صفحه 1 از 1

آزمایش موشکی با قابلیت حمل کلاهک اتمی اسراییل

ارسال شده: چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۸۸, ۱۰:۵۴ ب.ظ
توسط yasermym
آزمایش موشکی با قابلیت حمل کلاهک اتمی اسراییل

تصویر

 خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکایی در گزارشی اعلام کرد که اسراییل پنجشنبه هفته گذشته موشک
"اریحان - 3 "را آزمایش کرده که قادر به حمل کلاهک‌های هسته‌ای است.
مقامات دفاعی اسراییل اعلام کردند، اسراییل روز پنجشنبه گذشته با موفقیت یک موشک دوربرد جدید را آزمایش کرده است. گزارش‌ها حاکی از این است که این موشک‌ ممکن است قادر به حمل کلاهک‌های هسته‌ای باشد. بر همین اساس رادیو اسراییل نیز گزارش داد که این موشک "زمین به زمین" می‌تواند کلاهک‌های متعارف یا غیر متعارف را حمل کند.
بر اساس این گزارش نام موشک فوق "اریحان-3 " نام دارد و آن مدلی پیشرفته از موشک‌های "اریحانی" ا ست که اخیرا توسط آژانس‌های اطلاعاتی قابلیت حمل کلاهک‌های هسته‌ای آن اعلام شده است. این خبرگزاری تصریح کرد: اسراییل اینکه کلاهک‌های هسته‌ای دارد تایید یا تکذیب نکرده است و تمام نظرات درباره موشک‌های خود حتی نام آنها را رد کرده است. آسوشیتدپرس همچنین نوشت: جزئیات موشکی که اسراییل پنجشنبه آن را آزمایش کرد تحت سانسور شدیدی نظامی انجام شد و خبرنگاران از انتشار اخبار مربوط به آن منع شدند.

بر اساس این گزارش شبکه‌های تلویزیونی اسراییل موشک سفید رنگ و چند مرحله‌ای را نمایش دادند که از پایگاهی نظامی در ساحل مدیترانه به آسمان پرتاب شد و دود سفید رنگی از خود برجای گذاشت.

کانال 10 تلویزیون اسراییل نیز اعلام کرد که این کشور در حال کار روی موشکی با برد 4000 کیلومتر است.

رسانه‌های اسراییلی هم گزارش دادند که ساکنان نیز دود سفید رنگی در آسمان مشاهده کردند و باعث شد مردم به پلیس اطلاع داده زیرا می‌ترسیدند این یکی از حملات راکتی فلسطینیان باشد.

مقامات دفاعی اسراییل نیز که نخواستند نامشان فاش شود اعلام کردند که این پرتاب موشک موفقیت‌آمیز بوده است و بدون ارائه توضیح دیگری تصریح کردند که این موشک جدید می‌تواند به مسافت‌های دور برسد.

روز یکشنبه نیز روزنامه "هاآرتص" درگزارشی جزئیات یک گزارش اطلاعاتی آمریکا را منتشر کرد که بر اساس آن اسراییل در اوایل سال 1974 تسلیحات هسته‌ای انبار کرده است و سامانه موشک "زمین‌ به زمین" "اریحان" برای حمل کلاهک‌های هسته‌ای طراحی شده است.

[External Link Removed for Guests]