صفحه 1 از 1

با اشاره به تامين سوخت هسته‌اي؛احمدي‌نژاد: به غرب اطمينان...

ارسال شده: یک‌شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۲۰ ق.ظ
توسط victory67
با اشاره به تامين سوخت هسته‌اي؛
احمدي‌نژاد: به غرب اطمينان نداريم
خبرگزاري فارس: رئيس جمهوري ايران در مصاحبه با يك شبكه خبري با اشاره به تامين سوخت هسته‌اي ايران تاكيد كرد كه تهران به كشورهاي غربي اعتماد ندارد.

تصویر
به گزارش فارس، "محمود احمدي‌ نژاد " در مصاحبه با شبكه تلويزيوني الجزيره قطر با اشاره به موضوع هسته‌اي اعلام كرد كه ايران به تاسيس 20 نيروگاه هسته‌اي نياز دارد.
الجزيره به نقل از احمدي نژاد تاكيد كرد كه تهران تلاش مي‌كند كه سوخت هسته‌اي را خود توليد كند زيرا تامين سوخت از خارج از ايران تحت تاثير اعتبارهاي سياسي است.
احمدي نژاد در اين مصاحبه تاكيد كرد كه "فرقي نيست ميان اينكه چه كسي (سوخت را ) توليد مي‌كند و چه كسي (آن را) مي‌خرد؛ ما بايد مطمئن شويم كه نيروگاه ما كار خواهد كرد ".
رئيس جمهوري ايران افزود: ما به غرب اطمينان نداريم ولي مناسباتمان با روسيه خوب است.
احمدي نژاد در بخش ديگري از اين مصاحبه كه الجزيره آن را دو روز پيش منتشر كرد، در پاسخ به سوالي درباره تهديدهاي رژيم صهيونيستي تاكيد كرد كه اين رژيم نمي‌تواند به ايران حمله كند.
رئيس جمهوري ايران با بيان اينكه رژيم صهيونيستي كوچك‌تر از آن است كه جرأت حمله نظامي به ايران را داشته باشد، تاكيد كرد كه پاسخ ايران به چنين حمله‌اي (اگر انجام بشود)، حتما قاطع و به گونه‌اي خواهد بود كه متجاوز را از كرده خود پشيمان خواهد كرد.
بر اساس اين گزارش، كساني كه احمدي نژاد آنان را برادران و دوستان ايران خواند، اجازه نخواهند داد كه كسي از خاك آنان براي حمله به ايران استفاده كند زيرا آنان هوشيارتر از اين هستند.
رئيس جمهوري ايران با اشاره به تهديدهاي آمريكا و رژيم صهيونيستي عليه ايران نيز هدف از آن را ايجاد تنش سياسي براي ايران و در كشورهاي اطراف ايران اعلام كرد.
انتهاي پيام/++