صفحه 1 از 1

تحویل موشک پدافند هوایی بوک به ایران...

ارسال شده: شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۱۹ ق.ظ
توسط Mil@d
جمهوری اسلامی ايران از روسيه موشک هاي ضدهوايي «بوک» خريداري کرده است. خبر فوق را محمودرضا سجادي سفير ايران در فدراسيون روسيه عنوان و تاکيد کرد روسيه اولويت همکاري هاي دفاعي ايران است.

به گزارش اعتماد؛ بعد از ارسال موشک «تور ام يک» به ايران موشک هاي «بوک» نسل بعدي از موشک هاي ضدهوايي است که از روسيه وارد ايران شده است.

سجادي در گفت وگو با سايت روسي «اينفوکس رو» تاکيد کرد با وجود روابط خوب تهران و مسکو در زمينه هاي مختلف، دشمنان دو کشور با همکاري هاي ايران و روسيه مخالفند. اما با اين حال روسيه در اولويت برنامه هاي همکاري دفاعي ايران قرار دارد.

به گزارش ايسنا او اظهار کرد؛ ما روابط بسيار خوبي با دولت و ملت روسيه داريم. من سه هفته پيش در ايران بودم؛ رئيس جمهور مرا براي ملاقات به حضور پذيرفت و در عرض يک ساعت از اهميتي که ايران براي توسعه روابط با روسيه قائل است، صحبت کرد.

وي ادامه داد؛ نکته مهم ديگر که تاثير بسياري بر روابط مي گذارد اين است که هنگام حوادث گرجستان، دوستان و دشمنان واقعي روسيه معلوم شدند.

سجادي گفت؛ به هرحال ايران و روسيه در حال حاضر دوستان و دشمنان خود را به خوبي مي شناسند. اين امر موجب شد دو کشور بيش از هر زماني به يکديگر نزديک شوند. البته چشم انداز روشني براي گسترش مناسبات در کليه زمينه هاي سياسي، اقتصادي، فرهنگي، منطقه يي و بين المللي با توجه به ديدگاه هاي مشترک ميان دو کشور برقرار است که ايران و روسيه براي فعال کردن کليه زمينه ها مصمم هستند.

وي گفت؛ در زمينه اقتصادي جداً علاقه مند به همکاري هستيم. مايلم بگويم در ايران قرارداد ساخت هواپيماهاي مسافربري به مبلغ پنج ميليارد دلار در حال بررسي است.

سجادي ادامه داد؛ در مورد ماهواره هاي ارتباطاتي و آب و هواشناسي مي توانيم قراردادي به مبلغ يک ميليارد دلار منعقد کنيم. او درباره علايق فني و نظامي دو کشور براي همکاري اظهار کرد؛ ايران در زمينه تامين نيازمندي هاي دفاعي کشور تلاش کرده استقلال خود را حفظ و بر اساس دانش بومي صنايع دفاعي خود را تجهيز و تکميل کند؛ ولي ما علاقه منديم با کشورهاي مستقل در راستاي تکميل برخي پروژه هاي صرفاً دفاعي و بازدارنده مشارکت کنيم و فدراسيون روسيه نيز در اولويت برنامه همکاري هاي دفاعي ما قرار دارد.

وي گفت؛ همان طور که مي دانيد ما موشک هاي «بوک» را از روسيه خريداري کرده ايم. اين موشک ها، موشک هاي ضدهوايي هستند. اما مايلم خاطرنشان کنم صحبت ما صرفاً در مورد تسليحات دفاعي است. اگر فردي براي محافظت از خود جليقه ضدگلوله تن کند، آيا شما فکر خواهيد کرد او تهديدي براي صلح و امنيت است؟ قطعاً چنين نيست. تسليحاتي که روسيه تامين مي کند صرفاً نقش بازدارندگي و دفاعي داشته و همانند جليقه ضدگلوله است.

سجادي درباره اقدامات دفاعي در قبال تهديدهاي امريکا و اروپا نيز اظهار کرد؛ با اطمينان مي خواهم بگويم ايران قادر است از خود در برابر هر نيروي متجاوزي دفاع کند.

وي تاکيد کرد؛ مطمئن باشيد همان گونه که قبلاً شکست خوردند باز هم شکست خواهند خورد. بنابراين قادر به انجام چنين اقدامي نيستند.

او افزود؛ قدرت ايران در موشک هاي هسته يي قاره پيما و تسليحات نظامي نيست، بلکه راز قدرت ما در اتحاد و انسجام ملي مان نهفته است

تصویر

تصویر

Re: تحویل موشک پدافند هوایی بوک به ایران...

ارسال شده: شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۰۶ ب.ظ
توسط Achilles
این موشک با نام BUK-M1-2 یا SA-17 شناخته میشه که به اون Grizzly هم گفته میشه که با توجه به میانبرد بودن اون، بدرد پر کردن خلا بین TOR-M1 و S-300 میخوره



مرسی میلاد جون خبر خوشحال کننده ای بود.

Re: تحویل موشک پدافند هوایی بوک به ایران...

ارسال شده: شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۲۴ ب.ظ
توسط Ernesto_Rommel
یکی دیگر از دلائل اصلی همکاری بیش از پیش ایران و روسیه اینه که روسیه زده سیم اخر به خاطر دفاع ضدموشکی امریکا و این به نفع ما شد و تو حادثه گرجستان هم که نور علی نور شد! به خصوص که چند سال پیش روسیه از غزه و... حمایت کرد و بعدم که پا اسرائیل تو گرجستان باز شد و....

خوشحال شدم از شنیدن خبر

به امید مبادلات بهتر و بیشتر

راستی مبلغ قرارداد و نوع دقیق موشک ها ذکر نشده؟! یهو قضیه تور ام 1 دوباره پیش نیاد؟!

ممنون

یا حق

Re: تحویل موشک پدافند هوایی بوک به ایران...

ارسال شده: شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۷, ۲:۵۸ ب.ظ
توسط Achilles

Re: تحویل موشک پدافند هوایی بوک به ایران...

ارسال شده: شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۷, ۴:۲۴ ب.ظ
توسط maghrebi
دوتا لينك در اينمورد:
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Re: تحویل موشک پدافند هوایی بوک به ایران...

ارسال شده: شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۷, ۵:۲۷ ب.ظ
توسط KH.I.A.2500
مشخصات سیستم پدافندی بوک ، زحمت ترجمه رو قبلا salar_jetline کشیده ( پست دوم از تاپیک زیر ) :

forum-f149/sa-16-sa-24-t32978.html

ولی نمیدونم کدام یک به ایران فروخته شده : SA-11 یا SA-17 ؟