ایران تهدیدی برای کشورهای منطقه نیست

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 2952
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۷, ۴:۲۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

ایران تهدیدی برای کشورهای منطقه نیست

پست توسط hani1459 »

 
وزیر دفاع آمریکا با ضروری خواندن حضور نظامیان کشورش در عربستان هیاهوی رسانه ای برای معرفی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک تهدید برای کشورهای منطقه را غیر واقعی دانست.  

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، رابرت گیتس در جمع نظامیان یک پایگاه ایالات متحده در اطراف ریاض بر تقویت روابط عربستان و آمریکا تاکید و این کشور را از مهمترین متحدان خود در خاورمیانه عنوان کرد.
وزیر دفاع آمریکا از مشورت با ریاض در زمینه مسائل منطقه و از جمله مذاکرات با ایران نیز خبر داد و تهران را تهدیدی برای کشورهای منطقه ندانست.
وی اظهارنظرها درباره تهدید بودن ایران برای کشورهای منطقه را غیرواقعی دانست و گفت : ما متحدان خود در منطقه را از روند مذاکرات با ایران مطلع کرده و نگرانی آنها را درک می کنیم.
گیتس خطاب به نظامیان حاضر در پایگاه آمریکا در ریاض گفت : اگر چه شما به طور مستقیم درگیر جنگهای آمریکا نیستید اما حضور شما در عربستان یک ضرورت است.
رژیم صهیونیستی در یک سناریوی جدید تلاش دارد ایران را تهدیدی برای کشورهای منطقه معرفی کند تا افکار عمومی را از خطری که تل آویو برای آینده خاورمیانه دارد منحرف کند. آمریکا در این زمینه رویکردی دوگانه و ریاکارانه در پیش گرفته است و مقامهای این کشور بارها با هدف پیشبرد پروژه ایران هراسی به کشورهای عربی سفر کرده اند.  


مهر
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”