صفحه 1 از 1

اوباما:ايران بايد بين تسليحات و آينده بهتر يكي را انتخاب كند

ارسال شده: دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۸۸, ۹:۲۷ ب.ظ
توسط هوایی
  جمهوري آمريكا كه به تركيه سفر كرده است در پارلمان اين كشور گفت: ايران بايد بين تسليحات و آينده‌ بهتر يكي را انتخاب كند. 
  گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، "باراك اوباما " امروز يك‌شنبه در پارلمان تركيه اعلام كرد: من اين موضوع را براي مردم و سران جمهوري اسلامي روشن كرده‌ام كه ايالات متحده به دنبال تعامل بر اساس منافع مشترك و احترام متقابل است.
وي كه ديروز در پراگ پايتخت جمهوري چك با تكرار مواضع ضد ايراني دولتمردان اسبق كاخ سفيد ايران را تهديد واقعي خوانده بود امروز نيز گفت: اكنون رهبران ايران بايد انتخاب كنند كه آيا مي‌خواهند ساختن يك سلاح را بيازمايند يا ساختن آينده‌اي بهتر براي مردم خود را.
باراك اوباما همچنين ديروز اعلام كرد كه وي طرح جنجال برانگيز سپر موشكي اين كشور در اروپاي مركزي را دنبال خواهد كرد.
وي در يك سخنراني در پراگ پايتخت جمهوري چك با بيان ادعاهاي دولتمردان قبلي كاخ سفيد مدعي شد: فعاليت هسته‌اي و موشك بالستيك ايران تهديدي واقعي نه تنها براي آمريكا بلكه براي همسايگان ايران و متحدان ماست.
بر خلاف آنچه كه رسانه‌هاي غربي در ماه‌هاي گذشته منتشر كردند اوباما در اين سخنراني گفت: جمهوري چك و لهستان در موافقت با ميزباني دفاع عليه اين موشك‌ها با جرات بوده‌اند.
وي در ادامه گفت: تا زمانيكه اين تهديد از جانب ايران وجود دارد، ما خواستار به پيش راندن سامانه دفاع موشكي هستيم كه با توجه به هزينه آن كارآمد و تاييد شده است.
اوباما همچنين تاكيد كرد كه اين سامانه موشكي براي مقابله با ايران است و تصريح كرد كه اين سامانه زمانيكه ايران ديگر تهديد به نظر نرسد، متوقف خواهد شد.
وي افزود: در صورتيكه تهديد ايران برداشته شود، ما اساسي مستحكم‌تر براي امنيت خواهيم داشت و نيروي محركه ساخت دفاع موشكي در اروپا در آن زمان برداشته خواهد شد.
رئيس جمهوري آمريكا همچنين تاكيد كرد كه ايران هنوز سلاح هسته‌اي نساخته است و دولت وي براي تعامل با ايران تلاش مي‌كند.
اوباما گفت: ما از ايران مي‌خواهيم تا جايگاه صحيح خود را از لحاظ سياسي و اقتصادي در جامعه بين‌‌الملل بيابد. ما از حق ايران براي برخورداري از انرژي هسته‌اي صلح‌آميز به همراه بازرسي‌هاي شديد حمايت خواهيم كرد. اين مسيري است كه جمهوري اسلامي مي‌تواند در پيش بگيرد.
رئيس جمهوري آمريكا همچنين گفت: در غير اين صورت دولت ايران مي‌تواند انزوا و فشار بين‌المللي افزايش يافته و رقابت تسليحات هسته‌اي احتمالي در منطقه را انتخاب كند كه ناامني را براي همه افزايش خواهد داد.
وي كه كشورش بزرگترين دارنده سلاح‌هاي هسته‌اي در جهان است همچنين مدعي شد كه آمريكا تلاش براي ايجاد جهاني بدون تسليحات هسته‌اي را راهبري خواهد كرد.
اوباما با انتقاد از جبرگرايي درباره اشاعه تسليحات هسته‌اي گفت: به عنوان تنها قدرت هسته‌اي كه از سلاح هسته‌اي استفاده كرده است، آمريكا وظيفه‌اي اخلاقي براي اقدام كردن دارد.
رئيس جمهوري آمريكا تصريح كرد: ما نمي‌توانيم در اين تلاش به تنهايي موفق شويم اما مي‌توانيم آن را رهبري كنيم.
اوباما همچنين گفت: بنابراين امروز، من به روشني و با اعتقاد راسخ تعهد و خواسته آمريكا براي تحقق صلح و امنيت جهاني بدون تسليحات هسته‌اي را اعلام مي‌كنم.
رئيس جمهوري آمريكا همچنين امروز براي ترميم چهره كشورش به دليل جنگ عراق و افغانستان گفت: آمريكا در جنگ با اسلام نيست و هيچگاه در جنگ با اسلام نخواهد بود.  
 [External Link Removed for Guests]
 

