چه میکنه این بسیجی فعال!!!!!!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
نمیخوام بگم این روش امتیاز دادن درست هست، ولی باید این نکته را هم در نظر بگیرید که اگر این آقا با سهمیه بسیجی فعال در دانشگاه آزاد قبول شد، همین دانشگاه (دولتی هم داره) سهمیه اعضاء هیت علمی هم داره، یعنی کافیه شما پدر یا مادرتون عضو هیئت علمی یکی از دانشگاهها باشه، تا بتونید مثل آب خوردن نه تنها در دانشگاه قبول بشید، بلکه به راحتی به محل کار والدین خودتون منتقل بشید! باز هم جای شکرش باقی هست که این بنده خدا برای کسب 100 امتیاز مورد نیاز برای گرفتن سهمیه بسیجی، کمی بدو بدو کرده، اما کس دیگه مفت خورده و خوابیده و بخاطر منسب پدر یا مادرش راحت دانشگاه قبول شده، کسی هم سهمیه اش را (برخلاف سهمیه شاهد، یا بسیجی) توی بوق و کرنا نمیکنه!!!
حداقل خودم یک مورد از این سهمیه اعضاء هیئت علمی را با چشم خودم دیدم که طرف چطور با یک نمره افتضاح و انتخاب رشته برای یکی از شهرهای سیستان بلوچستان، توانست هم قبول بشه، هم بدون اینکه یک ترم در اونجا درس بخونه، به محل کار مادر ارجمندش که یکی از شهرهای شمالی کشور بود، منتقل بشه و همونجا ادامه تحصیل بده!
حداقل خودم یک مورد از این سهمیه اعضاء هیئت علمی را با چشم خودم دیدم که طرف چطور با یک نمره افتضاح و انتخاب رشته برای یکی از شهرهای سیستان بلوچستان، توانست هم قبول بشه، هم بدون اینکه یک ترم در اونجا درس بخونه، به محل کار مادر ارجمندش که یکی از شهرهای شمالی کشور بود، منتقل بشه و همونجا ادامه تحصیل بده!

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
تا زماني که گزينش ها بر اساس بسيجي بودن يا نبودن باشه کشورمون هم فقط توي همين يه مورد پيشرفت ميکنه !!!
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
-

-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
ولي تو آزمون دانشگاه دولتي که ديگه هيچي اون موقع هست که واقعا اين بسيجي فعال بودنشون کمکشون ميکنه.
دانشگاه دولتی هیچ سهمیه ایی برای بسیجی بودن نداره! سهمیه جانبازی داره، اون هم در صورتی که 70 درصد به بالا باشه!
در هر صورت دادن سهيمه براي قبولي در دانشگاه غلط است. شغل پدر و مادر و يا بقول شما بدو بدو كردن چه ربطي به قبولي در دانشگاه دارد
سهمیه به خودی خود چیز بدی نیست، ولی اگر بدرستی استفاده بشه. کسی که در یک منطقه محروم زندگی میکنه، حق داره سهمیه منطقه سه داشته باشه و یک امتیاز نسبی نسبت به کسی که در یک شهر بزرگ مثل تهران زندگی میکنه، داشته باشه. یا کسی که پدرش برای دفاع از این مملکت رفته و جنگیده و کشته شده، حق داره حالا که از نعمت پدر بخاطر حفظ آرامش من و شما محروم شده، یک سهمیه ایی داشته باشه. اونی که برای این مملکت جانباز 70 درصد شده و عملا ناتوان هست، حق داره برای جبران اون سالهایی که به جای درس خواندن داشته می جنگیده، و حالا بخاطر این مملکت جانباز شده، سهمیه داشته باشه. از طرفی موسسات خصوصی مثل دانشگاه آزاد که از دانشجو هزینه تحصیل هم می گیرند، حق دارند بعضی شرایط خاص را برای داوطلبان تعیین کنند، البته نه هر شرطی!
اما اینکه یکی پدر یا مادرش عضو هیئت علمی باشه، نه تنها موجب افت تحصیلی داوطلب نمیشه، بلکه بخاطر تحصیلات پدر و مادرش از امکانات و پشتیبانی بهتری هم برخوردار هست، از طرفی، یک استاد عضو هیئت علمی حقوق بیشتری از یک استاد عادی میگیره، پس وضع مالی اش هم اگر خوب نباشه، در حد متوسط رو به بالا هست. حالا این آقازاده چه ارجحیتی میتونه بر سایر داوطلبین داشته باشه؟! این که همه چیش براه بوده، دیگه برای چی باید سهمیه داشته باشه؟!!
Re: چه میکنه این بسیجی فعال!!!!!!
خودتو خراب کردی
این آقا اگر بسیجی نداشت و همه ی درس ها را منفی می زد بازم انتخاب هفتم همین را قبول می شد
-