صفحه 1 از 1

حميد روحاني: ـ حجاب با زور حاكم نمي‌شود

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۱۴ ب.ظ
توسط kandoo
  تصویر
مسائل اسلامي هيچ وقت با زور حل نمي‌شود  

وي هم‌چنين در اظهار نظر در مورد حجاب و عفاف با تاكيد بر اين‌كه « [HIGHLIGHT=#92d050]حقيقت اين است كه مسائل اسلامي هيچ وقت با زور سرنيزه حل نمي‌شود» خاطرنشان كرد: ما نمي‌توانيم با زور سرنيزه و فشار، مردم را نمازخوان كنيم. ما نمي‌توانيم با تظاهرات و زور و فشار جلوي رشوه‌خواري را بگيريم. ما نمي‌توانيم با زور سرنيزه جلوي رباخواري را بگيريم.  مساله بدحجابي و مسائل اخلاقي ريشه‌هاي مختلفي دارد. سي سال است كه ما از تهاجم فرهنگي حرف حرف مي‌زنيم. خطر آن را مطرح مي‌كنيم اما آيا شما تا به حال شنيده‌ايد كه يك ميزگرد، يك همايش و يك سميناري در مورد مقابله و را ه علاج تهاجم فرهنگي تشكيل شود؟ فقط داد مي‌زنيم، حرف مي‌زنيم و تظاهرات مي‌كنيم.
وي افزود: مگر مي‌توان با زور سرنيزه مردم را محجبه كرد؟ ا گر با سرنيزه كار درست مي‌شد رضاخان با سرنيزه حجاب را از اين كشور مي‌برد. به همان نحو كه با زور سرنيزه بي‌حجاي حاكم نشد، حجاب هم حاكم نمي‌شود. اول بايد ريشه آن را پيدا كرد؛ بدحجابي ريشه در مسائل مختلفي دارد مسا ئل اقتصادي اخلاقي، اجتماعي وف رهنگي و اين‌ها بايد بررسي شود و اين كار يك روز و دو رز نيست بايد سمينارهايي برگزار و قا نون هم اجرا شود. قانون كجاست؟ من و شما به سرمان مي‌زنيم كه چرا بعضي از زنان و دختران در خيابان‌ها بدحجاب هستند در بسياري از دواير دولتي و وزارتخانه‌ها اين مساله وجود دارد، يعني اين مساله از اساس مشكل دارد. اگر قانوني وجود دارد بايد اجرا شود و از ادارات و وزارتخانه‌ها شروع شود. وقتي با مسوولي كار داريد منشي برخي از مسوولان، اي كاش فقط بدحجاب بود!
روحاني تاكيد كرد: در چنين شرايطي اين هياهو مشكلي را حل نمي‌كند. اين‌ها مسائلي است كه بايد ريشه‌يابي شود و در مرحله دوم قانوني تصويب شود كه كاملا در دواير دولتي و وزارتخانه‌ها اجرا شود و بعد هم حتما در جامعه مورد توجه قرار مي‌گيرد. هيچ مشكلي با جار و جنجال حل نمي‌شود [HIGHLIGHT=#00b050]وقتي كسي به حجاب اعتقادي ندارد تا روزي كه زور و فشار هست از روي ترس حجاب را رعايت مي‌كند، اما به محض اين‌كه فشار كند شود بدتر از گذشته به صحنه مي‌آيد.  اين مسائل را بايد از لحاظ جامعه‌شناسي و روانشناسي مورد بررسي قرار داد و ريشه‌اي حل كرد نه با هياهو.

کاربران گرامی‌ میتوانند متن کامل را اینجا بخوانند :
[External Link Removed for Guests]