صفحه 1 از 1

ناو جنگي "مك فول 24" آمريكا دوباره به سوي درياي سياه حركت كرد

ارسال شده: شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۸۷, ۴:۳۶ ب.ظ
توسط bxit
خبرگزاري فارس: ناو جنگي "مك فول 24" آمريكا كه اول سپتامبر درياي سياه را ترك كرده بود دوباره عازم اين دريا شد.


به گزارش خبرگزاري فارس ، پايگاه خبري "اينترنت خبر" تركيه ، در خبري با عنوان "مونترو به پارچه كهنه تبديل شد" به قضيه بازگشت دوباره رزم‌ناو "مك فول 24" آمريكا به منطقه پرداخت و نوشت: آمريكاييها با ورود و خروج از تنگه‌ها راه حل عبور از محدوديت 21 روزه براي حضور در درياي سياه را پيدا كردند. ناوي كه اول سپتامبر از تنگه برگشته‌ بود 13 روز بعد دوباره باز گشت و به اين ترتيب كشتي‌ها آمريكا خواهد توانست در درياي سياه پرسه زند.
بر اساس اين گزارش صبح امروز ناو آمريكا از طرف درياي اژه وارد تنگه دردنل شد و در اينجا يك كاپيتان راهنما را با خود برداشت.
اين گزارش حاكي است ساكنان تنگه داردانل با حلقه زدن در اطراف تنگه با دوربين‌هاي خود به تماشاي اين ناو كه يك ناوچه متعلق به فرماندهي گارد ساحلي آنرا همراهي مي‌كرد پرداختند و عكس‌هاي نيز گرفتند.
هنوز مسئولان ترك درباره بندر مقصد اين ناو توضيحي نداده‌اند .
رزم‌ناو "مك‌ فول 24" آمريكا 24 آگوست سال جاري وارد درياي سياه شده و بعد از تخليه محموله خود در بندر باتوم گرجستان از اين دريا خارج شده بود.
ورود ناو‌هاي آمريكا به درياي سياه خشم روسيه را برانگيخته است .