صفحه 1 از 1
داغ:کلیپ انفجار حسینیه شیراز
ارسال شده: پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۵۵ ق.ظ
توسط ATOS
با سلام:
کلیپ لحظه انفجار حسینیه شیراز رو برای دانلود گذاشتم؛امیدوارم تکراری نباشه
[align=left]
[External Link Removed for Guests]
ارسال شده: پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۱۹ ق.ظ
توسط big-man
مسئوليت اين انفجار رو حزب آزادي خواهان سني به عهده گرفت البته اگه بشه اسمشو حزب گذاشت. گروهك بهتره . به نظر من دست عوامل آمريكايي توي اينكاره.
هدفشون ايجاد اختلاف بين مسلماناي ايرانه.
ارسال شده: پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۴۶ ق.ظ
توسط MASTER
دوستان گرامی درود بر شما ...
در تمام موارد و موضوعات عقیده به تنهایی فاقد ارزش است بلکه هر عقیده و نظر باید همراه با دلیل و مدرک بیان گردد
متاسفانه در خیلی مسائل شاهد اظهار نظر شخصی دوستان گرامی بدون هیچگونه مدرک و سند در انجمن میباشیم

ارسال شده: پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۱:۴۵ ب.ظ
توسط HARD
هميشه همه ي حرف ها و عقايد با دلايل همراه نيستند.(حتي شما در اخبار هم مي شنويد که حوادثي از اين قبيل اکثرا هيچ منشايي ندارند و عوامل هم با حدس و گمان نام برده و تشخيص داده مي شوند.)
در ضمن نظر هر شخص بايد محترم شمرده شود و فقط نخبگان و متخصصان مي تونند درستي يا نا درستي هر مطلب رو تعيين کنن.
با تشکر >>> HARD
ارسال شده: پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۶:۳۳ ب.ظ
توسط big-man
آقاي MASTER با كسب پوزش از شما و مديران بايد خدمت شما عرض كنم كه چند شب قبل اين گفته رو از VOA شنيدم و دليلشونو بدرفتاري مسئولين منطقه با سنيان اعلام كردند.
در مورد گفته ي دوم: بر شما و هركس ديگري روشن است كه آمريكا و اسرائيل در تمام توطئه هايي كه بر ضد اسلام و كشورهاي اسلامي رخ ميدهد دست دارند نيازي به دليل و مدرك نيست.
اگه توي اينترنت منبعي از عاملين انفجار پيدا كردم حتما شما رو قانع به مسئوليتپذيري حزب به ظاهر سني ميكنم.
آقاي hard با تشكر از شما بايد عرض كنم كه آقاي MASTER از متخصصين سايت هستند به علاوه آقاي مهدي هم سخن ايشون رو تاييد كردند.
ارسال شده: پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۷:۱۳ ب.ظ
توسط hedayat.m
هیچ کدام از طرفین اعتقادی به این گروه ندارن.
VOA هم برای خودش گفته.
مگه هر چی VOA گفت درسته؟