صفحه 1 از 1

پاکستان به دنبال خريد کشتي هاي 4 هزار تني از چين است

ارسال شده: جمعه ۱ مرداد ۱۳۸۹, ۳:۰۳ ب.ظ
توسط sinaset
پاکستان به دنبال خريد کشتي هاي 4 هزار تني از چين است
پکن - رييس ستاد کل نيروي دريايي پاکستان ابراز اميدواري کرد با چين براي خريد چندين فروند از کشتي هاي چهار هزار تني به توافق برسد.

  تصویر 
به گزارش روز جمعه ايرنا، روزنامه " چاينا ديلي " چين به نقل از دريادار " نعمان بشير " نوشت: نيروي دريايي پاکستان از کارکرد کشتي هاي جنگي " اف 22 " خريداري شده از چين بسيار راضي است.
وي که چهاربار از چين ديدار کرده است، افزود:دو فروند از اين کشتي ها درخدمت نيروي دريايي است و هر چهار فروند تا سال 2013 ميلادي به خدمت گرفته خواهد شد.
" بشير " خاطر نشان کرد : از اين کشتي ها راضي هستيم و بعضي از فن آوري هاي آن مطابق با فن آوري هاي کشتي هاي غربي است.
وي گفت : ما با توجه به رضايت از اين کشتي ها اميدواريم کشتي هاي جنگي با قدرت و کارايي بالاتر از چين خريداري کنيم .
پاکستان همچنين پيشنهاد کرده است همکاري هاي نظامي و تجاري دريايي اين کشور با چين در بخش هاي شيلات و باربري و توسعه مناطق اقتصادي افزايش يابد.
پاکستان از کشتي هاي خريداري شده از چين براي ماموريت هاي گشت زني و مقابله با دزدان دريايي استفاده مي کند.
اين کشور به دنبال خريد کشتي هاي بيشتر براي تجهيز نيروي دريايي از چين،انگليس و فرانسه است.
منبع خبرگزاری ایرنا