صفحه 1 از 1

واكنش ایران به سپر موشكي آمريكا در تركيه

ارسال شده: دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۰۰ ب.ظ
توسط Danial_4139
سيدمحمد علي حسيني اظهار داشت: طرح استقرار سپر موشكي آمريكا در منطقه، طرح شكست خورده‌اي است كه مغاير با مصالح و منافع كشورهاي منطقه از جمله روسيه بوده و رقابت‌هاي تسليحاتي را افزايش خواهد داد.

به گزارش ايسنا، سيدمحمد علي حسيني، سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر موضع جمهوري اسلامي ايران در قبال اخبار منتشره پيرامون توافق تركيه با آمريكا در خصوص استقرار سپر موشكي آمريكا در اين كشور و مذاكره در اين رابطه در جريان سفر ديك‌چني، معاون رييس جمهور آمريكا به اين كشور اظهار داشت: مقامات رسمي تركيه هنوز اين موضوع را تاييد نكرده‌اند. اما به طور كلي طرح استقرار سپر موشكي آمريكا در منطقه، طرح شكست خورده‌اي است كه مغاير با مصالح و منافع كشورهاي منطقه از جمله روسيه بوده و رقابت‌هاي تسليحاتي را افزايش خواهد داد.

حسيني تصريح كرد: اين طرح واجد تهديدات مسلم امنيتي و نظامي عليه كليه كشورهاي منطقه بوده و مي‌تواند آرامش و ثبات موجود در منطقه را تحت‌الشعاع قرار دهد. از اين رو ما اطمينان داريم كشور دوست و همسايه تركيه، اجازه نمي‌دهد تا ثبات منطقه متاثر از فزون‌طلبي‌هاي قدرت‌هاي فرامنطقه‌يي شده و امنيت منطقه را با مخاطره مواجه كند.


[External Link Removed for Guests]

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۵:۱۲ ق.ظ
توسط TOPGUN
دوست عزيز

با اين همه لوله گازی که داريم از ترکيه ميکشيم و خودمان را بيش از پيش به ترکيه وابسته

ميکنيم ، اگر ترکيه عضو بشه فکر نکنم ايران کاری بتواند بکنه

ترک ها هم زرنگند اول با ايران قرداد ميبندند بعد با امريکا بعد با ايسرايل بعد با روسا

بعد با پاکستانيها بعد با اروپا

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۰۷ ب.ظ
توسط renger
فعلا که پايگاه اينجرليک ترکيه دست آمريکايياست. با اسراييل هم که روابطشون خوبه و اسراييل از خاک ترکيه عليه ما جاسوسي ميکنه. اين سپر دفاع موشکي هم اضافه ميشه نترسين.
چک و لهستان براي کنترل روسيه ترکيه هم براي ما