صفحه 1 از 1

يك دليل تازه براي كاهش توليد برق

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷, ۷:۵۸ ب.ظ
توسط soroush.b
در پي كاهش 5000 هزار مگاواتي توليد برق از انرژي برق آبي و تعميرات ساليانه تعدادي از واحدهاي بزرگ نيروگاهي، وزارت نيرو بار ديگر خواستار صرفه جويي در مصرف برق شد.

روابط عمومي و امور بين الملل وزارت نيرو در اطلاعيه اي با اشاره به وقوع پديده خشكسالي در سالجاري و عدم امكان بهره‌برداري از منابع آبي جهت توليد انرژي برق آبي و كاهش 5000 مگاواتي توليد برق در كشور آورده است: گرماي بي سابقه و زودرس بهار امسال و افزايش ميزان مصرف هموطنان عزيز در مقايسه با سال گذشته ، فشار مضاعفي را بر شبكه برق كشور براي پاسخگويي به نيازهاي مشتركين گرامي وارد آورده است و اين در حالي است كه انجام تعميرات ساليانه تعدادي از واحدهاي بزرگ نيروگاهي كشور نظير نيروگاه رامين، شهيد منتظري اصفهان، بندرعباس، شازند و شهيد سليمي نكا و پيش بيني ورود آن ها از اواخر خرداد ماه به شبكه برق كشور، بر حجم و دامنه مشكلات بيش از پيش افزوده است.

روابط عمومي وزارت نيرو مي افزايد: فعاليت شبانه روزي كاركنان و متخصصان صنعت برق كشور جهت تأمين برق مطمئن و مورد نياز كشور بدون همراهي و همياري مردم عزيز و منطقي نمودن ميزان و الگوهاي مصرف به نتيجه شايسته نخواهد رسيد.

بدين وسيله از عموم هموطنان عزيز به ويژه مشتركين پرمصرف تقاضا مي كنيم، تا حداكثر همكاري را در زمينه كاهش ميزان مصرف برق و عدم استفاده از ابزارها و وسايل برقي غيرضروري تا پايان تابستان امسال به ويژه در روزهاي پاياني خردادماه به عمل آورند.
[External Link Removed for Guests]

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۱۷ ب.ظ
توسط ta.abad
یواش یواش با همین بهانه نیروگاه هسته ایمون راه می افته :smile: ای ول

ارسال شده: دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۳۴ ق.ظ
توسط esijoon
ta.abad
ساخت نیروگاه هسته ای نیازی به بهانه نداره.ایجاد نیروگاه هایی با سوخت پایدار لازمه رشد اقتصادی یک کشور هست.ببینید با یک سال بارون نیامدن چه اتفاقی افتاد...نصف نیروگاه هامون لنگ شدن.حالا تصور کنید چند سال خشک سالی بشه و یا منابع سوخت فسیلیمون تمام بشه.اون وقت دیگه حیحاته.
پس نتیجه میگیریم که نیروگاه بوشهر باید هرچه زودتر ساخته بشه.