صفحه 1 از 2

۩۞۩۩۞۩ ميلاد امام حسن مجتبي (ع) بر همه مبارك ۩۞۩۩۞۩

ارسال شده: جمعه ۱۳ شهریور ۱۳۸۸, ۶:۴۲ ب.ظ
توسط sokuteasemuni
 تصویر 

 تصویر 

 تصویرتصویر15 ماه رمضان ، سالروز ميلاد امام [COLOR=#92d050][SIZE=150]حسن مجتبي (ع) بر همه مبارك باد  تصویرتصویر 

 تصویرتصویرتصویر 

 تصویر 

 تصویر 

 تصویر 

Re: ۩۞۩۩۞۩ ميلاد امام حسن مجتبي (ع) بر همه مبارك ۩۞۩۩۞۩

ارسال شده: جمعه ۱۳ شهریور ۱۳۸۸, ۷:۰۰ ب.ظ
توسط Mohsen1001
 تصویر


 

بنده هم میلاد امام حسن مجتبی کریم اهل بیت (علیهم السلام) را خدمت همه تبریک میگم تصویر   
 [External Link Removed for Guests]


تصویرالتماس دعا تصویر

Re: ۩۞۩۩۞۩ ميلاد امام حسن مجتبي (ع) بر همه مبارك ۩۞۩۩۞۩

ارسال شده: جمعه ۱۳ شهریور ۱۳۸۸, ۸:۱۹ ب.ظ
توسط hasan_21
هوالمحبوب
من هم به نوبه ی خودم هم تولد امام حسن عسگری رو تبریک می گم هم تولد خودم رو .
تولدم مبارک :grin: :razz:

Re: ۩۞۩۩۞۩ ميلاد امام حسن مجتبي (ع) بر همه مبارك ۩۞۩۩۞۩

ارسال شده: جمعه ۱۳ شهریور ۱۳۸۸, ۹:۱۷ ب.ظ
توسط SAMAN
   علیک یا کریم اهل بیت یا امام سید حسن المجتبی علیه  

 به فدای مظلومیت شما, ای مونس پدر
سلام برشما ای زینت رمضان
سلام بر خاک پاک بقیع
سلام بر شما یا امام حسن(ع)

  تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

 تصویر تصویر تصویر تصویر
تصویر تصویر تصویر
تصویر تصویر
تصویر
  
  

Re: ۩۞۩۩۞۩ ميلاد امام حسن مجتبي (ع) بر همه مبارك ۩۞۩۩۞۩

ارسال شده: جمعه ۱۳ شهریور ۱۳۸۸, ۱۰:۰۵ ب.ظ
توسط ARafiee
[External Link Removed for Guests]

من هم به نوبه خودم میلاد با سعادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) را به
پیشگاه قدسی حضرت حجت(عج) و شیعیان آن بزرگوار تبریک و شادباش عرض می کنم.

[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]

Re: ۩۞۩۩۞۩ ميلاد امام حسن مجتبي (ع) بر همه مبارك ۩۞۩۩۞۩

ارسال شده: شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۸۸, ۴:۰۰ ب.ظ
توسط sokuteasemuni
 تصویر 

 صبر در سیره امام مجتبى (ع)  
 اشاره
ارجمندى حلم
مفهوم حلم
حلم امام حسن علیه السلام
رفتار پرصلابت
دخالت در سیاست

اشاره

زندگى مردان بزرگ خدا همیشه پرحادثه است، حیات درخشان امام حسن (ع) از پر حادثه‏ترین زندگى رادمردان تاریخ است، با این كه بیش از 48 سال عمر نكرد، و بر اثر زهرى كه مزدوران معاویه به او خوراندند به شهادت رسید، ولى در همین دوران كوتاه، همواره با باطل گرایان حق ستیز در حال نبرد بود، در عصر پدر، دوش به دوش او با منافقان و منحرفان ستیز كرد، در جنگ‏هاى بزرگ جمل و صفین و نهروان، قهرمانى بى‏ بدیل بود، و به طور كلى نام او در پیشانى قاموس رنج‏ها مى‏درخشید. وى در سخت‏ترین و تلخ‏ترین رخدادها پرچم نهى از منكر، مبارزه با نامردمى‏ها و طاغوت زدایى را برافراشت، و براى تثبیت ‏حكومت‏ حق، ایثارها و جان فشانى‏ها كرد .

