صفحه 1 از 1

جديدترين نوع كاسبي با وجهه ديني

ارسال شده: دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۸۸, ۹:۱۸ ب.ظ
توسط ganjineh
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]گفتهمي‌شود در يكي از جديدترين و عجيب ترين انواع كاسبي غيرقانوني كه دارايوجهه ديني است،‌ "محل نماز" در كنار خانه خدا در مكه مكرمه ميان افرادخريد و فروش مي‌شود كه گاهي قيمت هر محل به بيش از 300 دلار مي‌رسد.

بهگزارش شيعه آنلاين،‌ بدين ترتيب افرادي وجود دارند كه از چند ساعت قبل ازهر نماز به محلي در نزديكي كعبه رفته و جايي را براي خود رزرو مي كنند ودقايقي پيش از آغاز نماز،‌ جاي خود را به فردي درخواست كننده و به قيمتيتوافقي مي فروشد كه گاهي اين قيمت به 300 دلار مي رسد. چنين كاري در مسجدالنبي(ص) در مدينه منوره نيز انجام مي گيرد.

با افزايش اين كار،خشم مقامات دولتي عربستان سعودي برانگيخته شد از همين رو تصميم به مقابلهبا آن گرفتند. به ويژه اينكه چنين كاري در شب‌هاي قدر بيشتر مشاهده ميشود. بيشترين حد خريد و فروش محل نماز شب گذشته 16/9/2009 بود كه شب 27ماه مبارك رمضان و به روايتي شب قدر سوم به شمار مي رفت.

در همينراستا "يوسف وابل" مدير بخش اداري مسجد الحرام در اين باره گفت:‌ مقابلهبا خريد و فروش محل نماز را با قاطعيت آغاز كرده ايم و مجازات سنگين ماليرا براي فروشندگان و خريداران قرار داده ايم تا بتوانيم هر چه سريعتر اينپديده پايان بدهيم.

وي در ادامه افزود:‌ نيروهاي ما چند ساعت پيشاز هر نماز در ميان نمازگزاران حركت مي كنند و از نزديك آنان را زير نظرمي گيرند تا مبادا خريد و فروشي ميان آنان صورت گيرد و در صورت مشاهدهآن،‌ خريدار و فروشنده بازداشت مي شوند تا مراحل قانوني را طي كنند.تاكنون چندين فرد را بازداشت كرده ايم.

مدير بخش اداري مسجدالحرام در پايان گفت:‌ رزرو جا در مسجد الحرام كاري غير قانوني است و هركس فقط حق دارد يك جا براي خود بگيرد و حق فروش آن را ندارد. در گذشتهگاهي برخي افراد يك جا براي خود مي گرفتند و چند جاي ديگر را نيز با عبايا چيز ديگري رزرو مي كردند تا آن را بفروشند.

گفتني است چند سالپيش نيز شيخ "عبدالعزيز بن عبدالله آل الشيخ" مفتي اعظم وهابيت در عربستانسعودي با صدور فتوايي رزرو جا در نزديكي كعبه را غير شرعي اعلام كرده بود.
 

Re: جديدترين نوع كاسبي با وجهه ديني

ارسال شده: سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۸۸, ۱۲:۴۰ ق.ظ
توسط sghanbare
گفتني است چند سالپيش نيز شيخ "عبدالعزيز بن عبدالله آل الشيخ" مفتي اعظم وهابيت در عربستانسعودي با صدور فتوايي رزرو جا در نزديكي كعبه را غير شرعي اعلام كرده بود.؟؟؟؟؟!!!!
این یعنی چی؟؟!! فتوای یه همچین کسی اصلا ارزش نقل کردن نداره یه نوع تبلیغ کاذبه برای وهابیت!!!

Re: جديدترين نوع كاسبي با وجهه ديني

ارسال شده: سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۸۸, ۱۲:۱۶ ب.ظ
توسط sinohe330
پس اگه اینطوری باشه اینطوری میشه برداشت کرد که کسانی که پولدارترند به خدا نزدیکتر هستند و نماز و روزه هاشون بیشتر قبوله :???: