صفحه 1 از 2

شلوارهای موهن زنانه چینی در تهران+عکس

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۳۳ ب.ظ
توسط Ruozbeh
عصرایران؛ انگار چيني ها پس از كشتار ترك هاي مسلمان كشور خودشان، تصميم گرفته اند به مقدسات مردم مسلمان ايران هم به موهن ترين شكل ممكن حمله كنند .

تا قبل از اين Made In China حتی به تسبیح ها و جانمازهاي ايرانيان رسيده بود و حالا كلمه "الله" و عبارت مقدس مسلمانان يعني "بسم الله الرحمن الرحيم" را به قسمت پشت شلوارهای ايرانيان برده اند و عجب آنكه برخي مدعيان كه پيشتر در اعتراض به عبارت كوكاكولاي برعكس شده كفن پوش به خيابان ها مي ريختند و در جهت تحريم كوكاكولا و نستله حركت مي كردند و هم در برابر كشتار مسلمانان چين سكوت كرده اند و هم در برابر اين توهين آشكار.

اين شلوارهاي جين زنانه در فروشگاه هاي افسريه، حوالي خيابان هاي اول و دوم به قيمت 21 هزارتومان در حراجي به فروش مي رسند.

اكثر خريداران هم به نوشتار پشت جيب شلوار توجه نمي كنند و صرفا به خاطر قيمت و دوخت شلوار ان را خريداري مي كنند. فروشنده هم اطلاعات چنداني در خصوص محل خريد شلوارها و ... ارايه نمي دهد. البته برخي از خريداران به دليل عبارت پشت شلوار از خريد آن امتناع مي كنند.

به تصوير اين شلوارهاي جين چيني كه به تازگي به بازار ايران وارد شدند نگاه كنيد، عبارت "بسم الله الرحمن الرحيم" كه "الله" آن دوبار تكرار شده است، روي جيب هاي عقب اين شلوارهاست و يك بسم الله هم برعكس نوشته شده است.


 تصویر 
در مكتب اسلام براي كلمه الله حرمت قائل شده اند. به طوري كه حتي براي دست زدن به خط و نوشته آن بايد وضو داشت و... و حالا درست در قسمت نشيمنگاه اين شلوارها اين كلمه گلدوزي شده و بدتر ان که در تهران - که خیلی ها دوست دارند ان را ام القرای جهان اسلام بنامند - به فروش می رسد!

با توجه به اينكه اين شلوارها تازه به كشور وارد شدند، هنوز تعدادشان مشخص نيست ولي به دليل آنكه در مارك داخلي شلوارها، عبارت "Made In P.R.C" مخفف عبارت "People Republic of China" به معني جمهوری خلق چین درج شده است، به نظر مي رسد تكذيب مليت اين كالاهاي موهن و تازه وارد براي مسئولان كمي مشكل شود.


 تصویر 

تا پيش از اين واردات پرتقال اسرائيلي توطئه برخي عناصر نامعلوم اعلام شد، واردات سيب از امريكا در هاله اي از ابهام باقي ماند، اما ديگر مارك داخلي اين شلوارها را نمي توان انكار كرد. مگر اينكه مسئولان مدعي شوند اين شلوارها در داخل توليد شده است، كه منطقا، با توجه به عقبه مذهبي مردم ايران، كمتر توليد كننده اي فرض به تعمد، جرات چنين اهانتي را دارد. يا اينكه بايد گفته شود پك اين شلوارها در بين راه باز شده و داخل‌انها مارك چيني درج شده است(مثل توجيهي كه براي واردات پرتقال اسرائيلي آورده شد)
تصویرتصویرتصویرتصویر تصویر

Re: شلوارهای موهن زنانه چینی در تهران+عکس

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱:۳۸ ب.ظ
توسط RAHVAR
خدا لعنتشان بکند

Re: شلوارهای موهن زنانه چینی در تهران+عکس

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱:۵۵ ب.ظ
توسط Parsa84
تنها می توانم به این سخن بسنده کنم:
از ماست که بر ماست!!!!! :-o

Re: شلوارهای موهن زنانه چینی در تهران+عکس

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۳:۰۷ ب.ظ
توسط victory67
خدا کمرشونو بزنه.

Re: شلوارهای موهن زنانه چینی در تهران+عکس

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۵:۵۱ ب.ظ
توسط nodet
آشغالهای چینی ممنوع!!! نخرید آقا نخرید... :shock:

والله ما که همیشه می گفتیم مرگ بر چین و روسیه بعضی ها باور نمی کنند!! :eek:

Re: شلوارهای موهن زنانه چینی در تهران+عکس

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۶:۲۳ ب.ظ
توسط SORENA
جدیدا سیاست دینمون رو تحت تاثیر قرار میده نه دینمون سیاست رو :?