آنچه بیش از دیگر ویژگى‏هاى امام حسن مجتبى (ع) - در زمان حیات و پس از شهادت - از برجستگى برخوردار بود، صبورى و حلم آن حضرت بود كه تاثیر بسزایى در زندگى وى و پیروانش داشت . امام علیه السلام آن گونه صبور بود كه صبورى وى زبانزد عام و خاص شد و ضرب المثل «حلم الحسنیة‏» درباره وى رواج یافت . در این گفتار برآنیم تا ارجمندى حلم و مفهوم آن را مورد بررسى قرار دهیم، آن گاه نتایج درخشان آن را در زندگى امام حسن (ع) بنگریم .

ارجمندى حلم

خداوند در قرآن، حضرت ابراهیم (ع) قهرمان مبارزه توحیدى را چنین تمجید مى‏كند: «ان ابراهیم لحلیم اواه منیب (1)؛ همانا ابراهیم داراى صفت‏ حلم و بسیار متوكل بر خدا و بازگشت كننده به سوى خدا بود.»
در آیه 101 صافات خداوند مى‏فرماید: « فبشرناه بغلام حلیم؛ ما ابراهیم را به نوجوانى داراى حلم بشارت دادیم .»

منظور از این فرزند، حضرت اسماعیل (ع) است، كه ابراهیم (ع) از درگاه خدا درخواست فرزندى صالح كرد، و خداوند درخواست او را اجابت نمود، و او را به فرزندى كه داراى خصلت والاى حلم است مژده داد، آن فرزند اسماعیل بود، چنان كه در ماجراى آن ذبح عظیم، حلم و استقامت و صبر انقلابى خود را به خوبى نشان داد.

واژه «حلیم‏» پانزده بار در قرآن بیان شده است كه در یازده مورد از اوصاف خداوندى برشمرده شده (2) و در دو مورد، از اوصاف ابراهیم (ع) و در یك مورد از وصف اسماعیل (ع) و در موردى دیگر در وصف حضرت شعیب (ع) ذكر شده است.

بنابراین «حلم‏» از ارزش‏هاى مهم اخلاقى و اسلامى است، و انسان‏هاى برجسته؛ مانند پیامبران چنین صفتى دارند، و انسان‏هایى كه صفت ‏حلم را به طور كامل دارند، مظهر یكى از صفات الهى هستند.

در فرهنگ روایى، روایات بى‏شمارى در تمجید خصلت ارزشمند حلم از پیامبر(ص) و امامان (ع) به ما رسیده كه نظر شما را به ذكر چند نمونه جلب مى‏كنیم :

امیرمؤمنان على (ع) فرمود:« كمال العلم الحلم (3)؛ كمال علم به صفت‏ حلم بستگى دارد.»

نیز فرمود: « بوفور العقل یتوفر الحلم (4)؛ آن كس كه عقل سرشار دارد، داراى حلم سرشار خواهد شد.»

امام صادق (ع) فرمود: « الحلم سراج الله (5)؛ حلم، چراغ تابان خدا است.»


مفهوم حلم

لغت ‏شناس معروف قرآن، راغب در كتاب مفردات گوید:« حلم به معناى خویشتن دارى به هنگام هیجان غضب است، و از آن جا كه این حالت از عقل و خرد ناشى مى‏شود، گاه به معناى عقل و خرد نیز به كار رفته است.» (6)

بنابراین، انسان داراى حلم، كسى است كه در عین توانایى، در هیچ كارى شتاب نمى‏كند، و در كیفر مجرمان شتاب زده نمى‏شود، روحى بزرگ دارد، و بر خشم و احساسات خود، مسلط است .»

