صفحه 1 از 1

كاخ سفيد جدول زماني براي تعامل با ايران را رد كرد

ارسال شده: جمعه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۹:۵۱ ب.ظ
توسط هوایی
  گزارش فارس به نقل از روزنامه "جروزالم پست "، كاخ سفيد اعمال هر گونه جدول زماني براي تعامل آمريكا با ايران را رد و تاكيد كرد كه تلاش‌هاي واشنگتن در اين زمينه مي‌تواند مدت زمان قابل توجهي را صرف كند.
اين در شرايطي است كه رژيم صهيونيستي بارها بر واشنگتن فشار وارد كرده است تا براي گفت‌وگوهاي خود با ايران يك بازه زماني محدود را تعيين كند.
"مايك همر "، سخنگوي شوراي امنيت ملي كاخ سفيد روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران خارجي گفت: در حال حاضر زمان براي ايجاد جدول زماني مناسب نيست، اما اكنون بايد ديد كه تعامل چگونه مي‌تواند رو به جلو حركت كند.
وي افزود: آمريكا به دنبال "گفت‌و‌گو به دليل گفت‌وگو " نيست، بلكه اينكه در آن فرصت‌هايي براي ما براي تعامل با دولت ايران وجود دارد.
مايك در ادامه اظهارات خود تعامل آمريكا با ايران را در مقايسه با مدتي زماني كه مي‌تواند صرف شود با ارزش دانست و گفت كه اين روند مي‌تواند به كندي به پيش رود.
وي گفت: ما در فرايندي هستيم كه انتظار داريم مدت زماني را صرف خواهد كرد. ما رابطه سخت و مشكلي را با ايران در گذشته داشته‌ايم و الان به دنبال اين هستيم كه ببينيم كه چه امري محتمل است. اما اين ايده نادرست را در ذهن خود نداريم كه در كوتاه مدت هر تغيير را خواهيم داشت.