Re: اوباما:ايران بايد بين تسليحات و آينده بهتر يكي را انتخاب كند

ارسال شده: دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۸۸, ۹:۴۷ ب.ظ
توسط آريو
درود
اون وقت پيام شادباش سال نو ميده و بدتر از اون كه بعضي از ما ميگيم به به اوباما خوبهتصویر
رئيس جمهوري آمريكا همچنين گفت: در غير اين صورت دولت ايران مي‌تواند انزوا و فشار بين‌المللي افزايش يافته و رقابت تسليحات هسته‌اي احتمالي در منطقه را انتخاب كند كه ناامني را براي همه افزايش خواهد داد


بچرخ تا بچرخيم اقاي رييس جمهور بله تا الان كه ما رو تحريم كردي ديدي كه چگونه مردانه ايستاديم و پيشرفت كرديم و حالا كه براي خودمان قدرتي شديم كه ديگه فقط بچرخ

پارس هميشه سرافراز پارس هميشه جاويد

Re: اوباما:ايران بايد بين تسليحات و آينده بهتر يكي را انتخاب كند

ارسال شده: دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۸۸, ۹:۵۶ ب.ظ
توسط آريو
ايران بايد بين تسليحات و آينده‌ بهتر يكي را انتخاب كند.

اين سخن اوباما سرسر تهديد علنيه همانند پيام شادباشش خدا به خير كنه براي امريكا كه با بد كسي مي خواد در بيفته

Re: اوباما:ايران بايد بين تسليحات و آينده بهتر يكي را انتخاب كند

ارسال شده: دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۸۸, ۱۰:۰۰ ب.ظ
توسط sand_fighter
ببین دوست عزیز ایران هم خوب آقای اوبامارو با جوابش لح کرد جوری که بعد از سخنرانی سران ایران در تلویزون بسیار عصبانی شکه شده بود این از این ! نگو که دمشون گرم چون ما ایرانی ها مردمی صلح طلب و خون گرم و عاقلی هستیم همونطور که من معتقدم آقای اوبا ما خوب سال نو رو تبریک گفتن ولی ما رو تروریست خوندن واین کارو خراب کرد همونطور هم ما خوب جواب دادیم ولی بعضی از حرف ها خرابش کرد !
و ما همچنان منتظر کنار گذاشتن رفتار دو طرف و روابط خوب هستیم همین و بس نه جنگ و نه دشمنی !!

Re: اوباما:ايران بايد بين تسليحات و آينده بهتر يكي را انتخاب كند

ارسال شده: دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۸۸, ۱۱:۰۰ ب.ظ
توسط آريو
پيام شادباشش كه تهديدو تحقيربود تا شادباش اين هيچ.
اما اون با اين حرفاش ايران و علنن تهديد كرد و ديديم كه در واكنش به اين موضع گيري اوباما سخنگوي وزارت خارجه كشور هم سخن از آمادگي دفاعي به ميان آورد
ما جنگ با هيچ كس ندايم اين معلومه اما ما پارسيان هميشه در برابر اين گزافه گوييها ساكت نشستيم كه اين بار بشينيم

Re: اوباما:ايران بايد بين تسليحات و آينده بهتر يكي را انتخاب كند

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۸۸, ۷:۳۵ ق.ظ
توسط pervis.ir
بنظر من لحن خوب اوباما فقط بخاطر آماده كردن افكار عمومي براي برخورد با ايران هستش :AA:

Re: اوباما:ايران بايد بين تسليحات و آينده بهتر يكي را انتخاب كند

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۸۸, ۱:۰۲ ب.ظ
توسط abdolmahdi
من خودم بين تسليحات و آينده بهتر ، تسليحات را انتخاب ميكنم. چون با وجود اين همه دشمن كه برايمان دندان تيز كرده اند ( مثل اسرائيل )اگر ضعيف باشيم نابودمان ميكنند و آينده اي برايمان نميگذارند. اما اگر مثل امروز قوي باشيم همانند خاري در چشمشان خواهيم بودو پيشرفت هم خواهيم كرد.