چنان كه در روایت آمده، شخصى از امام حسن مجتبى (ع) پرسید: حلم چیست؟ فرمود: « كظم الغیظ و ملك النفس (7)؛ فرو بردن خشم، و تسلط بر خویشتن است.»

بنابراین، آنچه در ترجمه حلم معروف شده و از آن به عنوان « بردبارى‏» یاد مى‏كنند، صحیح به نظر نمى‏رسد، زیرا حلم به معناى تحمل بار دیگران نیست، بلكه به معناى خویشتن دارى پرصلابت، و نرمش قهرمانانه است، كه پایه استوار براى حفظ اخلاق و ارزش‏هاى اسلامى است. بر همین اساس امیرمؤمنان على (ع) فرمود: «لا حلم كالصبر والصمت (8)؛ هیچ حلمى مانند استقامت و سكوت نیست.» بنابراین، استقامت و كنترل زبان، از شاخه‏هاى مهم حلم است، پس حلم مفهومى ضد عجز و تسلیم دارد .


حلم امام حسن علیه السلام

امام حسن (ع) و سایر امامان (ع) فرهیخته و تربیت ‏شده مكتب قرآن بودند، چنان كه در روایت آمده: كنیزى شاخه گلى را به امام حسن (ع) اهدا نمود، آن حضرت او را آزاد كرد، انس بن مالك به آن حضرت عرض كرد: «آیا شما براى یك شاخه گل ناچیز، او را آزاد كردید؟»

امام حسن (ع) در پاسخ فرمود: «ادبنا الله تعالى ... ؛ خداوند ما را چنین تربیت كرده است .» آن جا كه مى‏فرماید: «اذا حییتم بتحیة فحیوا باحسن منها او ردوها؛ هنگامى كه كسى به شما تحیت گوید، پاسخ او را به طور بهتر، یا همان گونه بدهید.» (9) پاسخ بهتر همان آزاد كردن او است.» (10)

حلم امام حسن (ع) از آیات قرآن نشات گرفته بود، از جمله از این آیه كه خداوند مى‏فرماید: «... ادفع بالتی هى احسن فاذا الذى بینك و بینه عداوة كانه ولى حمیم؛ ناپسندى را با نیكى دفع كن، كه ناگاه خواهى دید همان كس كه میان تو و او دشمنى است، گویى دوستى گرم و صمیمى است.» (11)

خصلت‏ حلم امام حسن (ع) در حدى بود كه مروان یكى از دشمنان پركینه خاندان رسالت، كه امام حسن (ع) را بسیار رنج داد و آزرد، گفت: «این كارها را با كسى انجام دادم كه حلم و خویشتن‏دارى او با كوه‏ها برابرى مى‏كند.» (12) به عنوان نمونه نظر شما را به فراز تاریخى زیر جلب مى‏كنیم:

پیر مردى ناآگاه از اهالى شام در مدینه، امام حسن (ع) را سوار بر مركب دید، آنچه توانست از آن حضرت بدگویى كرد، وقتى كه فارغ شد، امام حسن (ع) كنار او آمد، و به او سلام كرد، و در حالى كه لبخندى بر چهره داشت ‏به او فرمود: «اى پیرمرد! گمانم غریب هستى، و گویا امورى بر تو اشتباه شده، اگر از ما درخواست رضایت كنى از تو خشنود مى‏شویم، اگر چیزى از ما بخواهى به تو عطا مى‏كنیم، اگر از ما راهنمایى بخواهى تو را راهنمایى مى‏كنیم، اگر كمك براى باربردارى از ما بخواهى، بار تو را برمى‏داریم، اگر گرسنه باشى تو را سیر مى‏نماییم، اگر برهنه باشى، تو را مى‏پوشانیم، اگر نیازمند باشى تو را بى‏نیاز مى‏كنیم، اگر گریخته باشى به تو پناه مى‏دهیم . اگر حاجتى دارى آن را ادا مى‏نماییم، اگر مركب خود را به سوى خانه ما روانه سازى، و تا هر وقت ‏بخواهى مهمان ما باشى، براى تو بهتر خواهد بود، زیرا ما خانه آماده و وسیع، و امكانات بسیار داریم .»

