسپي از كشورهاي اروپايي شرقي آورده شده‌اند و 15 هزار زن روس در اروپاي شرقي در مناطق چراغ قرمز، مشغول به فعاليت آزادانه جنسي هستند.



اين معضل در اروپا تا آنجا پيش رفته است كه سفير آلمان در آمريكا براي اولين بار اعلام كرد كه رقمي نزديك به 400 هزار زن روسپي از نقاط مختلف براي تأمين خواسته‌هاي تماشاگران فوتبال، به اين كشور گسيل شده‌اند! كه بعدها اين اظهار نظر با اعتراضاتي روبرو شد و رقم فوق به 40 هزار نفر تغيير يافت.



بسياري از اين زنان كه عمدتا از كشورهاي تازه استقلال يافته اروپاي شرقي و كشور روسيه به اروپاي غربي مي‌آيند، تحت كنترل شديد مالي گروههاي جنايتكار وابسته به كشورهاي تازه استقلال يافته روسيه، تركيه، يوگسلاوي سابق مشغول به كار مي‌شوند.



در كشورهاي اروپاي شرقي آلباني، بوسني و هرزگوين، بلغارستان، كرواسي، كوزوو، مقدونيه، روماني، صربستان و مونترنگرو، 90 درصد زنان خارجي شاغل در تجارت جنسي، به صورت غيرقانوني وارد اين كشورها شده‌اند. اين افراد به صورت شبكه‌هاي پيچيده و با جعل اسناد و ...، چنان فعاليت مي‌كنند كه حتي كشورها نمي‌توانند به راحتي حضور غيرقانوني آنها را اثبات كنند.



10 تا 15 درصد اين 90 درصد، زير 18 سال هستند و كودك محسوب شده و همه نوع فعاليت جنسي براي آنها غير قانوني است. همچنين اكثر قربانيان از آلباني، بلغارستان و روماني هستند كه به خاطر نوع سياستهاي وضع شده، فقر زده شده و خانواده از تامين كار، تحصيل و زندگي رفاهي آنها عاجز است؛ بنابراين به كشورهاي مختلفي سرازير مي‌شوند.



وي با اشاره به زندگي بسيار وحشتناك زنان و كودكان قاچاق شده، در خصوص نحوه به دام افتادن آنها گفت: جنايتكاران با نشان دادن عكسهايي رؤيايي از زنان و دختران جذاب، دختران ساده‌لوح كشورهاي فقير را جذب كرده و وارد حوزه تجارت جنسي مي‌كنند و اين افراد هرگز راه برگشت ندارند.


[External Link Removed for Guests]

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۶, ۳:۰۶ ب.ظ
توسط earth
بد نيست يه دونه هم تو ايران تشکيل بشه تا جلوي تجارت دختران ايراني رو به کشورهاي ديگه ( مخصوصا" کشورهاي عربي ) بگيره . من که چشمم آب نميخوره . چون اصلا" وجود اين نوع تجارت رو در کشور کتمان ميکنن .

ارسال شده: چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۶, ۹:۰۶ ق.ظ
توسط askarieng
جالبه که بدونین جدیدا مسئولین نسبت به رفتن دختران ایرانی به چین برای خود فروشی هشدار دادند که مبادا به دبی دوم تبدیل شود