صفحه 1 از 1

ایران درصدد ساخت نیروگاه های اتمی به توان 19 گیگاوات است

ارسال شده: پنج‌شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۸۸, ۱:۴۶ ب.ظ
توسط هوایی
  خبرگزاری «ریا نووستی»/ "احمد فیاض بخش" معاون رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران اعلام نمود که پس از راه اندازی اولین واحد نیروگاه اتمی ایران در بوشهر، ایران می تواند تصمیم به ساخت نیروگاه هایی اتمی به توان کل 19 گیگا وات اتخاذ کند.  

وی در مصاحبه ای که در پایگاه اطلاع رسانی "اتم انرگو پروم" منتشر شده است، اظهار داشت: "پس از راه اندازی اولین واحد نیروگاهی در ایران، ما انتظار تصمیم مجلس در رابطه با دورنمای ساخت واحدهای جدید نیروگاه به توان کل 19 گیگاوات را داریم. با توجه به مشارکت خوب روسیه و ایران، به همکاری فعالانه در رابطه با ساخت نیروگاه های جدید اتمی در ایران امیدواریم".
به گفته معاون رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، در این کشور برنامه استراتژیک توسعه صنایع اتمی در 20 سال آینده با احتساب آماده سازی تعداد کافی متخصصین و نیز دستورات مربوطه به وزارت آموزش عالی ایران آماده شده است.
فیاض بخش گفت: "مقامات ایران قصد دارند علاوه بر حل مسائل پرسنلی، توان صنایع ساخت ماشین آلات در کشور را نیز برای ساخت نیروگاه های جدید اتمی توسعه دهند".
[External Link Removed for Guests]