Re: اوباما:ايران بايد بين تسليحات و آينده بهتر يكي را انتخاب كند

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۸۸, ۱۱:۵۲ ب.ظ
توسط mahde35
  تا ازموفقیت خود با کمترین تلفات مطمئن نشود به جای حمله نمکند.اول هر گونه مقاومتی را از قبل نابود  
   
 .مانند خلع سلاح عراق قبل از حمله ویا ترور شاه مسعود قبل از حمله به افغانستان .مطمئن باشیداگر میتوانست تا  
   
  حمله میکرد تلفات برای آنها مهم است چون غیر از مسائل داخلی باعث از بین رفتن هیمنه وتفکر شکست ناپذیری  
   
  میشود.اگر در هسته ای کوتاه بیایم بعدش باید درقدرت موشکی و.....بقیه چیزها ووقتی خلع سلاح شدیم باید  
   
  حمله آمریکا باشیم.ولی خوشبختانه مردم ومسئولین چنین اجازه ای را نمیدهند ودر این مورد همه اتفاق نظر  
   
 .اگردانش وصنایع نظامی به همین وضع پیشرفت کنند احتمال حمله هم کمتر میشود ولی اگر کوتاه بییایم احتمال  
   
  هم بیشتر میشود  

Re: اوباما:ايران بايد بين تسليحات و آينده بهتر يكي را انتخاب كند

ارسال شده: چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۸۸, ۹:۵۳ ق.ظ
توسط pedmehr
abdolmahdi نوشته شده:من خودم بين تسليحات و آينده بهتر ، تسليحات را انتخاب ميكنم. چون با وجود اين همه دشمن كه برايمان دندان تيز كرده اند ( مثل اسرائيل )اگر ضعيف باشيم نابودمان ميكنند .


فکر کنم بیشتر از اسرائیل خود ما دندان برای اسرائیل تیز کرده باشیم ! تسلیحات و قدرت موشکی و نظامی هیچ وقت واسه ملت ما نون و آب و گاز نمیشه !

Re: اوباما:ايران بايد بين تسليحات و آينده بهتر يكي را انتخاب كند

ارسال شده: چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۸۸, ۱۰:۰۷ ق.ظ
توسط هوایی
pedmehr عزیز نون و آب و گاز که خودمونم داریم کشوری مثل کشور ما باید قدرت نظامی بالایی داشته باشه
قدرت نظامی بسیار حائض اهمیته

Re: اوباما:ايران بايد بين تسليحات و آينده بهتر يكي را انتخاب كند

ارسال شده: چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۸۸, ۱۰:۲۳ ق.ظ
توسط pedmehr
هوایی نوشته شده:pedmehr عزیز نون و آب و گاز که خودمونم داریم کشوری مثل کشور ما باید قدرت نظامی بالایی داشته باشه
قدرت نظامی بسیار حائض اهمیته


مطمئنا قدرت نظامی مهم هست ... ولی به چه قیمتی ؟ امیدوارم راه ما برای رسیدن به انرزی هسته ای و موشک های بالستیک به راه لیبی و کره شمالی کشیده نشه

Re: اوباما:ايران بايد بين تسليحات و آينده بهتر يكي را انتخاب كند

ارسال شده: چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۸۸, ۷:۴۱ ب.ظ
توسط eee11
اوباما خیلی بدتر از بوش می باشه
اگر بوش را بک دیوانه چماق بدست تعبیر کنیم
اوباما همچون اسان مهربانیست که خوراندن جام زهر به جمهروی اسلامی را داراست
شباهتی که دارن این دو تا اینکه اوباما ایندفعه بعنوان ریاست جهموری جدید آمریکا همان امکانات بوش را برای تصرف مرزهای ایران دارد.