صفحه 1 از 1

عليزاده در فكر جدايي از استقلال

ارسال شده: دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۶:۱۴ ب.ظ
توسط bahmanwolf
مهاجم نيمكت‌نشين استقلال در اين فكر است كه در صورت تداوم نيمكت نشيني هايش در نيم فصل دوم به تيم ديگري برود.

علي عليزاده كه اين روزها كمتر مورد توجه امير قلعه نويي قرار مي‌گيرد به خبرنگاران گفت: اميدواري زيادي دارم تا با درخشش در تمرينات بتوانم به عنوان يكي از يازده بازيكن اصلي در تركيب ثابت قرار بگيرم.

وي همچنين ادامه داد: البته با توجه به اينكه معمولا در فوتبال به تركيب برنده دست نمي‌زنند و مهاجمان تيم روند گلزني خوبي را شروع كرده اند، اعتراضي به ذخيره بودنم ندارم و فقط در تلاشم تا به نوعي خودم را به كادر فني تحميل كنم تا در برنامه‌هاي تاكتيكي در نظر گرفته شده، جايي داشته باشم.

اين بازيكن كه نگران آينده فوتبالش است در ادامه حرف هايش گفت: نيمكت نشيني را با هيچ بهانه‌اي نمي‌شود تحمل كرد و اگر ببينم اوضاع بر همين منوال خواهد ماند، مجبورم به خاطر آينده حرفه‌اي ام تصميم ديگري بگيرم.

عليزاده البته مذاكره با تيم‌هاي ديگر را رد مي‌كند و مي‌گويد:من بازيكن استقلال هستم و با باشگاه قرارداد دارم، پس طبيعي است كه دنبال مذاكره با تيم‌هاي ديگر نباشم و منتظر آينده هستم تا با توجه به شرايطي كه خواهم داشت، بهترين تصميم را براي خودم بگيرم.

وي در طول ليگ هشتم برتر در بازي با پاس همدان يك گل به ثمر رسانده است.