هنگامى كه آن پیر ناآگاه این گفتار مهرانگیز نشأت گرفته از حلم و صبر انقلابى امام حسن (ع) را شنید، آن چنان دگرگون شد كه اشك از چشمانش جارى گردید و گفت: «گواهى مى‏دهم كه تو خلیفه خدا در زمینش هستى، خداوند آگاه‏تر است كه مقام رسالت ‏خود را در وجود چه كسى قرار دهد، تو و پدرت مبغوض‏ترین افراد در نزد من بودید، ولى اینك تو محبوب‏ترین انسان‏ها در نزد من هستى!»

سپس او به خانه امام حسن (ع) وارد شد، و مهمان آن بزرگوار گردید، و پس از مدتى در حالى كه قلبش سرشار از محبت‏ خاندان رسالت‏ بود، از محضر امام حسن (ع) بیرون رفت. (13)

فراموش نمى‏كنم هنگامى كه حضرت امام خمینى - قدس سره - در اوایل پیروزى انقلاب در قم تشریف داشتند، روزى جمعى از چماق به دستان بدخواه، از خانه‏اى بیرون آمده و با شعار و داد و فریاد نزدیك بیت امام آمدند، امام اگر اشاره‏اى مى‏كرد، مردم به آنها حمله كرده و آنها را تار و مار مى‏كردند، ولى امام در عین شجاعت و صلابت‏ بى‏نظیرى كه داشت، در این مورد صلاح اسلام را در حلم و صبر انقلابى دید، با حلم كم نظیرى، سكوت كرد، و قریب به این مضمون فرمود: «كارى به آنها نداشته باشید، مساله به مرور زمان حل خواهد شد .»

همان گونه كه امام فرموده بود؛ مساله به طور طبیعى حل شد. آرى گاهى حلم و صبر انقلابى، این گونه پى‏آمدى درخشان دارد، و كارسازتر از عكس‏العمل‏هاى دیگر خواهد بود .

امام حسن (ع) در عصر حكومت‏ خودكامه معاویه، در وضعیتى قرار گرفت كه اگر صلح تحمیلى را ( كه به معناى آتش بس و متاركه جنگ موقت، مشروط به شرایط بود) نمى‏پذیرفت، و با خصلت والاى حلم و صبر انقلابى، با آن برخورد نمى‏كرد، كیان تشیع در خطرى عظیم، و جان همه شیعیان در معرض نابودى جدى قرار مى‏گرفت . از این رو، در پاسخ به معترضان فرمود: «واى بر شما! شما نمى‏دانید كه من چه كرده‏ام، سوگند به خدا پذیرش صلح من براى شیعیانم بهتر است از آنچه خورشید بر آن مى‏تابد و غروب مى‏كند ... .» (14)

شاید بر همین اساس بود كه پیامبر (ص) با بینش جهانى و پیش بینى وسیعى كه داشت، در شأن امام حسن (ع) فرمود: «لو كان العقل رجلا لكان الحسن (15)؛ اگر عقل، خود را به صورت مردى نشان دهد، آن مرد، حسن (ع) است .»


