ايران ‌در ساخت انواع شناورهاي مورد نياز خودكفا مي‌شود

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 266
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۹:۴۸ ق.ظ
محل اقامت: shiraz
سپاس‌های ارسالی: 67 بار
سپاس‌های دریافتی: 436 بار
تماس:

ايران ‌در ساخت انواع شناورهاي مورد نياز خودكفا مي‌شود

پست توسط هوایی »

  منطقه يكم نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران با اشاره به ساخت ناوچه موشك‌انداز زير دريايي‌ها و آغاز ساخت ناوشكن‌ها گفت: ايران در آينده‌اي نزديك در ساخت انواع شناورهاي مورد نياز خودكفا مي‌شود. 
  گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس، فريبرز قادرپناه عصر امروز در جمع خبرنگاران بيان داشت: امروزه گستره حضور نيروي دريايي ايران در آب‌هاي بين‌المللي و حتي در شمال اقيانوس هند باعث ناراحتي و عصبانيت دشمنان قسم خورده انقلاب شده‌ و رصد مكالمات دشمنان مستقر در آب‌هاي خليج فارس نيز حكايت از اين امر دارد.
وي افزود: نيروي دريايي ارتش تمام قدرت خود را در اختيار دفاع از مملكت به كار بسته‌ تا در مواقع خطر اجازه هيچ حركتي را به دشمنان ندهند.
فرمانده منطقه يكم نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران اضافه كرد: دشمن دريافته ‌كه ايران همانند عراق يا افغانستان نيست كه بخواهد به خود جرات تجاوز بدهد.
قادرپناه يادآور شد: امروزه هيچ كشوري در زمينه نظامي جرات چپ نگاه كردن و يا شوخي كردن با ايران را ندارد.
وي با اشاره به توان تجهيزاتي و تسليحاتي نيروي دريايي ايران افزود: در چند سال اخير متخصصان و مهندسان نيروي دريايي علاوه برخود كفايي در تعميرات و نگهداري تجهيزات، موفق به ساخت شناورهاي مورد نياز خود نيز شده‌اند.
فرمانده منطقه يكم نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران تصريح كرد: تعميرات پيچيده زير دريايي‌ها كه بسياري از كشورها همانند هندوستان از انجام كلي آن ناتوان هستند، امروز در كارخانجات منطقه يكم به طور تخصصي و استاندارد توسط تكنيسين‌هاي باهوش ارتش انجام مي‌شود.
قادرپناه در ادامه با اشاره به ساخت ناوچه موشك‌انداز زير دريايي‌ها و آغاز ساخت ناوشكن‌ها افزود: ايران در آينده‌اي نزديك در ساخت انواع شناورهاي مورد نياز خودكفا مي‌شود.
وي ادامه داد: در ساخت و ايجاد صنايع دريايي، ارتش به خود‌باوري كامل رسيده است و قدم نهادن در اين راه باعث خلق دستاوردهاي بزرگ‌تر در صنايع مورد نياز دريايي كشور مي‌شود.
فرمانده منطقه يكم نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران بيان داشت: مستشاران و مستعمران خارجي كه زماني اجازه كوچك‌ترين تعميرات وسايل نظامي به ايرانيان را نمي‌دادند، اكنون با ديدن جوانان دانشمند كه همانند يك موج در كنار هم در دانشگاه‌ها، پايگاه‌هاي نظامي و بخش‌هاي صنعتي قدم در راه خود باوري گذاشته‌اند، دندان خشم را بيشتر به هم مي‌فشارند.
قادرپناه ادامه داد: كمك‌گيري از بخش‌هاي مختلف صنعتي و دانشگاهي كشور در ساخت قطعات مورد نياز نيروي دريايي باعث پيشرفت‌هايي در ساخت و دستيابي به تكنولوژي‌هاي جديد در كشور شده است كه از آن جمله مي‌توان به ساخت پمپ آب شور كه در صنايع نفت كاربردهاي زيادي دارد، اشاره كرد.
وي افزود: ارتقاي سطح كيفيت و كارايي تجهيزات زير آبي در سال‌هاي بعد از انقلاب توسط نيروي دريايي ارتش، كشور را بي‌نياز از خريد شناورهاي جديد كرده است و در حال حاضر مجهز كردن اين تجهيزات به رادارها و سيستم‌هاي نوين، ارتش را به لحاظ در اختيار داشتن تجهيزات در حد مطلوب قرار داده است.
فرمانده منطقه يكم نيروي دريايي ارتش در پايان ضمن بيان و تشريح برنامه‌هاي ويژه پيرامون روز ملي ارتش در هرمزگان افزود: نيروي دريايي در زمان صلح اموري همچون كنترل تردد كشتي‌ها و انجام برنامه فرهنگي ـ ورزشي را نيز بر عهده دارد كه تاكنون اين منطقه داراي كارنامه خوبي در زمينه فعاليت‌هاي فرهنگي ـ ورزشي است.
[External Link Removed for Guests] 
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 189
تاریخ عضویت: جمعه ۹ اسفند ۱۳۸۷, ۲:۱۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 71 بار
سپاس‌های دریافتی: 194 بار

Re: ايران ‌در ساخت انواع شناورهاي مورد نياز خودكفا مي‌شود

پست توسط آريو »

ايشالا در روز ارتش ناو شكن جماران را ميبينيم و بار دگر به خود مي باليم
  است كه ايران ويران  
Captain I
Captain I
پست: 119
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۳:۲۴ ب.ظ
محل اقامت: يك رسانه
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 525 بار
تماس:

Re: ايران ‌در ساخت انواع شناورهاي مورد نياز خودكفا مي‌شود

پست توسط reporter »

به نظرم هنوز يه كم زوده براي عملياتي شدن ناوشكن
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”