صفحه 1 از 1
انفجار خودرو در غرب تهران
ارسال شده: سهشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۷, ۶:۰۱ ق.ظ
توسط soroush.b
فارس: ساعتي قبل يك خودرو در غرب تهران منفجر شد.
در اين انفجار كه عصر امروز روي داد يك خودرو سواري در غرب تهران منفجر شد.
بر اساس اين گزارش، در اين انفجار خودرو مورد نظر بكلي منهدم و شيشه ساختمانهاي اطراف نيز شكسته شد.
يك منبع آگاه در گفتگو با فارس از بازداشت يك نفر توسط نيروهاي امنيتي خبر داد و اظهار داشت: اين حادثه هيچ گونه تلفات جاني نداشته است.
وي از اعلام جزييات بيشتري در اينباره خودداري كرد.
هنوز از هويت فرد بازداشت شده و علت انفجار خبري در دست نيست.
[External Link Removed for Guests]
ارسال شده: پنجشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۷, ۴:۰۷ ب.ظ
توسط soroush.b
تاييد انفجار خودرو در تهران
ایسنا:زير اطلاعات انفجار خودرويي در تهران را مورد تاييد قرار داد اما به جزئيات حادثه اشاره يي نکرد. در حالي که روز دوشنبه برخي منابع خبري از بمب گذاري و انفجار خودرويي در غرب تهران خبر داده بودند و همچنين اخباري مبني بر تخليه ساختمان وزارت ارتباطات به دليل احتمال بمب گذاري شنيده مي شد غلامحسين محسني اژه يي در حاشيه جلسه هيات دولت به ارائه توضيحات کوتاهي در اين خصوص اکتفا کرد؛ «من از جزئيات اين مساله اطلاعي ندارم. متهم آن نيز دست ما نيست، ولي چنين مطلبي اتفاق افتاده و چون متهم دست ما نيست من از جزئيات اطلاعي ندارم.»
وي در پاسخ به پرسشي درباره شايعه بمب گذاري در وزارت ارتباطات و وضعيت امنيت کشور نيز اظهار کرد؛ امنيت کشور بسيار خوب است و شما خودتان اين مساله را مي دانيد، واقعاً امنيت کشور در وضعيت بسيار مطلوبي است و اميدواريم که هيچ مشکلي پيش نيايد.
خبرنگاران در همين راستا خواستار توضيح اژه يي درباره پرونده حادثه تروريستي شيراز شدند که وزير اطلاعات در اين باره گفت؛ «تحقيقات در مورد اين پرونده ادامه دارد و هنوز تکميل نشده است.»
وي با بيان اينکه هنوز در حال بررسي هستيم افزود اين پرونده همچنان در اختيار وزارت اطلاعات است.
اژه يي در پاسخ به اين پرسش که « گفته مي شود دشمنان در پي اين هستند که جو ناامني در کشور ايجاد کنند و اين مساله را پيگيري مي کنند، آيا اين خبر صحت دارد» نيز گفت؛ دشمن هميشه کارش همين است اما تاکنون توفيقي نداشته که اميدواريم از اين به بعد هم نتواند اقدام موثري انجام دهد و در اين راه موفق نشود.
[External Link Removed for Guests]
ارسال شده: سهشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۸:۰۳ ب.ظ
توسط soroush.b
اطلاعات جدید از بمبگذاری اخیر در تهران
یک مقام مسئول اطلاعات تازهای را از بمبگذاری چندی پیش در غرب تهران تشریح کرد.
به گزارش "جهان" به نقل از شهاب نیوز حدود دو هفته قبل یعنی ششم خردادماه یك خودروی سواری در غرب تهران منفجر شد. در این انفجار، خودروی مورد نظر به كلی منهدم و شیشه ساختمانهای اطراف نیز شكسته شد. وزیر اطلاعات چندی بعد از این حادثه با تایید اصل خبر اعلام کرد که یک نفر در این رابطه بازداشت شده است.
دو هفته پس از آن انفجار، ظهر یکشنبه معاون امنیتی استاندار تهران در گفتگو با فارس اطلاعات تازهای را از این بمبگذاری تشریح کرد.
وی گفت: در این اقدام كور و نسنجیده، یك بمب در خودرویی در حاشیه شهر تهران قرار گرفته بود كه عاملان آن به دنبال خودنمایی و معرفی خود بودند.
علیرضا فخاری افزود: این یك اقدام كور و نسنجیده بود كه در جریان آن بمبی را در خودروی و در حاشیه مركزی كه آنها فكر میكردند وابستگی به نظام داشته باشد، قرار داده و به نوعی میخواستند خودنمایی كرده و خودشان را به این شكل معرفی كنند.
معاون امنیتی استاندار تهران ادامه داد: به لطف خدا این انفجار توفیقی برای آنان نداشت، چون از منظر آنها كشتن مردم توفیق است كه در این حادثه هیچ یك از هموطنان آسیبی ندید.
معاون امنیتی استاندار تهران درباره میزان امنیت در شهر تهران به عنوان پایتخت تهران گفت: درست است كه ما همواره در حال تهدید هستیم و تهدیدهای دشمنان تمام شدنی نیست، اما آن چیزی كه قابل توجه است آن است كه ما امروز در شرایط مطلوب امنیتی هستیم
[External Link Removed for Guests]