رفتار پرصلابت

پر واضح است كه داشتن خصلت‏ حلم، یك قانون غالبى است نه دائمى، باید موارد را شناخت و بر اساس ضوابط اسلامى با آن برخورد كرد، در بعضى از موارد باید سد حلم را شكست و فریاد زد و شدت عمل نشان داد، در آن مواردى كه حلم موجب سوء استفاده گمراهان گردد. چرا كه همیشه افرادى هستند كه از شیوه حلم بزرگان، سوء استفاده مى‏كنند، و تا زیر ضربات خرد كننده شلاق مجازات قرار نگیرند، دست از كردار زشت ‏خود برنمى‏دارند، در این گونه موارد باید در برابر آنها شدت عمل نشان داد، تا ایجاد مزاحمت نكنند، لذا در زندگى امام حسن مجتبى (ع) ملاحظه مى‏كنیم، در عین آن كه به حلم معروف بود، در بعضى از موارد، فریادى چون صاعقه داشت كه تار و پود دشمنان را مى‏سوزانید. به عنوان نمونه؛ پس از ماجراى صلح تحمیلى، معاویه به كوفه آمد، و در میان ازدحام جمعیت ‏برفراز منبر رفت، در ضمن گفتارش با گستاخى بى‏شرمانه‏اى از امیرمؤمنان على (ع) بدگویى نمود، هنوز سخن او به پایان نرسیده بود كه امام حسن (ع) بر پله آن منبر ایستاد، و خطاب به معاویه فریاد زد: «اى پسر هند جگر خوار! آیا تو از امیرمؤمنان على (ع) بدگویى مى‏كنى، با این كه پیامبر (ص) در شأن او فرمود: «من سب علیا فقد سبنى، و من سبنى فقد سب الله، و من سب الله، ادخله نار جهنم خالدا فیها مخلدا و له عذاب مقیم؛ كسى كه به على (ع) ناسزا گوید، به من ناسزا گفته، و كسى كه به من ناسزا گوید، به خدا ناسزا گفته، و كسى كه به خدا ناسزا گوید، خداوند او را براى همیشه وارد دوزخ مى‏كند، و او در آن جا همواره گرفتار عذاب الهى است.»

آن گاه امام حسن (ع) از منبر پایین آمد و به عنوان اعتراض از مسجد خارج شد و دیگر باز نگشت. (16)

برخوردهاى پرصلابت امام حسن (ع) در برابر معاویه و مزدوران او، بسیار است، كه به همین یك نمونه بسنده شد. (17)


فعالیت در امور سیاسی

اینك این سؤال مطرح مى‏شود كه امام حسن (ع) بعد از شهادت پدر بزرگوارش حضرت على (ع) با آن كه آن حضرت ده سال امامت كرد، تنها شش ماه و چهار روز خلافت و حكومت نمود، و سپس از كوفه به مدینه رفت و از سیاست و حكومت دورى نموده و انزوا را برگزید، آیا این روش كه نشأت گرفته از حلم او بود، كناره‏گیرى از سیاست نیست؟

پاسخ به طور خلاصه این است كه شرایط و جوى كه دشمنان و بدخواهان، و حتى دوستان، براى آن حضرت ایجاد كردند، آن حضرت را قهرا از سیاست و حكومت دارى كنار زدند، نه این كه او خودش كنار رفت، و هرگز حلم او باعث این كار نشد، بلكه شرایط و صلاح اسلام، چنین اقتضاء مى‏كرد، از این رو در مدینه نیز در فرصت‏هاى مناسب، مطالب را به طور صریح بیان مى‏كرد، و با روش معاویه مخالفت مى‏نمود، به همین دلیل معاویه نتوانست وجود آن حضرت را تحمل كند، و با پیام‏هاى محرمانه‏اش، جعده دختر اشعث را كه همسر امام حسن (ع) بود، واداشت تا آن حضرت را مسموم نماید. شهادت جانسوز او بزرگترین دلیل بر دخالت او در سیاست، و صلابت او در طاغوت زدایى است، چنان كه حلم او نیز در این راستا بود.


پى ‏نوشت‏ها:

1- هود/ 75 . در آیه 114 سوره توبه نیز نظیر این آیه با اندكى تفاوت آمده است .
2- مانند آیه 225 و 235 و 263 سوره بقره، و 155 سوره آل عمران، و ... ( المعجم المفهرس، ص‏216 و 217) .
3 و 4- میزان الحكمة، ج‏2، ص‏515 - 516 .
5- بحار، ج‏71، ص‏422 .
6- مفردات راغب، واژه حلم .
7- بحار، ج‏ 78، ، ص‏102.
8- بحار، ج‏77، ص ‏78 .
9- نساء/ 86 .
10- مناقب آل ابى‏طالب، ج‏4، ص ‏18.
11- فصلت/ 34 .
12- منتهى الآمال، ج‏1، ص‏171.
13- كشف الغمه، ج‏2، ص‏135/ بحار، ج‏43، ص‏344 .
14- بحار، ج‏44، ص‏19 « والله الذى عملت ‏خیر لشیعتى مما طلعت علیه الشمس او غربت .»
15- فرائد السمطین، ج‏2، ص ‏68 .
16- احتجاج طبرسى، ج‏1، ص‏420/ بحار ، ج‏44، ص‏91.
17- براى اطلاع بیشتر در این مورد، به كتاب‏هاى زیر مراجعه كنید: احتجاج طبرسى، ج‏1، ص‏ 398 تا 420/ بحار، ج‏44، ص‏70 تا 109/ كشف الغمه، ج‏2، ص‏144 تا 152.