Re: شلوارهای موهن زنانه چینی در تهران+عکس

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۶:۲۹ ب.ظ
توسط Parsa84
نکته جالب اینه که این دفعه خبری از کفن پوش ها نیست که همیشه تا در یک نقطه ای از کهکشان راه شیری(سوای روسیه و چین) تغی به توغی می خوره وسط خیابون پهن یا جلوی سفارت ها جمع می شوند!!! ::ss :?
من شنیده بودم که شتر سواری دولا دولا نمی شه ولی انگاری واقعا شدنیست!!! :-( 8->

Re: شلوارهای موهن زنانه چینی در تهران+عکس

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۷:۴۹ ب.ظ
توسط kalafe
باعث تاسف برای ما . شرمندگیش هم برای کسانی که از واردات آشغالهای چینی به مملکت بخاطر چیزهای پست حمایت می کنند . چینی با این کار فقط خواستن بگن که ایرانی ها چقدر بد بختن و نوکر چینی ها

Re: شلوارهای موهن زنانه چینی در تهران+عکس

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۸۸, ۳:۴۳ ب.ظ
توسط RAHVAR
دستگیری فرد وارد کننده لباس های موهن زنانه
تصویر

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا گفت: فرد وارد کننده لباس های موهن زنانه دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.
به گزارش آنا، سرهنگ عباس میرایی در جمع خبرنگاران با بیان این که این فرد از طریق قاچاق، 48 عدد شلوار به کشور وارد کرده بود، افزود: این فرد شلوارها را از یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس وارد کرده بود که پس از انتشار خبر آن، توزیع کنندگان به جمع آوری آن اقدام کرده بودند.
سرهنگ میرایی با بیان اینکه فرد وارد کننده در جزیره قشم زندگی می کند، گفت: هیچ گونه سوء نیتی در وارد کردن این شلوارها برای پلیس اثبات نشده است.
سرهنگ میرایی گفت: فقط سه عدد از این شلوارها در کلانشهر تهران فروخته شده بود که جمع آوری شد.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا گفت: این شلوارها مارک های متعددی دارد و هنوز مشخص نیست که در کدام کشور تولید شده است.
سرهنگ میرایی گفت: هرچند برای پلیس ثابت شده است که از این گونه شلوارها در کشور وجود ندارد اما به کلانتریهای سراسر کشور ابلاغ شده است که موضوع را پیگیری کنند.

Re: شلوارهای موهن زنانه چینی در تهران+عکس

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۸۸, ۴:۰۵ ب.ظ
توسط iran_f14
با با عجب چه سريع تونستند كسي را 48 عدد شلوار را قاچاقي وارد كرده و 3 عدد آنها را فروخته دستگير كنند اي كاش ساير قاچاقچي ها هم اين طوري سريع دستگير ميشدند

Re: شلوارهای موهن زنانه چینی در تهران+عکس

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۸۸, ۸:۲۷ ب.ظ
توسط كيارش
بوی وهابی ها به مشام می رسد!

Re: شلوارهای موهن زنانه چینی در تهران+عکس

ارسال شده: دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۸۸, ۷:۰۲ ق.ظ
توسط sky_pesar
با سلام
وقتي پاي تخريب بشه دشمن از هر وسيله اي استفاده ميكند .
اين اجناس در كشور كوچك متحده عربي خودمون (‌؟؟؟؟؟ )‌ عرضه ميشه و در قشم هم هست ولي چون آنجا بصورت جين هاي تعداد بالا هستند كسي به طرح شلوار دقت نمي كند و فقط به قيمت مي پردازند .
شايد از گفته من ناراحت بشيد ولي يكي از دوستان كه قبلآ در بازار لوازم آرايش بود ( خدايش رحمت كند ) حدود 2 سال پيش صحبتي در مورد عطر ها و ادكلن هايي براي بعضي از كشور هاي اسلامي بطور خاص توليد ميشد مي گفت كه باعث تحريك هر دو جنس مي شد كه الان هم در بازار بعضي از آرم ها موجود هست .
يا آدامس هاي كه از روغن خوك درست مي شد ( روغن خوك باعث ماندگاري بيشتر آدامس و نرم بودن آن در زمان هاي طولاني مي شود ) و ديگر اجناس .
يك چيز مهم تر اين است كه براي توليد كننده چيني هيچ چيزي مهم نيشت فقط به سفارش و پول فكر مي كند ، مهم نيست به دين يا اعتقاداتي توهين بشه فقط و فقط به درآمد فكر ميكند . پس مقصر آنها نيستند ، ما بايد بيشتر حواسمان را جمع كنيم چون دشمنان بسيار موذيانه به جنگ با ما پرداخته اند .