صفحه 1 از 1

ایران تولید بالگرد را آغاز می کند

ارسال شده: جمعه ۲۸ فروردین ۱۳۸۸, ۱۲:۱۳ ب.ظ
توسط هوایی
  «ریا نووستی»/ ایران در آینده نزدیک تولید بالگردهای ملی را آغاز می کند. تصویر 

به گزارش «ریا نووستی» از تلویزیون ایران، وزارت دفاع ایران برنامه درازمدتی برای تولید بالگردهای ایرانی را در دست اجرا دارد. در حال حاضر پروژه تدوین شده و در حال اجرا می باشد. تصویر
در عین حال "سید محمد علوی" معاون فرمانده نیروی هوایی ارتش ایران اظهار داشت که 41 خلبان برای رژه روز 29 فروردین ماه آماده شده اند. در این رژه که بمناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود، 140 جنگنده نیروی هوایی ایران و نیز خلبان هایی از همه مناطق ایران شرکت می کنند.
[External Link Removed for Guests]

Re: ایران تولید بالگرد را آغاز می کند

ارسال شده: جمعه ۲۸ فروردین ۱۳۸۸, ۳:۵۱ ب.ظ
توسط Morteza313
مجموعه صنایع هوایی ایران تاان چندین برنامه تولد بالگرد داشته که بسیا از اونها به ثمر نشسته
از جمل اونها میشه به شاهد274 و 278 و سنجاقک 384 اشره کرد و بالگردهای کبری هم در صورت تامین موتو متعلقات قابلیساختش در هسا وجود داره

اما این خبر احمالا مربوط میشه به پروژه اصفهان که در پنها پیگیری میشه ، و با توجه به تولید بخشای اساسی موتور های TV-3 در سمت تا اخر شهریور ماه احتمالا تا اخسال این پرنده بپره اما با توجه به رویکردعدم صادرات خیلی نمیشه دل به تولید انبوه خوش کرد.


قرار داد تولیدک نمونه اختصاصی از کاموف-32 با شناسه ام و موتور تی 3 هم بسته و نهایی ش البته فعلا در حال طراحیه و کار ساختش شروع نشده.