حجة‏الاسلام والمسلمین محمد محمدى اشتهاردى

منبع :سايت امام حسن مجتبي  

 به نقل از [External Link Removed for Guests] 

 تصویر 

Re: ۩۞۩۩۞۩ ميلاد امام حسن مجتبي (ع) بر همه مبارك ۩۞۩۩۞۩

ارسال شده: دوشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۰, ۹:۲۷ ب.ظ
توسط ARafiee
میلاد با سعادت کریم اهل بیت پیامبر
آقا و سرور جوانان بهشتی
حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام
گرامی و فرخنده باد
تصویر

Re: ۩۞۩۩۞۩ ميلاد امام حسن مجتبي (ع) بر همه مبارك ۩۞۩۩۞۩

ارسال شده: دوشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۰, ۱۱:۰۰ ب.ظ
توسط SAMAN
با سلام به همه دوستان عزیز تصویر تصویر

ولادت با سعادت امــــــــــــــام دوم شیعیان [HIGHLIGHT=#00b050][COLOR=#ffffff]حضرت مجتبی (ع)   خدمت همه عزیزان تبریک و تهنیت عرض   تصویر تصویر

 
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر 

آقا فدای مظلومیت شما

Re: ۩۞۩۩۞۩ ميلاد امام حسن مجتبي (ع) بر همه مبارك ۩۞۩۩۞۩

ارسال شده: دوشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۰, ۱۱:۱۳ ب.ظ
توسط Mahdi1944
سلام

من هم اين عيد بزرگ رو به همه تبريک عرض ميکنم :razz: :razz: :razz:

Re: ۩۞۩۩۞۩ ميلاد امام حسن مجتبي (ع) بر همه مبارك ۩۞۩۩۞۩

ارسال شده: جمعه ۱۳ مرداد ۱۳۹۱, ۹:۰۸ ب.ظ
توسط ARafiee
 هفته بزرگداشت امام حسن مجتبی (ع) در فضای مجازی  [External Link Removed for Guests] 


 تصویر 




 تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر 



 برادر بزرگ‌تر، سلام! 
  بزرگ‌تر، سلام! برادر بزرگ‌تر صورت‌گردِ زیبا که به ماه می‌مانی، سلام! 
 
برادر بزرگ‌تر روزهای آرامش و سلام‌های بی‌حادثه، سلام! 
 
برادر بزرگ‌تری که پدربزرگت از دیدار ماه آمده است و با خورشید صمیمی است، سلام! 
 
برادر بزرگ‌تری که پدرت، هم‌صحبت نخل‌هاست و با شب‌های مهتاب رفیق است، سلام! 
 
برادربزرگ‌تری که آب، مهریه‌ی مادرت است و انگشت‌هایش آبی آسمانی است، طوری که مرواریدها را با نگاهی نصف می‌کند و قرص‌های نان را در بین تمام فقیرهای جهان می‌گرداند، سلام! 
 
برادر بزرگ‌تری که در خانه‌ی بهشتی‌ها به دنیا آمده‌ای و پنجره‌ها را به سمت افق باز می‌کنی، باران را به لیوان آب می‌آوری و چشمه‌ها را از آفتاب پر می‌کنی، کوه را کوچک می‌کنی و رنگین‌کمان را بین خانه‌هایی که رنگ ندارند قسمت می‌کنی، به نخل‌ها جان می‌دهی و راز آب را به چاه می‌گویی، ردپای سحر را می‌شناسی و فامیل غروب‌های یشمی هستی، جاده‌ها را به دریا می‌رسانی و دریاها را به آسمان می‌بری، ستاره‌ها را گردنبند ابرها می‌کنی و ابرها را به خانه‌ی مردمان بی‌باران می‌بری، سلام! 
 
