صفحه 1 از 1

تهران در تدارک جنگ تمام عیار تابستان علیه اسرائیل

ارسال شده: چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۴۴ ب.ظ
توسط Danial_4139
یک پایگاه خبری آمریکایی ادعا کرد: "تحقیقات سازمان اطلاعات مخفی انگلیس (MI 6) نشان می دهد ایران در حال تدارک یک جنگ تمام عیار در تابستان امسال بین حامیان خود در فلسطین و لبنان با نیروهای اسرائیلی است."

به گزارش عصر ایران (asriran.com) اپوک تایمز در این گزارش مدعی شد: "سپاه ایران در حال تدارک و آموزش صدها مبارز حماس به منظور آغاز یک جنگ همه جانبه علیه اسرائیل در تابستان امسال است که این امر به تایید سرویس اطلاعات مخفی انگلیس رسیده است."

به ادعای این گزارش قرار است گردان های جهاد عزالدین قسام مستقر در غزه از جبهه جنوبی به اسرائیل حمله کنند و از سوی دیگر حزب الله لبنان نیز همزمان از جنوب لبنان دست به حمله بزند.

به گفته کارشناسان MI 6 این حمله در ماه های منتهی به پایان دولت بوش صورت خواهد گرفت و در این ارتباط یک منبع ارشد اطلاعاتی در لندن ادعا کرده است: "شواهدی وجود دارد که با توجه به درماندگی دولت بوش و درگیر بودن دموکرات ها و جمهوریخواهان در مبارزات انتخاباتی، تهران قصد دارد از فرصت استفاده کرده و توسط حماس و حزب الله حمله ای را به اسرائیل ترتیب دهد."

این گزارش به نقل از کارشناسان MI 6 می افزاید: "مذاکرات حماس و اسرائیل که در آن مصر نقش واسطه را ایفا می کند اکنون بسیار شکننده دنبال می شود و حماس رسما از مذاکره مستقیم با دولت ایهود اولمرت منع شده است."

با این حال گفته می شود در پی تهدید به حمله همزمان به اسرائیل از دو جبهه حماس و حزب الله، چند عضو سازمان های امنیتی اسرائیل از اولمرت خواسته اند با رهبران حماس دیدار کند.

در عین حال پایگاه اپوک نیوز با تکرار ادعاهای گذشته در خصوص آموزش عوامل حماس در ایران نوشت: "عوامل مخفی سازمان MI 6 در تهران تایید می کنند که سه کمپ آموزشی در این کشور برای آموزش اعضای حماس برقرار است."

به گفته این عوامل یک کمپ در دشت کویر، دیگری در کوه های همدان و سومی نیز در شهر شیراز واقع است.

به ادعای مقامات MI 6 از زمان عقب نشینی اسرائیل از غزه تاکنون بیش از 2 هزار مبارز فلسطینی عازم ایران شده اند.

تهران هرگونه مشارکت در آموزش مبارزان حماس در خاک خود را تکذیب کرده است.
برخی منابع اطلاعاتی در سوریه و لبنان معتقدند اسرائیل در حال تدارک یک حمله نظامی به حزب الله لبنان است و از این رو دستگاه های تبلیغی غرب از هم اکنون درصدد زمینه سازی جهت متهم کردن دیگران به آغاز جنگ هستند .

[External Link Removed for Guests]

ارسال شده: پنج‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۳:۴۱ ق.ظ
توسط Frogfoot
با این حال گفته می شود در پی تهدید به حمله همزمان به اسرائیل از دو جبهه حماس و حزب الله، چند عضو سازمان های امنیتی اسرائیل از اولمرت خواسته اند با رهبران حماس دیدار کند.

این بخش خبرشون خیلی خنده داره! یک مقام رسمی و عالی رتبه اسرائیل هیچ وقت با مقامات حماس که به نظر اسرائیلی ها جنبشی تروریستی و غیرقانونی هست، ملاقات نمیکنه، چون این ملاقات ادعاهای کشور خودش رو زیر سوال میبره. به همین دلیل هم اسرائیل از دیدار کارتر با مشعل در دمشق خیلی عصبانی شد، با اینکه کارتر مدت هاست از صحنه سیاست آمریکا خارج شده!

