صفحه 1 از 1

سه تبعه بریتانیا تجهیزات نظامی به ایران صادر می کردند

ارسال شده: چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۳:۵۶ ب.ظ
توسط هوایی
  «ریا نووستی»/ سه بازرگان بریتانیایی به صدور غیر قانونی تجهیزاتی ویژه جنگنده های قدیمی ایران که ساخته آمریکا هستند، می پرداختند. این مطلب را روزنامه بریتانیایی گاردین روز چهارشنبه به نقل از دادگاه لندن نوشت.  

مامورین گمرگ بریتانیا، در بارهای صادراتی این بازرگانان بالن های اکسیژن برای خلبانان را کشف کرده بودند که از طریق فرودگاه هیترو با "اسنادی جعلی" منتقل می شدند. در اسناد ضمیمه کالاها تاکید شده بود که این بالن ها ویژه استفاده در پزشکی هستند.
به گفته دادستان، کشف این بالن ها در ماه مه 2006 دلیل آغاز پیگرد "محسن اخوان نیک"، پسرش "محمد اخوان نیک" و شریک آنها "نیتش جایتا" بود. طبق اطلاعات موجود، این تنها "بخشی" از فعالیت بازرگانی کمپانی بود که معامله ای به مبلغ 1.2 میلیون پوند استرلینگ با ایران منعقد کرده بود.
متهمین این اتهامات را رد می کنند، محاکمات هنوز ادامه دارند.