ما به حضور چشم‌های تو نیاز داریم. تو آرامش را به شهرت بردی و به همه گفتی به زیبایی سیب نگاه کنند! تو هر جا که پا می‌گذاشتی موسیقی صبح به گوش می‌رسید. موسیقی صبح یعنی سکوت و صدای گنجشکان. موسیقی صبح یعنی سلام و کوچه‌های خاکی که خانواده‌ی بهشتی در آن راه می‌روند و به جان مهربانان دعا می‌کنند و دستشان را به سمت شاخه‌ی درخت‌ها می‌گیرند تا درخت‌ها میوه‌های جاندار بدهند! 
 
برادر بزرگ‌تر، به ما نگاه کن! سلام!  

 [External Link Removed for Guests] 

Re: ۩۞۩۩۞۩ ميلاد امام حسن مجتبي (ع) بر همه مبارك ۩۞۩۩۞۩

ارسال شده: جمعه ۱۳ مرداد ۱۳۹۱, ۹:۳۶ ب.ظ
توسط ALI-M-2008
بازم از لانه تن

طایر اندیشه من

پر زده در طرف چمن

تاکه در اوصاف حسن

خوی حسن

بوی حسن

موی حسن

روی حسن

شبل شهنشاه زمن

آنکه زنامش همه را ساخته خوش بوی دهن

ساز کنم ساز سخن

از صفت معرفت و موهبت و میمنت و منزلتش

دم زنم از تهنیتش

یا زغم تعزیتش

یا کرم و معرفتش

یا شرف و عاطفتش

کاین چه امام است و همام است و چه نامست

که بی حد و مقام است

قدش سرو خرام است

رخش ماه تمام است

به هر بزم نظام است

به هر رزم حسام است

همین در کلام است

که او نعمت عام است

به عالی و به دانی و به جن و ملک و بر و بشر وآنچه که دارنده روح و نفس و جان و تن و ناطق و صامت بود از کون و مکان خلق خدا را

جگر گوشه زهرا

گل گلشن طاها.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ولادت کریم اهلبیت ، امام حسن مجتبی (علیه السلام) رو خدمت همه مسلمانان جهان تبریک عرض می کنم.

دوستان هدیه به پیشگاه مطهر و مقدس آن امام همام و حضرات چهارده معصوم (علیهم السلام) یک صلوات ختم کنید.

Re: ۩۞۩۩۞۩ ميلاد امام حسن مجتبي (ع) بر همه مبارك ۩۞۩۩۞۩

ارسال شده: جمعه ۱۳ مرداد ۱۳۹۱, ۱۰:۲۸ ب.ظ
توسط MISSILE
  بسم الله الرحمن الرحیم  

  ولادت با سعادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام خدمت آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف و تمامی شیعیان و محبین آن حضرت تبریک و تهنیت عرض میکنم  

 قالَ الإمامُ الْحَسَنُ الْمُجتبى عَلَیْهِ السَّلام :

أكْیَسُ الْكَیِّسِ التُّقى، وَ أحْمَقُ الْحُمْقِ الْفُجُورَ، الْكَریمُ هُوَ التَّبَرُّعُ قَبْلَ السُّؤالِ.

امام حسن مجتبی (علیه السلام) فرمود :

زیرك ترین و هوشیارترین افراد، شخص باتقوا و پرهیزكار مى باشد; أحمق و نادان ترین افراد، كسى است كه تبه كار و اهل معصیت باشد; گرامى ترین و باشخصیّت ترین افراد، آن

كسى است كه به نیازمندان پیش از اظهار نیازشان، كمك نماید.

منابع : إحقاق الحقّ : ج 11، ص 20 س 1، بحارالأنوار: ج 44، ص 30 به نقل از سايت انديشه قم
 


 تصویر