ارسال شده: پنج‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۴:۱۸ ب.ظ
توسط maryam-paizi
حالا گيرم همچين هدفي ايران داره؟ به چه منظوري؟ از يک جنگ ديگه ايران چه سودي ميبره؟ اصلا حزب الله و حماس توان حمله به اسراييل رو دارند؟
من احتمال چنين اتفاقي رو صفر ميدونم.

ارسال شده: پنج‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۶:۳۶ ب.ظ
توسط SA@M
مطمئن باشید که ایران تو هیچ حمله ای پیش دستی نمیکنه و هیچ زمانی جنگ رو شروع نمیکنه!

ارسال شده: پنج‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۸:۵۹ ب.ظ
توسط Damavand
بابا اينها سيا بازيه!
انگليس خودش چيه که نيروي نميدونم چيش{MI 6 } چي باشه!

ارسال شده: پنج‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۱۱ ب.ظ
توسط soroush.b
من هم با دوستمون SAAMY4 موافقم ايران به دلايل خيلي زياد هيچ وقت اغاز كننده ي جنگ با كشوري نخواهد بود
اين اخبار هم فقط و فقط جنبه ي تبليغاتي داره هر روز يك خبرگزاري مياد زمان تعيين مي كنه كه ايران حمله مي كنه يا اسراييل الان 6 ساله اين جوري شده !!!

ارسال شده: پنج‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۴۹ ب.ظ
توسط david68
Damavand نوشته شده:بابا اينها سيا بازيه!
انگليس خودش چيه که نيروي نميدونم چيش{MI 6 } چي باشه!



MI6 سازمان جاسوسي انگليس هست و به نظرم انگليسيها تو زمينه جاسوسي بهتر از بقيه كشورها عمل ميكنن در ضمن درسته ايران جنگ رو شروع نميكنه ولي ممكنه توط حزب الله و حماس جنگ رو شروع كنه و خودش فقط تماشا كنه .

ارسال شده: جمعه ۶ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۲:۵۰ ق.ظ
توسط Seymon86
يه نظرم بهتره بود متنو اينجوريشروع مي کردين
يک پايگاه خبري باهمکاري چند شرکت اسلحه سازي آمريکايي انگليسي فرانسوي

ارسال شده: جمعه ۶ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۲:۲۴ ب.ظ
توسط kingday
به نظر من اين قضيه ممكنه كه درست برعكس باشه و يكجور صحنه سازي و مظلوم نمايي براي توجيه حمله احتمالي ديگه اسراييل به لبنان يا سوريه و يا حتي ايران باشه و در كل با اون ارتش مجهز و بسيار قوي اسراييل احتمال شكست طرف مقابل بسيار زيادتره و دور از عقل هستش كه كسي بخواد اسراييل رو كه هميشه دنبال ماجراجويي و حمله به كشورهاي ديگه هستش اونم با پشتيباني كامل و علني آمريكا تحريك كنه چون ضربه اصلي به خودشون وارد ميشه يا حداقل اگه نتونه خود دشمن رو بزنه تلافيش رو سره مردم معمولي در مياره و از هيچ كس و سازماني هم ترسي نداره.
اسراييل بسيار خطرناك هستش و از بمب اتم هم ممكنه استفاده كنه چون مردم كشورش همگي مهاجرن و در صورت وخيم شدن اوضاع و احتمال نابودي كامل كشورشون سريعا اونجارو ترك ميكنن و ديگه كسي در شهرهاش نميمونه كه كشته بشن حالا با موشك شهاب 3 يا چيزه ديگه ولي طرف مقابلش چي؟؟...
براي طراحان نظامي شروع هرجنگي مشخصه ولي آخرش نامعلومه ايران از اين جنگ چه سودي خواهد برد ؟ در اصل چراغ سبز حمله به خودش توسط آمريكا و اسراييل را در كنار حمايت احتمالي ديگر كشورها خواهد داد... (با دم شير بازي كردن)

ارسال شده: شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۳۵ ق.ظ
توسط Damavand
من فکر ميکردم انگليسي ها فقط بلد هستن اسم درياها را عوض کنند
فکر نميکردم اينها کار ديگه اي بلد باشند