صفحه 1 از 1

دولت‌های سانسورگر جهان از دید گوگل

ارسال شده: جمعه ۳ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۲۰ ق.ظ
توسط v@hid
 تصویر گوگل برای نخستین بار آمار مربوط به درخواست دولت های مختلف برای دریافت اطلاعات کاربران و سانسور محتویات جستجوگر این شرکت را منتشر کرده است.

به گزارش شبکه خبر، بر اساس اطلاعات منتشر شده، برزیل، آمریکا و انگلیس بیشترین درخواست را از گوگل برای دریافت مشخصات کاربران داشته اند.

انتشار این اطلاعات با راه اندازی ابزار جدید گوگل برای شفاف سازی در تعامل دولت ها با این شرکت همراه شده است.

گوگل اطلاعات مربوط به درخواست های دولت چین را منتشر نکرده است، زیرا این آمار در چین اسرار دولتی تلقی می شود.

گوگل ماه گذشته به علت اختلاف با دولت چین بر سر سانسور محتوای اینترنت، به فعالیت موتور جستجوگر خود در این کشور پایان داد.

آمار منتشر شده نشان می دهد : دولت برزیل با 3663 درخواست، بیشترین اطلاعات کاربران را از گوگل دریافت کرده است.

دولت های آمریکا و انگلیس به ترتیب با 3580 و 1160 درخواست به ترتیب در رده های دوم و سوم قرار دارند.

اطلاعات منتشر شده همچنین نشان می دهد برزیل بیشترین درخواست را برای حذف مطالب "نامناسب" از موتور جستوجوگر گوگل داشته است.

بر این اساس ، برزیل در شش ماه دوم پارسال در 291 مورد خواستار حذف مطالب مشخص شده از نتیجه جستجوی کاربران در گوگل شده است.

آلمان ، هند و آمریکا به ترتیب در رده های دوم تا چهارم در این زمینه قرار دارند.

مسوولان شرکت گوگل می گویند : در حال حاضر چهل کشور محتوای جستجوگر گوگل را سانسورمی کنند و این در حالی است که این عمل در سال 2002 تنها به چهار کشورمحدود می شد.

منبع: خبر آنلاين

 به نظر شما جايگاه ايران تو اين ليست كجاست؟؟؟؟؟؟؟
يعني ايران كمتر از برزيل و آمريكا سانسور ميكنه؟؟؟؟؟


 

Re: دولت‌های سانسورگر جهان از دید گوگل

ارسال شده: جمعه ۳ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۱:۳۸ ب.ظ
توسط Solver
 @ ,

خیر.

ایران وسیع ترین سطح سانسور را دارد. اما این کار از سمت خودمان انجام میشود نه از سمت سرویس دهندگان. به چند دلیل:

1. اکثر این شرکت های اینترنتی برای همکاری با ما با قوانین آمریکا روبرو میشن.

2. ما توانمندی خوبی در این عرصه داریم، همین چین پس از جریان فیلتر شدن سایت آویزون و ... از نیروهای متخصص ما کمک گرفت و حتی زمزمه های بود که حمله به گوگل که از چین بوده توسط متخصصین ایرانی بوده.

3. این سانسور چیز متفاوتی است از فیلتر کردن ما.

این آخری نیازمند توضیح بود. سانسور یک خبر فقط محدودیت در دسترسی نیست، یعنی حذف اون اطلاعات از مقابل چشم شما طوری که شما از وجود چنین اطلاعاتی هم بی خبر بمونی ...

مثلاً یکیش در مورد جنگ غزه بود که بعید میدونم گوگل به اون مورد اشاره کرده باشد. طوری که اگر شما با ip یک کشور اروپایی می آمدی و جستجو میکردی .. فکر میکردی نکنه اشتباهی زدم جزایر هاوایی یا فناری ... چون با کلمه غره یا باریکه غره فقط گل و بلبل میدیدی و اثری از اون کشتارها نبود.

اما در مورد فیلترینگ ایران، اطلاعات فقط نمایش داده نمی شودن و این یک قدم جلوتر از آن سانسور است. در حقیقت برای بنده پس از بررسی روشن شد که این فیلترینگ ما خیلی محترمانه تر است تا سانسور های کشورهای دیگر. در حالی که مردم ما بدون داشتن اطلاعات مدام از نادیده گرفته شدن حقوق خودشون در عرصه فیلترینگ حرف میزنند.

البته امیدوارم روزی برسد که اطلاعات خوب یا بد، آزاد و برای همه باشد تا هر کس خودش تصمیم بگیرد چه چیز را باید بخواند و چه چیز را نباید بخواند. (ما همچنان مخالف فیلترینگ)