صفحه 1 از 1

متهمین تدارک عملیات تروریستی نیویورک قصد انتقام جویی داشتند

ارسال شده: جمعه ۱ خرداد ۱۳۸۸, ۲:۲۲ ق.ظ
توسط hani1459
نیویورک، 31 اردیبهشت ، خبرگزاری «ریا نووستی»/ نمایندگان دادستانی آمریکا روز پنجشنبه با اشاره به اسناد بازپرسی ها اعلام کردند که متهمین پرونده تدارک عملیات تروریستی در نیویورک قصد داشتند که از ایالات متحده آمریکا به خاطر کشتار مسلمانان در افغانستان و پاکستان توسط نظامیان آمریکایی انتقام بگیرند.
دیروز سازمان "اف بی آی" سه تبعه آمریکا و یک تبعه هاییتی را بعد از آنکه آنها بمبی را در یک خودروی باری در کنار کنیسه و دو بمب دست ساز را در یک خودرو سواری در کنار مرکز یهودیان کار گذاشتند، بازداشت نمودند.
بر اساس این گزارش خرابکاران قصد داشتند که با کمک دستگاه های "آرپی جی" هواپیمای نظامی در پایگاه گارد ملی آمریکا در شهر "نیوبورگ" محل سکونت خود (در 110 کیلومتری شمال نیویورک) را منهدم سازند.
بازداشت و خنثی سازی این عملیات تروریستی به لطف نفوذ نیروهای "اف بی آی" در این گروهک انجام شد که اشیایی بی خطری را برای ساخت بمب ها و "آر پی جی" های غیر قابل مصرفی را در اختیار تروریستان قرار دادند. به گفته یک مقام نیروهای انتظامی کلیه بازداشت شدگان مسلمان هستند

ریانووستی

Re: متهمین تدارک عملیات تروریستی نیویورک قصد انتقام جویی داشتند

ارسال شده: جمعه ۱ خرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۵۵ ق.ظ
توسط Present
واقعا این افراد عجب رشادتی کردن ولی حیف که اموزش کافی نداشتن تا خودشون بمب بسازن و نخوان از کسی کمک بگیرن که گیر بیوفتن ( البته اگر اتهامات راست باشه)