صفحه 1 از 1

روسیه ساخت ناوشکن جدید اقیانوسی را تا سال 2012 آغاز می کند

ارسال شده: جمعه ۲۹ خرداد ۱۳۸۸, ۵:۴۵ ب.ظ
توسط hani1459
آرخانگلسک، 29 خرداد، خبرگزاری «ریا نووستی»/ "ولادیمیر ویسوتسکی" فرمانده کل نیروی دریایی فدراسیون روسیه روز جمعه به خبرنگاران اطلاع داد که ساخت ناوشکن جدید اقیانوسی نیروی دریایی روسیه تا سال 2012 آغاز می شود.
وی اظهار داشت: "ما کار ساخت را حداکثر تا 2012 میلادی آغاز می کنیم". فرمانده کل خاطر نشان نمود که ناوشکن جدید بطور کامل جایگزین کشتی مدل 956 که هم اکنون در نیروی دریایی از آن استفاده می شود، نخواهد شد. ویسوتسکی گفت: "این کشتی کارآیی بیشتری دارد و قابلیت های آن بطور قابل توجهی گسترش یافته است". در عین حال وی خاطر نشان نمود که ناوشکن جدید بر خلاف مدل موجود، "از نوع اقیانوسی است".
فرمانده کل همچنین اطلاع داد که ناوشکن جدید در درجه اول به ناوگان اقیانوس آرام و ناوگان شمالی تحویل داده خواهد شد.

ریانووستی

Re: روسیه ساخت ناوشکن جدید اقیانوسی را تا سال 2012 آغاز می کند

ارسال شده: پنج‌شنبه ۴ تیر ۱۳۸۸, ۷:۳۵ ب.ظ
توسط yasermym
روسیه ناوگان های هواپیمابر جدید می سازد

تصویر
دریاسالار "ولادیمیر ویسوتسکی" فرمانده کل نیروی دریایی روسیه روز پنجشنبه در سنت پتربورگ به خبرنگاران اطلاع داد که روسیه در آینده تنها به ساخت ناوهای هواپیمابر بسنده نمی کند بلکه به ساخت مجموعه ناوگان های هوایی-دریایی خواهد پرداخت.

وی گفت: دکترین نظامی-دریایی روسیه ساخت ناوهای هواپیمابر جدید را در نظر دارد، اما این فقط حامل هواپیماها نخواهند بود بلکه یک مجموعه کامل دریایی-هوایی است که در خود بخش های هوایی، دریایی و فضایی و فناوری های فوق پیشرفته در دیگر زمینه ها را نیز در نظر دارد. به گفته دریاسالار ویسوتسکی ساخت ناوهای هواپیمابر ساده دورنمایی ندارد.

[External Link Removed for Guests]